I

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vidis kako je Konakovic imao predrasude prema Republikancima (prvenstveno gdje pominje "ono teska republikanka), a ono skroz drugo
Kona ce da vlada nasom politickom scenom narednih decenija. Komunikacijski odlican,aktivan,ne boji se gostovanja,ne boji se biti direktan u suceljavanju. Malo pretjeruje sa blacenjem SDA al valjda to tako mora. Neumoran je fakat.
SAD je najveca sila svijeta i ne mijenja geopoliticki kurs za 180 stepeni kako dodje do smjene vlasti, nije to Zimbabve. Cinjenica je da se mijenjaju stvari tipa koliko ce finansijski podrzavati Ukrajinu, da li im negdje vise odgovara mir ili rat i sl. stvari razlikuju od demokrata ali sustina je ista.
Ne znam covjeka nit sam gledao taj video. Samo sam stavio brojke para koje je Amerika dala BiH.
To ce se za Bosnu i ostale nastaviti nije to problem:soko je napisao/la: ↑09 mar 2025, 00:39Ne znam covjeka nit sam gledao taj video. Samo sam stavio brojke para koje je Amerika dala BiH.
Imali su u planu da daju BiH nekoliko stotina miliona u naredne cetri godine al to je Trump zaustavio.
Znaci davali novac pod Clintonem, Bushem, Obamom, prvi mandat Trumpa, Biden i evo sad zaustavljeno.
Je.bo pricu, pomogni nekom ako mozes.
[url=https://postimg.cc/sMgVTRY2]![]()
Uci ocigledno na tudjim greskama, Trump je narcisoidna osoba, ako mu neko na zulj stane gleda da ga sje.be. Djelimicno zasto je i bilo ono sa Zelenskim. Zelenski je bio i obavezan jebga da podrzi demokrate ali ovaj ne zaboravlja, takav coj'ku mentalni sklop. Tako da Konakovic lagano
Nastavit ce se kazem ti, nece se to ukinuti nego dok pociste sve. Logicno da ce se davati u humanitarne svrhe, medicinu, obrazovanje itd. Nasli su tamo da se i Indiji davalo u neku glupost, to se cisti.
Pitaj nanu Fatu o toj opciji. Kad joj je Kvazimodo došao s ponudom da joj zemljište gdje je crkva proda, a da podijele parerelativizam je napisao/la: ↑09 mar 2025, 00:20Iz RSa je najbolja opcija Ramiz Salkic, ali i tu treba oprezno
Ma ne podrzavam, zao mi je naroda neduznog k'o i svakom ali sta cu ja tu. Bitno mi je da podrzava moj narod, Palestinci imaju 500 miliona Arapa oko sebe, nek im pomazu ili sta vec, Bosnjaci nemaju nikog oko sebe. A od cvrste pomoci Amerike, im vise i ne treba. Mogu se oni sami kositi unutar BiH, bitno je ovo drugo, medjunarodna zajednica, UN, Veto itd. Gdje ako je Amerika na tvojoj strani pola posla si rijesio.soko je napisao/la: ↑09 mar 2025, 01:38Ja se nadam da ce nastaviti.
Nego sta kazes za ono kad je zaustavio humanitarni aid, trazio je billion dolara za bagere, buldozer i ostala radna vozila da se moze Gaza ocistiti.
I sto je rek'o tamo arapskom svijetu da podjele izbjeglice.
I citavo vrijeme onaj njegov zetic gleda da tamo prave svoje hotele.
Jel to ok po tvom misljenu?
E to je normalan odgovor.alemsa je napisao/la: ↑09 mar 2025, 01:45Ma ne podrzavam, zao mi je naroda neduznog k'o i svakom ali sta cu ja tu. Bitno mi je da podrzava moj narod, Palestinci imaju 500 miliona Arapa oko sebe, nek im pomazu ili sta vec, Bosnjaci nemaju nikog oko sebe. A od cvrste pomoci Amerike, im vise i ne treba. Mogu se oni sami kositi unutar BiH, bitno je ovo drugo, medjunarodna zajednica, UN, Veto itd. Gdje ako je Amerika na tvojoj strani pola posla si rijesio.soko je napisao/la: ↑09 mar 2025, 01:38Ja se nadam da ce nastaviti.
Nego sta kazes za ono kad je zaustavio humanitarni aid, trazio je billion dolara za bagere, buldozer i ostala radna vozila da se moze Gaza ocistiti.
I sto je rek'o tamo arapskom svijetu da podjele izbjeglice.
I citavo vrijeme onaj njegov zetic gleda da tamo prave svoje hotele.
Jel to ok po tvom misljenu?
Zato i kažem treba biti oprezanMaroonBjelave je napisao/la: ↑09 mar 2025, 01:44Pitaj nanu Fatu o toj opciji. Kad joj je Kvazimodo došao s ponudom da joj zemljište gdje je crkva proda, a da podijele parerelativizam je napisao/la: ↑09 mar 2025, 00:20Iz RSa je najbolja opcija Ramiz Salkic, ali i tu treba oprezno![]()