Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Dobro nam hoce pomoci ikako s obzirom da im bar 50% stanovnistva zeli sve najgore i raduje se njihovim nesrecama, zbog, nama nebitnih, Palestinaca. Jedini prijatelji ako ih mozemo tako nazvati u cijelom svijetu. Kakvi god da su prije cemo imati od njih koristi nego od Palestinaca i hurmi od Arapa, samo mnogima je to tesko da shvate, da je interes drzave preci od ljubavi ka tamo nekome.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Amerika sve mijenja, samo politiku prema Izraelu, BiH i Kosovu ne mijenja
Koliko bi nas tek gurali da nemamo ovih domacih kozojeba sto ih ne vole.

Koliko bi nas tek gurali da nemamo ovih domacih kozojeba sto ih ne vole.
To je nešto zajedničko velikosrbima i velikobošnjacima, mržnja prema Americi.
Najveći neprijatelji matičnih država.
Srbe razumijem, ali ove "naše" nikako.
Najveći neprijatelji matičnih država.
Srbe razumijem, ali ove "naše" nikako.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Amerika će da nas spasi, ali ćemo morati da im dadnemo sve ovo rudnih bogatstava kojih nemamo :p
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- VensanKasel
- Kontakt:
Koji bolan 50% ?Sheyi je napisao/la: ↑08 mar 2025, 09:13Dobro nam hoce pomoci ikako s obzirom da im bar 50% stanovnistva zeli sve najgore i raduje se njihovim nesrecama, zbog, nama nebitnih, Palestinaca. Jedini prijatelji ako ih mozemo tako nazvati u cijelom svijetu. Kakvi god da su prije cemo imati od njih koristi nego od Palestinaca i hurmi od Arapa, samo mnogima je to tesko da shvate, da je interes drzave preci od ljubavi ka tamo nekome.
Na osnovu čega to tvrdiš ?
Komentara na kvaziportalima , statusa nepismenih penzionera i razoraznih balijskih botova na Liceknjiga ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
VensanKasel je napisao/la: ↑08 mar 2025, 09:53Koji bolan 50% ?
Komentara na kvaziportalima , statusa nepismenih penzionera i razoraznih balijskih botova na Liceknjiga ?
Možda nije 50%, ali nije ni mnogo manje. Svaki SDFA ratnik po automatizmu mrzi Ameriku i otvoreno im želi sve najgore.
Samo se sjeti izjave debila Zahiragića da ćemo se okrenuti Rusiji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- VensanKasel
- Kontakt:
Da ti nije mozak pojela premijer ligaVirtu4l je napisao/la: ↑08 mar 2025, 09:55VensanKasel je napisao/la: ↑08 mar 2025, 09:53Koji bolan 50% ?
Možda nije 50%, ali nije ni mnogo manje. Svaki SDFA ratnik po automatizmu mrzi Ameriku i otvoreno im želi sve najgore.
Samo se sjeti izjave debila Zahiragića da ćemo se okrenuti Rusiji.

Bježi ba Virto , ozbiljan post i Zahiragić

Nego kako kod vas ide autoput , hoće li se moći ispoštovati Kina ?
Da hoće ove godine završiti Ribarevinu , baš zayeban dio za voziti .
Ja i dalje ne mogu vjerovati da je hajvan ovo izjavio.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
forumske patriote u depresiji jer se jos nije zapucalo
- VensanKasel
- Kontakt:
Ne možeš vjerovati da je vođa nove generacije SDA gremlina izvalio takvu glupost ?
E pazi da na ovom forumu imaš iste gremline , koji podržavaju tog Zahiragića

Zahiragić je malo firgos, pa je i razumljivo da ne doživljava našu držravu kao pravi Bosanac. Prodao bi on to za male pare.VensanKasel je napisao/la: ↑08 mar 2025, 10:16Ne možeš vjerovati da je vođa nove generacije SDA gremlina izvalio takvu glupost ?
E pazi da na ovom forumu imaš iste gremline , koji podržavaju tog Zahiragića![]()
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
A mi se kao brinemo o rudnicima
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Sreca pa nema zelenih na vlasti,od podrske bi samo imali hurme iz Katara i selame iz Turske 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Inace vi neki dan svi pucate po alemu iz svih mogucih oruzja, a ispade da je alem - soko 1-0
Dok su ovi od sokola bili na vlasti, slaba fajda bila, dosli alemovi, odmah Rubio, kongresmeni, cijela Amerika, svi pruzaju podrsku BiH
Aleme uz tebe i republikance smo

Dok su ovi od sokola bili na vlasti, slaba fajda bila, dosli alemovi, odmah Rubio, kongresmeni, cijela Amerika, svi pruzaju podrsku BiH

Aleme uz tebe i republikance smo

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
A đe je Nešić , sjeća li se iko tog lika ?denimen99 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 10:38Zahiragić je malo firgos, pa je i razumljivo da ne doživljava našu držravu kao pravi Bosanac. Prodao bi on to za male pare.VensanKasel je napisao/la: ↑08 mar 2025, 10:16Ne možeš vjerovati da je vođa nove generacije SDA gremlina izvalio takvu glupost ?
E pazi da na ovom forumu imaš iste gremline , koji podržavaju tog Zahiragića![]()
Možda da smeće od kliksa objavi nešto o njemu , vamo državni udar a niko da se sjeti ministra sigurnosti

- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne mogu nas pustiti Rusiji, pa da ovdje imas pravoslavne talibane koji mogu "pucati" po Europi kad god hoce i praviti haos.tuzlak1987 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 09:21Amerika sve mijenja, samo politiku prema Izraelu, BiH i Kosovu ne mijenja![]()
A ne mogu pustiti ni ove sa istoka, Iran i ostalu ekipu, pa da ovdje naprave evropski Liban ili "talibaniju" i teroristicku drzavu u srcu Europe.
Nas treba ugurati u NATO i EU kako god, kao sto je bio slucaj sa Bug/Rum i onda polako tjerati da usvajamo i provodimo zakone koji ce nas dovesti do normalne drzave.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
zelenasi vodjeni cakijasem, rumenigeom i alickovicem su se vec bili vidjeli kako iz fotelja vode ka ocuvanju cjelovitosti tako sto bi slali neduznu djecu na linije i time porucivali kako su jedino oni koji imaju pravo i znanje da vode ovu drzavu, al ispalo je da im je sad teze nego dodiku, 2 - 0 za kiflu i derpasa
- VensanKasel
- Kontakt:
Tako je buraz .sljivo je napisao/la: ↑08 mar 2025, 11:14zelenasi vodjeni cakijasem, rumenigeom i alickovicem su se vec bili vidjeli kako iz fotelja vode ka ocuvanju cjelovitosti tako sto bi slali neduznu djecu na linije i time porucivali kako su jedino oni koji imaju pravo i znanje da vode ovu drzavu, al ispalo je da im je sad teze nego dodiku, 2 - 0 za kiflu i derpasa
Samo što si imao naše lopove kome to ne odgovara , zato ja svaki put kažem da mi prvo očistimo našu avliju pa onda dalje .
Da je naša avlija bila kako treba , Dodik bi davno nestao ...
Znas sta mene cudi, da ljudi stvarno zaboravljaju kakvi su to likovi. Kad kazes cakijasem, to je ono fakt, gledao ga svojim ocima kako dzeparac pred masinskom skolom uzima drugoj djeci. E to je taj SDA kadar.sljivo je napisao/la: ↑08 mar 2025, 11:14zelenasi vodjeni cakijasem, rumenigeom i alickovicem su se vec bili vidjeli kako iz fotelja vode ka ocuvanju cjelovitosti tako sto bi slali neduznu djecu na linije i time porucivali kako su jedino oni koji imaju pravo i znanje da vode ovu drzavu, al ispalo je da im je sad teze nego dodiku, 2 - 0 za kiflu i derpasa
Meni je zalosno da mi nemamo niti jednu stranku, gdje ti imas ljude od struke, ovo sto mi imamo je uzas i biras samo manje zlo, svake izbore i naravno da se nikad nista nece promjeniti
GGMU
- VensanKasel
- Kontakt:
Auuuuuuu , pratimkraljttbvb je napisao/la: ↑08 mar 2025, 11:06Inace vi neki dan svi pucate po alemu iz svih mogucih oruzja, a ispade da je alem - soko 1-0![]()
Dok su ovi od sokola bili na vlasti, slaba fajda bila, dosli alemovi, odmah Rubio, kongresmeni, cijela Amerika, svi pruzaju podrsku BiH![]()
Aleme uz tebe i republikance smo![]()

Taman kasnije kad se probude , pa da vidimo čiji je veći

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.