FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
38
22%
Grupnu fazu
51
29%

Ukupno glasova: 176

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 09 mar 2025, 14:59

Lucas je napisao/la:
09 mar 2025, 14:30
ErosViverosViv je napisao/la:
09 mar 2025, 14:23
Pitar6785 je napisao/la:
09 mar 2025, 14:05
Zoran zekic je u 26-27 utakmica (evropa prvenstvo kup) IZGUBIO 1 utakmicu REGULARNO TRNAVA, gdje se igraju dvije utakmice, u kojoj smo ako se SAGLEDAJU OBJE utakmice zasluzili da prodjemo dalje. Isto kao sto smo mi prosli GENK tako je nas prosla Tranava.. Cak i u revansu smo mi imali prvi 100% sansu JOVICA (sut glavom) mi jesmo porazeni 3:0 sa golom u 94 minuti.. Ovim PONAVLJAM nesporim da je Trnava prosla regularno ( ljudi su iskoristiili svoje sanse mi nismo)
Blablablablablabla

Treci na tabeli
Oprostili se od titule pocetkom marta
Nemamo kostura ekipe niti prvih 11
Tek ga na kraju sezone necemo imati
Bodovni zaostatak isti ko proslih sezona

Da mi je rahmetli babo rodjeni ne bih ga branio, ni strucni stab ni igrace.
Ono čega me baš strah, ako ispadnemo prekosutra iz kupa, moci ce se reci, da je to totalni krah Mirvićevog predsjedničkog mandata. Moguce je, da i on razmisli da digne ruke od svega.
Kako ti ne dosadi matori MAZLUME. Lupetas ovdje 24/7 samo kad dobijemo utakmicu nema te.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 mar 2025, 15:00

SamoDaKazeem je napisao/la:
09 mar 2025, 13:56
NajvecaRadosti je napisao/la:
09 mar 2025, 13:18
SamoDaKazeem je napisao/la:
09 mar 2025, 13:01

Kako molim te nismo imali sreće?Dobiješ Trnavu pa poslije ideš na Poljskog drugoligaša,e sad je druga stvar što bi mi neki evropski iskorak al daj da ribare i konobare prođemo.
U Trnavi bruka,nismo pogledali na go.Skinuli gaće na granici, standardno naše.
Mi smo ovdje drhtali od straha kad smo nakav Aktobe izvukli i unaprijed skinuli gace.Nas mentalitet u Evropi je go qurac i to ne treba negirati.Teze mi padne poraz od yebene Trnave nego da nas Gosk 3 puta dobije na Kosevu.Prvaci ne mozemo biti to znam ali daj brate uradi nesto u Evropi.

Svi s vremena na vrijeme naprave neko iznenadjenje i iskorak samo mi ne.Mi se samo obrukat mozemo.Zadnje respektabilno sto smo izbacili Levski i hajde eto Atromitos,nakon toga brukanje za brukanjem.Aplauz se daje igracima kad nas nekakav Bate Borisov izbaci,kad ne pogledamo na gol.Treba im mater yebat za takva ispadanja.Dat cu podrsku u ligi ali pokazite muda u Evropi.Imas otvoren put do play offa ti se glupiras i neko ti kriv
O tome i ja pričam.Naša liga mi se smučila odavno,ali koliko para ulažemo da bi redovno ispadali od anonimusa.
Eto tu nas niko ne kolje i opet ništa.
Ode nas u Trnavu čitav sektor oni prva šansa i go prime i kraj utakmice.Predali se.
Kažu nemamo sreće u Evropi,mi sreću nismo ni zaslužili.
Nekad se moraju srce i muda pokazati.
Sreca se mora zasluziti.Ove godine si mogao glat do play offa a tamo ko zna sta moze biti pa i ako se ispadne niko ti nista nece reci jer si krenuo od prvog pretkola i izbacio 3 kluba u dvomecu.To uradis nabijes koefcijent sljedece sezone imas laksi zrijeb jer si nositelj,opet isto ponovis i trecu sezonu ces lagan put imati.Naguzove mozes napraviti rezultat samo ako si prvak,ako nisi moras se dobro oznojiti a mi to nikada ne radimo vec cekamo na gotovo i na kraju kukamo kad nas klubovi koje cu ti sad nabrojati izbace.Isto reprezentacija 5-6 baraza i uvijek je neko kriv

Niko ne zahtjeva da se izbaci Atalanta i Gladbach ali idem redom:Kukesi,Zeta,Zaria,Milsami,Torpedo,Borisov,Trnava+2 sezone bez Evrope=SRAMOTA!
Mi da smo imali ovaj raapored Borca u Evropi kunem ti se da bi od 36 klubova bili 30-36.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 09 mar 2025, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 09 mar 2025, 15:00

Najbolji trener u historiji lige. :lol:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 09 mar 2025, 15:03

09 mar 2025, 14:58
Herson je napisao/la:
09 mar 2025, 14:39
09 mar 2025, 14:23

Blablablablablabla

Treci na tabeli
Oprostili se od titule pocetkom marta
Nemamo kostura ekipe niti prvih 11
Tek ga na kraju sezone necemo imati
Bodovni zaostatak isti ko proslih sezona

Da mi je rahmetli babo rodjeni ne bih ga branio, ni strucni stab ni igrace.
Sasvim dovoljno vremena je imao. 2 prelazna roka su prošla i skoro 2/3 prvenstva. Iz utakmice u utakmicu slušamo izgovore, a zaostatak za prvoplasiranim raste. Žižović je ekipu preuzeo 11.juna, tik pred početak sezone, a Borac trenutno igra osminu finala Konferencijske lige. Ako Zekiću trebaju 3 sezone da bi oformio tim koji će biti konkurentan u borbi za vrh, onda on nije trener za Sarajevo. Neka promijeni ploču i pokuša u utorak spasiti što se spasiti da. Muka je više svima od izgovora i bajki o kontiunitetu...
Sve si upravu. Dok svakom treneru dam po 2 godine da sastavi ekipu po sebi, meni prodje zivot, a ljudi se sprdaju s nama. Boli me kurrac i za zekica i igrace i kontinuitet savez i ostale bajke. Hocu titule i ovo je klub kojem je dupla kruna normalan cilj svake sezone.

Ponavljam, svaki forumas bi treci bio s ovim timom u ovoj ligi, svake sezone.
O vici, savezu i sudijama nek se brine 60 clanova duga administracija kluba koja mjesecno uzima ko zeljko komsic.
Standardni pitarluk. Daj samo mjenjaj, pa kako god, samo nek se nesto desava. Hajde evo stručnjak, vidim pametujes ovdje svaki dan. Koga dovesti, kojeg trenera a da je bolji od Zekica.? Sta je uradio Jakirevic u prvoj godini u Zrinjskom? Europu nije izborio, al ljudi ga ostavili... I uradio sta je uradio. Kako ne skontate da NIŠTA al nista nema od mjenjanja trenera svake godine. Vidim svi zaboraviše sudjenje.. Pitarluk. Fuj,!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 09 mar 2025, 15:03

Mi neke poštenjačine a ovo danas penal za Slogu a juče nije bio za Sarajevo. Ptari bi opet tjerali nešto a to nas godinama košta.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 09 mar 2025, 15:07

nokee je napisao/la:
09 mar 2025, 14:57
PeppermintSA je napisao/la:
09 mar 2025, 14:43
TrofejiSuTu je napisao/la:
09 mar 2025, 11:28
Derbi tekme

Borac….x1 3 boda (Sumnjam da cemo dobiti drugu)
Zrinjski..x2 1 bod
Zeljo…….x2 2 boda
Velez…….x2 4 boda
Siroki…….x2 4 boda

9 utakmica,27 bodova
Osvojeno 14 bodova

Drugi razred,izuzev oba kiksa (4 boda) s Posusjem ostalo apsolvirano maksimalno.

Zaostatak 11 bodova Uzeti Borca veoma tesko i zbog nas i zbog njih,do nule nekako i mozda mozemo.

Dakle u minusu 10 bodova,ako uzmemo bod kontra Borca.
Realno ukrali smo sami sebi 10 bodova s tim da smo pokradeni u listici,ali takodje dali sami sebi dva gola.
S dva ukradena boda iz Posusja dolazimo do cifre od 12 bodova minusa.

Zakljucak i pored svega da smo bili prisebni i znali dobiti tekme koje su svi vidjeli kao dobijene osim nas,po stvorenim sansama,igra manje vise,bili bi prvi trenutno.

Dakle,sam pao,sam se ubio.

Zasto nije tako,odgovori stoje kako na terenu tako i u SS.

Tamo gdje su igraci bili na nivou,nije bio Zekic i obrnuto.

Od 10 derbija (kontam plafon x kontra Borca),ljudi moji mi smo dobili 3 tekme.

Tako se titula uzeti ne moze.

Dok se vrtila ranije prica kako se titula uzima na „malim“ utakmicama,ovdje je slucaj sasvim drugaciji.

Do nas je!

+1
Kakva računica mati mila. Neću puno pisati, dovoljno je da kažem 15 KRUPNIH studijskih "grešaka" gdje smo oštećeni za najmanje 9 bodova ti si ovdje sveo u bod. Nisam ovdje navodio koliko su pogurani konkurenti DIREKTNO. Kao neki dan što dade 3 boda Zrinjskom.. Znaci sudjenje nam je u najmanju ruku po poštu bilo bare bare sa Zrinjskim i Borcem. :kafa:
Naravno da smo i mi u nekim utakmicama mogli bolje, ali ljudi mi sa ovom igrom i da imamo normalno sudjenje, sigurno bi bili u bod dva.
Kako pitari zaborave sve, nakon jedne lošije partije i okrenu kolo na drugu stranu.. Izgleda sve do nas!
I za tebe vazi isto kao za Pitar6785
Imas post gdje sam njemu odgovorio,da ga sad ne citiram ovdje.
Covjece kako ne razumijes,pored svega mi da smo bili na nivou prevazisli bi sami sebe i situaciju u koju su nas uvalili kriminalci.
A imali smo sve uslove za to po stvorenim zicerima u ovim utakmicama.

Vrbanjusa bi ove sve tekme dobila da su imali sanse kakve smo mi imali.
Ja o tome pricam pobogu brate sta vam je..

Edit: Morao si dobiti sve te tekme jer smo zasluzili po izradjenim sansama i nepravdi koja nam se cini.
Morao si i zbog toga jer nema vise one lige kad si mogao osvojiti titulu sa 7-8 poraza.
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 09 mar 2025, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 mar 2025, 15:08

nokee je napisao/la:
09 mar 2025, 11:28
Derbi tekme

Borac….x1 3 boda (Sumnjam da cemo dobiti drugu)
Zrinjski..x2 1 bod
Zeljo…….x2 2 boda
Velez…….x2 4 boda
Siroki…….x2 4 boda

9 utakmica,27 bodova
Osvojeno 14 bodova

Drugi razred,izuzev oba kiksa (4 boda) s Posusjem ostalo apsolvirano maksimalno.

Zaostatak 11 bodova Uzeti Borca veoma tesko i zbog nas i zbog njih,do nule nekako i mozda mozemo.

Dakle u minusu 10 bodova,ako uzmemo bod kontra Borca.
Realno ukrali smo sami sebi 10 bodova s tim da smo pokradeni u listici,ali takodje dali sami sebi dva gola.
S dva ukradena boda iz Posusja dolazimo do cifre od 12 bodova minusa.

Zakljucak i pored svega da smo bili prisebni i znali dobiti tekme koje su svi vidjeli kao dobijene osim nas,po stvorenim sansama,igra manje vise,bili bi prvi trenutno.

Dakle,sam pao,sam se ubio.

Zasto nije tako,odgovori stoje kako na terenu tako i u SS.

Tamo gdje su igraci bili na nivou,nije bio Zekic i obrnuto.

Od 10 derbija (kontam plafon x kontra Borca),ljudi moji mi smo dobili 3 tekme.

Tako se titula uzeti ne moze.

Dok se vrtila ranije prica kako se titula uzima na „malim“ utakmicama,ovdje je slucaj sasvim drugaciji.

Do nas je!

+1
Kakva računica mati mila. Neću puno pisati, dovoljno je da kažem 15 KRUPNIH studijskih "grešaka" gdje smo oštećeni za najmanje 9 bodova ti si ovdje sveo u bod. Nisam ovdje navodio koliko su pogurani konkurenti DIREKTNO. Kao neki dan što dade 3 boda Zrinjskom.. Znaci sudjenje nam je u najmanju ruku po poštu bilo bare bare sa Zrinjskim i Borcem. :kafa:
Naravno da smo i mi u nekim utakmicama mogli bolje, ali ljudi mi sa ovom igrom i da imamo normalno sudjenje, sigurno bi bili u bod dva.
Kako pitari zaborave sve, nakon jedne lošije partije i okrenu kolo na drugu stranu.. Izgleda sve do nas!
Pokrali su nas brate zivotom ali ne treba bjezati od svoje ekipe i igre.U Sirokom smo pokradeni i niko im ne prigovara za to.
Velez,Zrinjski u kupu,i jedan i drugi derbi=perfektno sudjenje
Tu je iskljucivo do nas i te se utakmice moraju analizirati
Protiv Zrinjskog u ligi na Kosevu sutnuli na gol nismo
Posusje na Kosevu sami sebi krivi samo

Pokradeni smo u Sirokom i Posusju ali ima tu i do nas puno Bgm.Daleko je ovo od idealnog,daleko.Podrska Zekicu i ekipi ali moraju se dohavizati pred nastavak,u utorak bez prava na kiks.I to ako popuse pisaj sezonu apsolutni neuspjeh
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 mar 2025, 15:12

Ako ode pavicic lulic gulashvili kaze neces imat kostur ekipe.

Beganovic soldo gojkovic jovic djordjevic rogic bubanja butic

Uz to KRDZALIC I mehmedovic mujkic su igraci za u21 sa velkim iskustvom

Unusuc keremeh

U kontekstu tome ako uzmemo da bi trebali prodat Gulija abd za 3-4 m€ i da cemo se oslobodit njegovog primanja kao i lulicevog i pavicevog dolazimo dotog da bi trebali moci dovest 2-3 igraca bast top nivo (gojkovic kvalitet) i da bi mogli produzit ugovore nekim drugim igracima.

Ako gledamo utakmice u prvenstvu u kupu izmedju NAS borca i zrinjskog od 4 utakmice koje smo igrali imamo 1 pobjedu 3 remija gdje smo bili slabi samo jednu utakmicu i to protiv zrinjskog na kosevu, gdje su oni prije te utakmice imali 20 dana kontinuiranog odmora dok mi 6 dana..

Ja nemogu niti hocu i neznam kako nekom mogu bit argumenti da je neko bolji od tebe ako taj neko to nije dokazao u areni i sa jednakim uslovima. I da ja svoj tim ponizavam pobjegli oni nama 100 bodova a nekazes kako dali je to 100 bodova regularno dalije od tih 100 bodova mozda oko 80 bodova van regularnost gdje jedni zakoni prava vrijede zanas jedni za druge.

Dali mi trebamo radit na tom da budemo bolji da reci gledaj da si ti bolji a pusti to sto se tebi nedosidi cis penal sto ti poniste cist go sto tim sto nam bjeze nikad nebude nanesena steta i sto se sude nepostojeci penali crveni kartoni za protivnika itd..

Pa i vico kaze da je sudjenje bolje nego ikad al nekaze da je jedan klub ostecen vise nego svi klubovi zajedno

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 mar 2025, 15:12

Na sudije ćemo se moći žaliti kad na kraju sezone budemo imali bar jednocifren zaostatak za prvoplasiranim, a sa ovih nekoliko desetina bodova zaostatka koliko imamo zadnjih godina je smiješno pričati o bilo čemu drugom osim o našem nekvalitetu.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 09 mar 2025, 15:18

mirzatele je napisao/la:
09 mar 2025, 15:12
Na sudije ćemo se moći žaliti kad na kraju sezone budemo imali bar jednocifren zaostatak za prvoplasiranim, a sa ovih nekoliko desetina bodova zaostatka koliko imamo zadnjih godina je smiješno pričati o bilo čemu drugom osim o našem nekvalitetu.
Ne pametuj previše, zbog sudijs i imaš zaostatak. Da nije tako mi bi bili sada prvi bez obzira na sve drugo.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 09 mar 2025, 15:20

MSOZ101 je napisao/la:
09 mar 2025, 10:17
Osttribine je napisao/la:
09 mar 2025, 10:02
Onako tardicionalno gledajuci po bod sa Grbavice i Vrapcica se ne mogu nazvati kiksom, medjutim kad vidis koliko si u boljim okolnostima na tim utakmicama bio za pobjedu onda ostaje zal. Po ko zna koji put nasa najveca boljka i otvaranje proljetne sezone krene lose i dok se dohavizamo bude kasno. Ne znam sta se dogadja sa nasim veznim redom, djeluju kao da su svi van forme i sva nam se igra svodi hoce li Guli pobjeci ili izvesti neku lucidnost i rijesiti utakmicu. Onda dolazimo do toga da i pored sudjenja kakvo jeste mi objektivno nismo ekipa za titulu i sa ovom igrom tesko da bi smo je do kraja i osvojili sve da je i sudjenje normalno. Treba ovde jos par igraca klase ala Renato Gojkovic na nekim drugim pozicijama pa da se necemu nadamo.
Nista, ostaje na revans Kupa i pokusaj da spasimo sezonu, ispadnemo li bice to jos jedna u nizu neuspjesna sezona sa mozda blagim pomakom ako zavrsimo treci za razliku od prethodne tri na kojima smo kao cetvrti zavrsavali.
Hvala Velezu na gostoprimstvu nasim navijacima.
Ne trebaju nama igrači klase nama treba kontinuitet u igračkom rosteru jer mehanizmi se ne mogu naučiti na treningu nego isključivo na terenu. Jučer je djelovalo da smo mi tek oko 85. minute skontali kako možemo prići golu. Onda kroz sezonu Guliashvili svaku utakmicu mijenja partnera u vrhu Renan, Turkeš, Kyeremeh, Lulić, Butić pa sad će i Gordeziani. Nije ni to dobro. Posljednja vrlo bitna stvar jeste i forma igrača koja iz utakmice u utakmicu varira kao da biraju kako će igrati Pavičić i Lulić u prvom redu, Beganović za njima, Kuprešak jednu odigra kako treba pa ga pet nema.
Nadam se da ćemo do kraja sezone odigrati par utakmica u najjačem sastavu pa da vidimo na šta ličimo.
Rogić
Beganović - Gojković - Soldo - Jović
Bubanja
Krdžalić - Pavičić
Đorđević
Guliashvili - Butić

Gordeziani mi se sviđa po prvim minutama dosta je brzo reagovao u onoj situaciji po prijemu lopte. Lulić i Pavičić su posudbe koje ističu na ljeto mislim, nisam pametan šta je najbolje uraditi zbog forme koja im varira. Lijevi bek je must na ljeto, a plašim se i krilo zbog statusa Guliashvilija.
Pa bas iz ovog bolidranog cinjenica je da nam trebaju igraci kvalitete Gojkovica koji je svojim dolaskom i te kako utegnuo odbranu i puno to bolje izgleda nego dok su to odradjivali Čelik i Djurickovic jer igraci njegovog kalibra nemaju tako ceste oscilacije u formi. Da imas takve igrace u veznom redu druga bi prica bila, ovako imas posudjene Lulica i Pavicica koji na proljece nisu ni sjena igraca sa jeseni. Onda sto kazes bekovi, mi jucer pricamo prije nego ce poceti utakmica kako se malo Kuprešak dozvao kad on kao da nas je cuo odigra jucer za qrac. Ima tu malo i pehova, Djordjevic, Jovic pa ovaj novi decko Butic ne cini se los, odradjuje dobar posao gore i ako je samo dvije utakmice nastupao. Misljenja sam uglavnom da objektivno kvalitetom smo tu gdje jesmo na poziciji br tri s tim da nije bilo sudijskih lakrdija da bi bodovna razlika za vodecim dvojcem bila manja.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 mar 2025, 15:24

NajvecaRadosti je napisao/la:
09 mar 2025, 15:08
nokee je napisao/la:

+1
Pokrali su nas brate zivotom ali ne treba bjezati od svoje ekipe i igre.U Sirokom smo pokradeni i niko im ne prigovara za to.
Velez,Zrinjski u kupu,i jedan i drugi derbi=perfektno sudjenje
Tu je iskljucivo do nas i te se utakmice moraju analizirati
Protiv Zrinjskog u ligi na Kosevu sutnuli na gol nismo
Posusje na Kosevu sami sebi krivi samo

Pokradeni smo u Sirokom i Posusju ali ima tu i do nas puno Bgm.Daleko je ovo od idealnog,daleko.Podrska Zekicu i ekipi ali moraju se dohavizati pred nastavak,u utorak bez prava na kiks.I to ako popuse pisaj sezonu apsolutni neuspjeh
A sta ako tebi da zrinjski go ko velezu ili recimo svirne penal ko u posusju sto im je svirno ili ti nedosudi 2 penala 4:3 kad smo izgubili pa sad kad je bilo 1:1, ili svirne penal onakav kad smo vodili Dalivim golom 0:1 a pritom svaki penal koji koji je bio bio je dosudjen za zrinjski (treba nisam protiv )

U zadnjih 12 utakmica izmedju SARAJEVA i zrinjskog zrinjski nije ostecen dok je SARAJEVO osteceno kardinalno u 5 utakmica gdje ta greska sudiska kronila rezultat
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 09 mar 2025, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 09 mar 2025, 15:24

fks74 je napisao/la:
09 mar 2025, 15:18
mirzatele je napisao/la:
Ne pametuj previše, zbog sudijs i imaš zaostatak. Da nije tako mi bi bili sada prvi bez obzira na sve drugo.
Nisam na nicijoj strani niti duvam bilo kome u supak,ne zanima me ni ko je s kim dobar ovdje,ali sto ti ne zarotiras stvari i ne kazes:
Da smo mi bili pravi i zabijali pola od onoga sto nismo i pored svega sta nam rade bili bi prvi??

To ne moze,to je tako trebalo biti,i dobri smo jer od 135 zicera postigli gol-dva??
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 mar 2025, 15:30

09 mar 2025, 15:24
fks74 je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
Nisam na nicijoj strani niti duvam bilo kome u supak,ne zanima me ni ko je s kim dobar ovdje,ali sto ti ne zarotiras stvari i ne kazes:
Da smo mi bili pravi i zabijali pola od onoga sto nismo i pored svega sta nam rade bili bi prvi??

To ne moze,to je tako trebalo biti,i dobri smo jer od 135 zicera postigli gol-dva??
I pored NEPOSTENOG SUDJENJA I PONISTENIH 4 regularna gola 3 penala nedosudjena MI SMO FK SARAJEVO JE UBJEDLJIVO NAJ EFIKASNIJA EKIPA LIGE

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 09 mar 2025, 15:41

Pitar6785 je napisao/la:
09 mar 2025, 15:30
fks74 je napisao/la:

I pored NEPOSTENOG SUDJENJA I PONISTENIH 4 regularna gola 3 penala nedosudjena MI SMO FK SARAJEVO JE UBJEDLJIVO NAJ EFIKASNIJA EKIPA LIGE
Ima li kakav trofej za to?

Zamisli da smo pola samo zabili od ovoga sto nismo,kakvu bi tek tada statistiku imali,a bili uz to i prvaci,a mozda i dupla kruna,sta mislis o tome?

Nemojte svoditi ovu diskusiju u ravan tamo onih,gdje se kurce u javnosti (a u biti u cosku placu) kako ce igrati evropu i kako je uspjeh biti ispred Sarajeva.

Podignite tu ljestvicu i pricajte da je neuspjeh ako FKS svake sezone ne uzme titulu,a kup je samo utjeha i spasavanje sezone.

Tako postavite stvari,sta bolan nesto dokazujete ko da smo mi ostali mazlumi i ne znamo nista.

Boli me za sve kita ako trofeja nema,sve drugo je puka statistika.
A najgore od svega kad se pocne racunati koliko para smo uzeli.
Ne kontate da to samo cini neuspijeh vecim.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 09 mar 2025, 15:43

Sta kaze historicar 'Celik nije trebao biti u zapisniku protiv Trnave' , a par mjeseci posliie Celika kupi Lens za 5 miliona 🤣
Moj Historicaru da je ovo pravna drzava i drzava kako treba, ti bi imao bar 14 godina staza u Jagomiru !!! ⚘️
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 09 mar 2025, 15:48

09 mar 2025, 15:41
Pitar6785 je napisao/la:

Zamisli da smo pola samo zabili od ovoga sto nismo,kakvu bi tek tada statistiku imali,a bili uz to i prvaci,a mozda i dupla kruna,sta mislis o tome?

Nemojte svoditi ovu diskusiju u ravan tamo onih,gdje se kurce u javnosti (a u biti u cosku placu) kako ce igrati evropu i kako je uspjeh biti ispred Sarajeva.

Podignite tu ljestvicu i pricajte da je neuspjeh ako FKS svake sezone ne uzme titulu,a kup je samo utjeha i spasavanje sezone.

Tako postavite stvari,sta bolan nesto dokazujete ko da smo mi ostali mazlumi i ne znamo nista.

Mozete kukat i plakat do zore 3 mjesto je vrh sto mozemo u ovoj ligi,da igramo 100 puta bolje nebi bili prvi ni 2 jer ovi iz vrha nece izgubiti cijelu sezonu 1 mec,kad su blizu da izgube dozvoljeno im je da igraju rukom,neki penal se svirne na centru itd u takvom odnosu snaga mozes sa samo slikat. Bez sudija i ledja u savezu dzaba ti 303 pojacanja,doslo je vrijeme da u sezoni mozes izgubiti samo jedan mec da bi bio konkurentan.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 09 mar 2025, 15:50

nokee je napisao/la:
09 mar 2025, 15:03
09 mar 2025, 14:58
Herson je napisao/la:
09 mar 2025, 14:39

Sasvim dovoljno vremena je imao. 2 prelazna roka su prošla i skoro 2/3 prvenstva. Iz utakmice u utakmicu slušamo izgovore, a zaostatak za prvoplasiranim raste. Žižović je ekipu preuzeo 11.juna, tik pred početak sezone, a Borac trenutno igra osminu finala Konferencijske lige. Ako Zekiću trebaju 3 sezone da bi oformio tim koji će biti konkurentan u borbi za vrh, onda on nije trener za Sarajevo. Neka promijeni ploču i pokuša u utorak spasiti što se spasiti da. Muka je više svima od izgovora i bajki o kontiunitetu...
Sve si upravu. Dok svakom treneru dam po 2 godine da sastavi ekipu po sebi, meni prodje zivot, a ljudi se sprdaju s nama. Boli me kurrac i za zekica i igrace i kontinuitet savez i ostale bajke. Hocu titule i ovo je klub kojem je dupla kruna normalan cilj svake sezone.

Ponavljam, svaki forumas bi treci bio s ovim timom u ovoj ligi, svake sezone.
O vici, savezu i sudijama nek se brine 60 clanova duga administracija kluba koja mjesecno uzima ko zeljko komsic.
Standardni pitarluk. Daj samo mjenjaj, pa kako god, samo nek se nesto desava. Hajde evo stručnjak, vidim pametujes ovdje svaki dan. Koga dovesti, kojeg trenera a da je bolji od Zekica.? Sta je uradio Jakirevic u prvoj godini u Zrinjskom? Europu nije izborio, al ljudi ga ostavili... I uradio sta je uradio. Kako ne skontate da NIŠTA al nista nema od mjenjanja trenera svake godine. Vidim svi zaboraviše sudjenje.. Pitarluk. Fuj,!
Zasto si tako drzak, svako ima svoje misljenje. Nekad se slozis, nekad ne.
Ako svaki vikend trosim zivce, glas, pare i vrijeme, ako sam clan i volim klub vise od svih igraca i strucnog staba zajedno, onda imam pravo da svoje misljenje iznesem barem na ovom forumu. Od kluba trazim da mi vraca pobjedama i trofejima. 4 godine vec mrka kapa.
"Pametujes ovdje svaki dan", pa ako hocu pametovat cu jos 15 godina, ignore ako ti se ne svidjaju postovi.

Idemo dalje.
U prethodnim postovima sam vec pisao da zekicu treba dati jos 2 godine, ne bil se stanje u klubu malo popravilo, barem sto se tog kontinuiteta tice. Nisi upravu ni sto se tice tog pasusa. Moje misljenje o sudjenju imas u ranijim postovima takodje.
Treba da se manite kojekakvih jakirovica i fasistickih klubova. Vama ako je jakirovic i svinjski neki ispravan kolosijek kojim klub treba da ide, onda ste upuceni u fudbal ko pitar6875 u gramatiku.

Kazem i ponavljam da je odnos uslova sa rezultatima nikakav i da se to mora promijeniti, ogromna administracija u klubu koja kosta klub kao pola lige treba da se pobrine o svim stvarima i da mi kao navijaci konacno vidimo rezultat i pomak barem u jednom segmentu.
Zekic je donio sa sobom neku igru, napadamo mi, stvaramo neke sanse, bolji smo od protivnika ali stanje na tabeli je nazalost skoro isto kao i kod ostalih trenera.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 09 mar 2025, 16:04

mosarajvosa83 je napisao/la:
09 mar 2025, 15:48
09 mar 2025, 15:41
Pitar6785 je napisao/la:

Mozete kukat i plakat do zore 3 mjesto je vrh sto mozemo u ovoj ligi,da igramo 100 puta bolje nebi bili prvi ni 2 jer ovi iz vrha nece izgubiti cijelu sezonu 1 mec,kad su blizu da izgube dozvoljeno im je da igraju rukom,neki penal se svirne na centru itd u takvom odnosu snaga mozes sa samo slikat. Bez sudija i ledja u savezu dzaba ti 303 pojacanja,doslo je vrijeme da u sezoni mozes izgubiti samo jedan mec da bi bio konkurentan.
Pricamo o tome sta je bilo do sad,i sta je iza nas,a ne kako bi bilo sutra.

Ko ti je kriv za derbi na Kosevu,Grbavici,Posusje,juce Mostar,Zrinjski dva puta…?

I ko bi ti u tim tekmama ukrao bodove da si zabijao??

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 09 mar 2025, 16:07

Kakvih dijabola ima na ovom forumu svaka cast, aferim stvarno.

Ristic u prvoj za Radnik H

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Dave, Google Adsense [Bot], juka55, jurisicduska, nedimmmm1337, pjankesarajevo, Tatamata1946, TETRAPAK, ventilateur, Zagor i 77 gostiju.