Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

VensanKasel
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la VensanKasel » 08 mar 2025, 23:11

akisarajevo92 je napisao/la:
08 mar 2025, 22:51
VensanKasel je napisao/la:
08 mar 2025, 22:40
Dino je naš Tito :bih:

nevjerovatno da se prica o nekim mogucim pregovorima sa Stevandicem, Viskovicem itd.

pa svima njima ovo treba biti kraj bavljenja politikom, jbs sve ako i dalje ostanu tu gdje jesu
Možda im trebaju da dokrajče Dodika , politika je to .
Dino je namazan baš , ovo mu je prilika da zablista za sva vremena .

Državni udar a niko da se sjeti ministra sigurnosti , pa o čemu se radi ???
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 08 mar 2025, 23:18

Arvid je napisao/la:
08 mar 2025, 22:54
Dodik možda i prvi put izgleda patetično i politički poraženo, potezi (i tvitovi :rol: ) očajnika.
Sje.bali su ih ovi tweetovi nema šta, baš se vidi da ne znaju kako da reaguju

ali ne trebamo se ni mi vezati za njih. Trenutna vlada im je takva da bi sutra mogli bukvalno kontru napisati i promijeniti politiku za 180°

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 08 mar 2025, 23:19

Ne bih njih Dino možda al stiglo naređenje od njegovih gazda da su ovi jaki s rutama kroz RS i da ih mora ostaviti na vlasti

I sto sam ja jedini sumnjiv za sve u vezi s Vukanom...taj ce bit najgori ako bude imo priliku. Vec nas sad ko opozicija vrijedja kao narod
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 08 mar 2025, 23:31

Joj ovog Vučića jest retardiran sa izgovorima. Vjerovatno je obojena revolucija krenula iz Sarajeva uz asistencije Hari Potera i Elze.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 mar 2025, 23:39

Ma pametan coj'k ba

Bira rijeci za Trump-a, apsolutno nista sto bi se moglo protumaciti negativno. Klikeri rade
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 08 mar 2025, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 08 mar 2025, 23:40

feniksptica je napisao/la:
08 mar 2025, 23:19
Ne bih njih Dino možda al stiglo naređenje od njegovih gazda da su ovi jaki s rutama kroz RS i da ih mora ostaviti na vlasti

I sto sam ja jedini sumnjiv za sve u vezi s Vukanom...taj ce bit najgori ako bude imo priliku. Vec nas sad ko opozicija vrijedja kao narod
Tesko je bilo sta reci, al previse izbora nemamo!
Sta reci za HDZ, tamo nema nikakve opozicije.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 08 mar 2025, 23:45

Nisi jedini. To je četničina na kub.
A Mile je najmanji četalj zasigurno u odnosu na ove što su u opoziciji te genocidne tvorevine.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 08 mar 2025, 23:52

i Senad se kao cudi sto Konakovic ne bi pregovarao vise sa Dodikom, kakvi pregovori kad ovo krivicno djelo nosi minimum 5 godina zatvora, isto tako za Stevandica i ostale, sve zavisno od uloge, od predlaganja do glasanja za zakone
MaroonBjelave je napisao/la:
08 mar 2025, 23:45

A Mile je najmanji četalj zasigurno u odnosu na ove što su u opoziciji te genocidne tvorevine.

za razliku od nekih drugih srba u bh politici, Vukan uvijek prica u trecem licu o BiH, primjer, kaze neki dan "cestitao sam im na plasmanu na Eurobasket", to rekao kao nesto pohvalno, podvig sto nam je cestitao

i opozicija je vise puta istakla u svemu ovome, oni jesu za ovo sto radi Dodik i kompanija ali ne na ovaj nacin, zele povrat nadleznosti ali ne ovako

takodjer glavni problem i one incijative Crnadka je sto bi pucao srbin na srbina (SIPA vs MUP RS), nije problem sto bi pucali srbin na bosnjaka/hrvata i obrnuto
Don't believe the hype.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 09 mar 2025, 00:01

akisarajevo92 je napisao/la:
08 mar 2025, 23:52
i Senad se kao cudi sto Konakovic ne bi pregovarao vise sa Dodikom, kakvi pregovori kad ovo krivicno djelo nosi minimum 5 godina zatvora, isto tako za Stevandica i ostale, sve zavisno od uloge, od predlaganja do glasanja za zakone
MaroonBjelave je napisao/la:
08 mar 2025, 23:45

za razliku od nekih drugih srba u bh politici, Vukan uvijek prica u trecem licu o BiH, primjer, kaze neki dan "cestitao sam im na plasmanu na Eurobasket", to rekao kao nesto pohvalno, podvig sto nam je cestitao

i opozicija je vise puta istakla u svemu ovome, oni jesu za ovo sto radi Dodik i kompanija ali ne na ovaj nacin, zele povrat nadleznosti ali ne ovako

takodjer glavni problem i one incijative Crnadka je sto bi pucao srbin na srbina (SIPA vs MUP RS), nije problem sto bi pucali srbin na bosnjaka/hrvata i obrnuto
Ne mogu da nađem onaj njegov snimak kako oslovljava ljude koji su iz Bosne išli na glasanje u CG. Sreća također što ne mogu naći snimak da i njega grle i ljube naše Hamše po Baščaršiji, kao što su balile onog četničića Stanivukovića.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 09 mar 2025, 00:13

Od 92 Amerika je u BiH ulozila ili pomogla sa oko 2 billiona dolara.
I
slika

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 mar 2025, 00:15

Pa dobro, ipak govorimo o Srbima, nije za ocekivat da ljiljane objese nasred Banje Luke i zapjevaju "da te volim dusa zna". Jbg, uvijek ce bit tako. Vaznije je da nacionalisticka stranka padne u Srbiji i da nasljednici budu malo vise prozapadno orijentisani. RS bez jake podrske Srbije je mala maca, mogu mastat o Velikoj Srbiji al je mogu pokusat realizovat samo na Medieval Total Waru.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 09 mar 2025, 00:17

Ma svi isto misle i hoće, samo ih redovno mijenjati i saltati da ne steknu moc da ostvare to
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 mar 2025, 00:19

soko je napisao/la:
09 mar 2025, 00:13
I
Vidis kako je Konakovic imao predrasude prema Republikancima (prvenstveno gdje pominje "ono teska republikanka), a ono skroz drugo :rol: Izenadio se coj'k jer ih liberlane medije drze za drvosjece :rol:

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 09 mar 2025, 00:20

Iz RSa je najbolja opcija Ramiz Salkic, ali i tu treba oprezno

ExEsPerac
Kontakt:

Post Postao/la ExEsPerac » 09 mar 2025, 00:23

alemsa je napisao/la:
08 mar 2025, 23:39

Ma pametan coj'k ba

Bira rijeci za Trump-a, apsolutno nista sto bi se moglo protumaciti negativno. Klikeri rade
Kona ce da vlada nasom politickom scenom narednih decenija. Komunikacijski odlican,aktivan,ne boji se gostovanja,ne boji se biti direktan u suceljavanju. Malo pretjeruje sa blacenjem SDA al valjda to tako mora. Neumoran je fakat.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 09 mar 2025, 00:32

alemsa je napisao/la:
09 mar 2025, 00:19
soko je napisao/la:
I
Vidis kako je Konakovic imao predrasude prema Republikancima (prvenstveno gdje pominje "ono teska republikanka), a ono skroz drugo :rol: Izenadio se coj'k jer ih liberlane medije drze za drvosjece :rol:
SAD je najveca sila svijeta i ne mijenja geopoliticki kurs za 180 stepeni kako dodje do smjene vlasti, nije to Zimbabve. Cinjenica je da se mijenjaju stvari tipa koliko ce finansijski podrzavati Ukrajinu, da li im negdje vise odgovara mir ili rat i sl. stvari razlikuju od demokrata ali sustina je ista.

Jbg znajuci to vecina ukljucujuci mene je mislila da Dodik nesto zna drugo zbog tolikih hvalospjeva dolaskom repbulikanaca ali ipak je od jutros jasno da je totalni ludjak i da gledamo posljedni ples vepra.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 09 mar 2025, 00:39

alemsa je napisao/la:
soko je napisao/la:
I
Ne znam covjeka nit sam gledao taj video. Samo sam stavio brojke para koje je Amerika dala BiH.
Imali su u planu da daju BiH nekoliko stotina miliona u naredne cetri godine al to je Trump zaustavio.
Znaci davali novac pod Clintonem, Bushem, Obamom, prvi mandat Trumpa, Biden i evo sad zaustavljeno.
Je.bo pricu, pomogni nekom ako mozes.

slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 mar 2025, 00:45

Ovo što je Konaković uradio sa našom diplomatijom za samo godinu dana je nešto nevjerovatno.

Najveća greška Dodika je što je Konakoviću i Trojki dao šansu, još Dinu postavi za MVP. :bow:

Ne smijem ni pomisliti šta bi se desilo ovih dana da su se zeleni izdajnici bilo šta pitali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 mar 2025, 01:01

soko je napisao/la:
09 mar 2025, 00:39
alemsa je napisao/la:
soko je napisao/la:
I
Ne znam covjeka nit sam gledao taj video. Samo sam stavio brojke para koje je Amerika dala BiH.
Imali su u planu da daju BiH nekoliko stotina miliona u naredne cetri godine al to je Trump zaustavio.
Znaci davali novac pod Clintonem, Bushem, Obamom, prvi mandat Trumpa, Biden i evo sad zaustavljeno.
Je.bo pricu, pomogni nekom ako mozes.

[url=https://postimg.cc/sMgVTRY2]slika
To ce se za Bosnu i ostale nastaviti nije to problem:

slika

Samo se cisti ovo nepotrebno, nije Bosna navedena :kafa: Transparentnost vlade ;)

A billion ti je milijarda na nasem, a sto je na nasem bilion to je trillion na Eng. Da ne bi neko pomislio da su Ameri dali 2 trillion dollars instead of 2 billion dollars.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 09 mar 2025, 01:07

Šećer je sitan, osim kad je kocka :thumbup:

Baš fin komad, glumačka ekipa ima hemiju, odavno nisam čuo bolji i ljepši aplauz.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 123 gosta.