Ti na javnom forumu napises nesto, ja imam pravo da te citiram i da kazem svoje vidjenje ili ne moram ni iznositi svoje misljenje, mogu jednostavno tvoje dovesti u pitanje. Ne vidim da krsim pravila foruma, niti bilo koga ponizavam, osim onog @seita kako mu je vec sn, ali on (ako mu pogledas postove), 40% su mu ponizavanje nekog ili psovanje, znaci ne doprinosi uopste bilo kojoj diskusiji, no i iz interakcije s istim sam svoje vrijeme iskoristio u pozitivnom smislu, jer sam naucio kako se pravilno pise neka rijec, za mene je to pozitivno pa makar se radilo i o nebitnoj stvari poput toga. Ako ti se ne svidja sto pisem, @admin ti je dao opciju da me ignorises (stavis na listu), ako i njemu smeta nek me coj'k ukloni i to je to. Nek stavi na registraciji foruma da su samo istomisljenici dobrodosli.BaiMai je napisao/la: ↑05 mar 2025, 17:24Nemam ja nista protiv tvog misljenja, imas pravo na njega, ali imam nesta protiv kad pricas nesta, sto jednostavno nije tako, nesta za sta ti ljudi postave dokaze, cinjenice, a ti opet po svom.alemsa je napisao/la: ↑05 mar 2025, 15:04Pa bombardovala je i Rusija po Siriji, pa jel se vodilo da je u ratu, posebno ove skale? Ili skale Izraela -Gaze, poredis kruske i jabuke. No, dobro mislite sta hocete, vidjet cemo sta ce biti, medije vas pojednice drzi u tome kao mali kad si navijao da Jerry zaj.ebe macku, a ono stetu pravi po kuci, smrdi, mjesto da navijas da mu macka glavu otkine, citav svijet obrnuto, power of the media.
Ovo je javni forum, ako vam je sladje da jedan drugom govorite "jest, tako je" onda forum gubi smisao.
Ja sam prvi koji cu priznat ako nesta pogrijesim, ako sam nesta pogresno shvatio ili ako sam jednostavno bio u zajebu, a ti mi se iskreno cinis kao lik koji bi me ubjedjivao a je mlijeko crno, eto iskreno. A nisi ti ne pismen niti glup, vec si jednostavno ignorantan.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 05 mar 2025, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Trump da vjeruje da je samo prisustvo americkih kompanija dovoljan garant, dao bi i sve ostale garancije. Logicno, ako znas da se rusi nece usuditi da napadnu grad u kojem je jedan amerikanac s kravatom, onda ti je vojska 100% sigurna i svakako na godisnjem odmoru.
Naravno, on to ne misli, vec ocigledno ima plan da raskrcmi sve sto ima tamo po pola sa rusima i da koristi ruse kao kaznenu ekspediciju u svakom trenutku kad ukrajinco podignu glavu. Danas minerali, sutra kaze ‘Daj i vodu’ Ako ovi kazu ne moze, rusi ce zapucati malo i hajmo novi krug. Dok ih ne oguli do kosti. Jedino ne kontam sto se pegla, sto fino ne slaze ko i svaki put i eto.
Ujedno, ukrajina mu je potpuno nebitna, dok bi rusi kao saveznik protiv njegovog najveceg konkurenta - Kine, mogli biti strahovito korisni.
Iako to svi svakako znaju, prvo mislim da Zelenski nema nekog izbora i da mu slijedi to sto slijedi, milom ili silom. Isto tako mislim da su Kinezi vec svakako pobijedili, sa Rusima ili bez, a mislim i da to i Putin zna pa ce prije ili kasnije svakako ispaliti Amerikance. Nije ni to nikakva pamet, normalno da je i Trump svjestan toga, ali svakako treba samo da drzi vodu cetiri godine, a onda ce se naci novi krivac za raspad.
Evropu su vec unazadili i sad je pitanje sta oni mogu i mogu li ista. Uglavnom, karte su vec podijeljene, sad malo predstave za javnost pa ce nam reci kako stoje stvari.
Naravno, on to ne misli, vec ocigledno ima plan da raskrcmi sve sto ima tamo po pola sa rusima i da koristi ruse kao kaznenu ekspediciju u svakom trenutku kad ukrajinco podignu glavu. Danas minerali, sutra kaze ‘Daj i vodu’ Ako ovi kazu ne moze, rusi ce zapucati malo i hajmo novi krug. Dok ih ne oguli do kosti. Jedino ne kontam sto se pegla, sto fino ne slaze ko i svaki put i eto.
Ujedno, ukrajina mu je potpuno nebitna, dok bi rusi kao saveznik protiv njegovog najveceg konkurenta - Kine, mogli biti strahovito korisni.
Iako to svi svakako znaju, prvo mislim da Zelenski nema nekog izbora i da mu slijedi to sto slijedi, milom ili silom. Isto tako mislim da su Kinezi vec svakako pobijedili, sa Rusima ili bez, a mislim i da to i Putin zna pa ce prije ili kasnije svakako ispaliti Amerikance. Nije ni to nikakva pamet, normalno da je i Trump svjestan toga, ali svakako treba samo da drzi vodu cetiri godine, a onda ce se naci novi krivac za raspad.
Evropu su vec unazadili i sad je pitanje sta oni mogu i mogu li ista. Uglavnom, karte su vec podijeljene, sad malo predstave za javnost pa ce nam reci kako stoje stvari.
@admin istina, ako mu pogledas i prvi mandat, htio je biti dobar s Rusima a protiv Kine, ista mantra mu je i sad, jer je Kina ta koja je zapravo u pozadini sustina.
@sljivo
Pa ne tjera te niko da se raspravljas, ja ovo uopste i ne smatram raspravom, zelim da znam zasto mislis sto mislis i srz toga, a ne sto si procitao/cuo na CNN, ili MSNBC
@sljivo
Pa ne tjera te niko da se raspravljas, ja ovo uopste i ne smatram raspravom, zelim da znam zasto mislis sto mislis i srz toga, a ne sto si procitao/cuo na CNN, ili MSNBC
- akisarajevo92
- Kontakt:
jos treba da se objavi u sluzbenom glasniku RS-a da bi stupili na snagu, to valjda treba da potpise onaj Lukic
ova drzava ne postoji, jasno k'o dan
ova drzava ne postoji, jasno k'o dan
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 05 mar 2025, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
I to sto kazes.
Samo kod nas krmak sa osmjehom na licu potpisa drzavni udar. Jos ponosno pokazuje sta je potpisao. Nevjerovatno.

Sav ponosan sto unistava drzavu....majku yebo sebi poremecenu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pro-BiH političari su zauzeti kupovinom i "prekupovinom" preletača u TK, raspravom oko toga trebaju li djeca u KS imati časove 40 ili 45 minuta zbog iftara, preraspodjelom tendera i dijeljenjem zadaća sendvičarima po raznim grupama da bi botovali na društvenim mrežama i forumima.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- relativizam
- Kontakt:
Nego ljudi šta vi mislite kakva je vjerovatnoca da se oko ovoga svega u našoj drzavi pokrene vojska.
Ako se ovako nastavi ja mislim na skali od 1 do 10
Jaka osmica
Imal ovdje još starijih, šta oni misle
Ako se ovako nastavi ja mislim na skali od 1 do 10
Jaka osmica
Imal ovdje još starijih, šta oni misle
Yebi me ako je i jedan post napisan iz teme na forumu
-
- Kontakt:
Ovo se sutra mora zaustaviti jer ce biti kasno
Političari ne smiju da priznaju narodu kako je država nemoćna da bilo šta uradi. Varati će narod kako oni mudro ne preduzimaju ništa.
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 19:36Pro-BiH političari su zauzeti kupovinom i "prekupovinom" preletača u TK, raspravom oko toga trebaju li djeca u KS imati časove 40 ili 45 minuta zbog iftara, preraspodjelom tendera i dijeljenjem zadaća sendvičarima po raznim grupama da bi botovali na društvenim mrežama i forumima.

Pro-BiH politicari su najveci glupani u cijeloj ovoj politickoj prici. Najgluplja sorta od svih. Velikosrpski i velikohrvatski politicari mene ne mogu iznanaditi, jer to ocekujem od njih. I oni rade svoj posao. Ali ovi pro-Bih debili svaki put iznenade novim glupostima..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bosnjo: "Vjerujem da ce prevladati razum na kraju"
Bosnjo 2: "Ova drzava ima institucije i ljude koji ce stititi ustav BiH"
Bosnjo 3: "Kome je do husknjanja neka ide na livadu"
Bosnjo 4: "Mirno spavajte"
Don't believe the hype.
Bosnjo 5: "Stranci imaju kapital ovdje, nema sanse da dopuste rat"akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 19:43Bosnjo: "Vjerujem da ce prevladati razum na kraju"
Bosnjo 4: "Rata nece biti"
Bosnjo 6: "Amerikanci će braniti Dejton kao da im je dijete"
Bosnjo 5: treba Dodika zaustaviti a sjedi kod kuce i tipka na forumu SS.baakisarajevo92 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 19:43Bosnjo: "Vjerujem da ce prevladati razum na kraju"
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bosnjo 7: "Gdje Lidl otvara objekte, tamo nema rata"CAGarfia je napisao/la: ↑05 mar 2025, 19:45Bosnjo 5: "Stranci imaju kapital ovdje, nema sanse da dopuste rat"akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 19:43Bosnjo: "Vjerujem da ce prevladati razum na kraju"
Bosnjo 4: "Rata nece biti"
Bosnjo 6: "Amerikanci će braniti Dejton kao da im je dijete"
Bosnjo 8: "Dodik i Vucko padaju (evo samo sto nisu)"
najjaci smo
Don't believe the hype.
- akisarajevo92
- Kontakt:
u pravu si, tako je najrealnije, da forumasi SS.ba sprovode zakon i stite ustav, jer ovdje drzave nema
Don't believe the hype.