i Senad se kao cudi sto Konakovic ne bi pregovarao vise sa Dodikom, kakvi pregovori kad ovo krivicno djelo nosi minimum 5 godina zatvora, isto tako za Stevandica i ostale, sve zavisno od uloge, od predlaganja do glasanja za zakone
MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 mar 2025, 23:45
feniksptica je napisao/la: ↑08 mar 2025, 23:19
Ne bih njih Dino možda al stiglo naređenje od njegovih gazda da su ovi jaki s rutama kroz RS i da ih mora ostaviti na vlasti
I sto sam ja jedini sumnjiv za sve u vezi s Vukanom...taj ce bit najgori ako bude imo priliku. Vec nas sad ko opozicija vrijedja kao narod
Nisi jedini. To je četničina na kub.
A Mile je najmanji četalj zasigurno u odnosu na ove što su u opoziciji te genocidne tvorevine.
za razliku od nekih drugih srba u bh politici, Vukan uvijek prica u trecem licu o BiH, primjer, kaze neki dan "cestitao sam im na plasmanu na Eurobasket", to rekao kao nesto pohvalno, podvig sto nam je cestitao
i opozicija je vise puta istakla u svemu ovome, oni jesu za ovo sto radi Dodik i kompanija ali ne na ovaj nacin, zele povrat nadleznosti ali ne ovako
takodjer glavni problem i one incijative Crnadka je sto bi pucao srbin na srbina (SIPA vs MUP RS), nije problem sto bi pucali srbin na bosnjaka/hrvata i obrnuto
Don't believe the hype.