FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
36
22%
2. Borbu za Evropu
80
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 161

ExBlueone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ExBlueone » 09 mar 2025, 22:47

let3 je napisao/la:
09 mar 2025, 22:39
avalPacidoroP je napisao/la:
09 mar 2025, 22:28
Lijepo Ćoriću, zadovoljan si bodom..
Nije ti ovo Posušje prijatelju, sjedi ovih par dana i pregledaj snimke sa svih 6.derbija ove sezone protiv prve tri ekipe.
Joj kipti bijes u meni, nikad se necu moci pomiriti sa tim da vise ne igramo nikakvu ulogu u ovom prvenstvu..
Ne znam, mozda je do mene, do moje psihe, ali ne razumijem aplauz igracima iz utakmice u utakmicu, a mi jos nismo pobjedili u drugoj polusezoni.
Coric je nebitan vecreas.
Ovu utakmicu nismo mogli nikako dobiti !! taman da su nas vodili pokojni Svabo ili Ribar. Borac vec kaska za Zrinjskim i jos treba da ga Zeljo dobije, nema od toga nista. Zadnjih 10- 15 miniuta je krenuo sudijski cirkus, da se navuce nekako na 1-2, ali Muftic ne dade.
Slažem se.
Ova utakmica nije mjerilo jer da im zapelo, crveni još penal, 15 minuta nadoknade, bilo šta, sve bi im servirali.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 mar 2025, 22:56

Pablo11 je napisao/la:
09 mar 2025, 22:41
bhsport je napisao/la:
09 mar 2025, 22:18
Odinaka nakon prve minute top odigrao.
Uštopao Vukovica a bilo ga i naprijed.
U odnosu na slogu jesenas odličan napredak.
Madzid igrac utakmice. Maestralan.
Krpic motor ekipe. Jaber uz Madzida i Krpu najbolji.
Muftic se bezveze bacio kod gola. Morao je ono braniti.
Mirčecskom najbolja utakmica kod nas.
Cvetanovskom za onu glupost odbiti od plate.
Zeznuto je kad se neko ufati na zub, ali da je markirao Vukovica svakako jest, odlicno odigrao,svakako su nam dva beka defanzivno nula, ali veceras me iznenadio.
Nema Galica pa opleti po nekome. A evo i sta sef kaze:

.Odinaka?

"Što se tiče Odinake, nije mu lagano, nije igrao odavno, trebalo mu je desetak minuta da ulovi ritam. Od 30. do 90. minute odigrao je fenomenalno, Vuković je izašao zahvaljujući Odinaki."
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 09 mar 2025, 22:56

Railwayman30 je napisao/la:
09 mar 2025, 22:45
Levin je napisao/la:
09 mar 2025, 22:38
FK Željezničar - FK Borac * 09/03/2025 * 1:1

Od čaja do briljantnosti pa nazad...

Moram reći da sam lično mnogim stvarima zadovoljan. Odbrambeno smo mnogo bolje stajali nego u prve tri utakmice. Dosta dobro zatvaranje u većem dijelu utakmice i izuzev individualnih grešaka nije to toliko loše izgledalo. Napadački nije loše i da je bilo malo više koncentracije u nekim trenutcima moglo se i do drugog gola. Mnogo sam optimističniji nego nakon Posušja mada brine ovaj kratak roster. Nadam se da će registracije brzo biti završene jer fali tu igrača u rotaciji.

Sama početna postava prilično isiljena obzirom na povredu Lagumdžije. Očekivao da će dati predvost Cvetanovskom ispred Šošića i drago mi je da se to nije desilo jer je Šošić uz Jabera bio i ovu utakmicu najbolji. Jedino bih njih dvojicu izdvojio iznad ostalih (Naravno i Mufta, hvala još jednom - po ko zna koji put). Šteta što se Lagumdžija povrijedo jer mislim da bi pružio bolju partiju od Mirčevskog.

Najlošiji definitivno na terenu Mirčevski i Odinaka ali za razliku od Mirčevskog Odinaka se itekako digao u nastavku utakmice i odlično zatvarao tu desnu stranu (vidi se da tu fali utakmica i taktičke pripreme - moglo bi se to diči na mnogo veći nivo) a Mirčevski, po ko zna koji put, pokazuje da nije za prvog tima. Jednostavno ja ne vidim ništa posebno kod tog dečka.

Ostali su bili većinom na dobrom nivou. Ima tu još individualnih grešaka ali sigurno da ova ekipa može mnogo bolje.

Malo su izmjene bile upitne ali uz ovako kratak roster ne znam ni sam šta se tu moglo značajno uraditi.

Vidim da ima pritužbi na suđenje ali po meni sasvim ok. Crveni karton opravdan. Iako je i sam Tomić dao žuti na prvu kad se pogleda snimak vidjelo se da je Cvetanovski loše procijenio start iako je i sam išao na taktički faul i žuti. Znamo ko sjedi u VAR sobi i da će cijelu utakmicu tražiti ovakvu situaciju. Kasnije smo išli jako grubo i podigao je kriterij za naše igrače u zadnjih 10tak minuta utakmce i očekivano da će suditi svaki jači kontakt da pokuša primiriti utakmicu. Dobro je da nije bilo više žutih kartona. Po meni, jedine greške koje je napravio je bilo suđenje penala iako je bio očigledan faul van šesnaesterca (Realno ofsajd nije ni mogao vidjeti u tom trenutku) i žuti za Jabera.

Sve u svemu, nisam zadovoljan bodom jer smo mogi i pobijediti ali sigurno bod dosta vrijedan uzimajući u obzir situaciju na klupi. Bilo je očajnih reakcija ali zato i sjajnih intervencija i poteza u napadu. Mislim da je postojao napredak u odnosu na prve tri utakmice ali sigurno da može i mora bolje. Fizički su dobro pripremljeni ali fali tu još uigranosti i taktičke pripreme. Mada, zaista neshvatljivo ispadanje u prvoj minuti, kako Odinake tako i ne zatvaranje povratne lopte.

Za igrača utakmice dvojim između Jabera i Šošića i nadam se da će im se i ostali uskoro pridružiti. Protiv radnika će biti teška utakmica i nadam se da će Denis odmoriti najvažnije igrače.
Druze na stadionu to sve izgleda drugacije. I par zutih je njima treba hladno dati.
Ma znam druže, vjerovatno bih i ja imao isto mišljenje - kao što inače i imam btw. Zato poslije svake utakmice pogledam snimak a kako večeras nisam mogao na Grbavicu pogledam uživo. Bar po mom mišljenju (Iako je moje mišljenje relevantno samo meni pošto nisam nikakav stručnjak) nije to bilo šiljenje kao što zna biti. Da su imali protekciju to je jasno ali to smo i očekivali jer načekat ćemo se kad ćemo više imati protekciju kod sudaca. Sudija nas je mnogo više oštetio protiv Sloge i Zrinjskog na Grbavici nego večeras. Mada, da su pustili onaj penal što je svirnuo bila bi katastrofa ali kontam mlad dečko pa možda nije ni vidjeo.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Tramvaji29877
Kontakt:

Post Postao/la Tramvaji29877 » 09 mar 2025, 23:01

Najgore od svega u vezi u sudjenja je sto je jasna distinkcija, kada zele suditi posteno, a kada zele pomoci Borcu.
Npr. večeras prvo poluvrijeme sasvim pristojno po pitanju kriterija, ali vec drugo poluvrijeme, pogotovo kako se utakmica približavala kraju, apsolutno je jasno kako sudija ima jasnu namjeru da pomogne Borcu.

To je ono najgore u svemu ovome, nije u pitanju neznanje, nisu slučajne greške, vec se jasno može uočiti kada sudija mijenja način sudjenja, i pokusava pronaći način da im pomogne da dodju do pobjede i to bez trunke skrivanja želje za tim.

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 09 mar 2025, 23:01

mavi je napisao/la:
09 mar 2025, 22:33
Izgleda da nam prelazi u tradiciju da se aplaudira igračima kad kod kuće osvoje bod.
Golemo...
Ne pretjeruj. Mi smo 4. ekipa lige i pomiri se s tim. Danas se igralo sa ekipom koja igra knockaut fazu KL + sudije. De malo ohladite i budite realni, toliko. Ljudi su za klasu jači
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 09 mar 2025, 23:03

bhsport je napisao/la:
09 mar 2025, 22:56
Pablo11 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Zeznuto je kad se neko ufati na zub, ali da je markirao Vukovica svakako jest, odlicno odigrao,svakako su nam dva beka defanzivno nula, ali veceras me iznenadio.

.Odinaka?

"Što se tiče Odinake, nije mu lagano, nije igrao odavno, trebalo mu je desetak minuta da ulovi ritam. Od 30. do 90. minute odigrao je fenomenalno, Vuković je izašao zahvaljujući Odinaki."
Sve bih se složio osim za Mirčevskog. Mislim da bi čak i Mahmić bolje odigrao večeras na toj poziciji. Sreća pa su Jaber i Šošić bili raspoloženi i nazad i naprijed pa neke njegove greške i ispadi nisu kažnjeni.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 mar 2025, 23:03

Falili : Radovac, Karjasevic, Lagumdzija koji se ozljedi pred utakmicu i Galic.
Dakle 3 igraca iz prvih 11, dva startna veznjaka i desni bek starter. Odinaka je odron od beka :oops: bruka i sramota. Mircevski na zadnjem veznom :facepalm:
Previse je tu bila hendikepa za ovakvu utakmicu protiv Borca (i sudija). Mada ih ni kompletni ne bi uzeli, ne bi sudije dozvolile to.
Kako odmah potrca da svirne onaj penal u prvom pol. majku yebo sebi.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 09 mar 2025, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 09 mar 2025, 23:03

Levin je napisao/la:
Levin je napisao/la:

Moram reći da sam lično mnogim stvarima zadovoljan. Odbrambeno smo mnogo bolje stajali nego u prve tri utakmice. Dosta dobro zatvaranje u većem dijelu utakmice i izuzev individualnih grešaka nije to toliko loše izgledalo. Napadački nije loše i da je bilo malo više koncentracije u nekim trenutcima moglo se i do drugog gola. Mnogo sam optimističniji nego nakon Posušja mada brine ovaj kratak roster. Nadam se da će registracije brzo biti završene jer fali tu igrača u rotaciji.

Sama početna postava prilično isiljena obzirom na povredu Lagumdžije. Očekivao da će dati predvost Cvetanovskom ispred Šošića i drago mi je da se to nije desilo jer je Šošić uz Jabera bio i ovu utakmicu najbolji. Jedino bih njih dvojicu izdvojio iznad ostalih (Naravno i Mufta, hvala još jednom - po ko zna koji put). Šteta što se Lagumdžija povrijedo jer mislim da bi pružio bolju partiju od Mirčevskog.

Najlošiji definitivno na terenu Mirčevski i Odinaka ali za razliku od Mirčevskog Odinaka se itekako digao u nastavku utakmice i odlično zatvarao tu desnu stranu (vidi se da tu fali utakmica i taktičke pripreme - moglo bi se to diči na mnogo veći nivo) a Mirčevski, po ko zna koji put, pokazuje da nije za prvog tima. Jednostavno ja ne vidim ništa posebno kod tog dečka.

Ostali su bili većinom na dobrom nivou. Ima tu još individualnih grešaka ali sigurno da ova ekipa može mnogo bolje.

Malo su izmjene bile upitne ali uz ovako kratak roster ne znam ni sam šta se tu moglo značajno uraditi.

Vidim da ima pritužbi na suđenje ali po meni sasvim ok. Crveni karton opravdan. Iako je i sam Tomić dao žuti na prvu kad se pogleda snimak vidjelo se da je Cvetanovski loše procijenio start iako je i sam išao na taktički faul i žuti. Znamo ko sjedi u VAR sobi i da će cijelu utakmicu tražiti ovakvu situaciju. Kasnije smo išli jako grubo i podigao je kriterij za naše igrače u zadnjih 10tak minuta utakmce i očekivano da će suditi svaki jači kontakt da pokuša primiriti utakmicu. Dobro je da nije bilo više žutih kartona. Po meni, jedine greške koje je napravio je bilo suđenje penala iako je bio očigledan faul van šesnaesterca (Realno ofsajd nije ni mogao vidjeti u tom trenutku) i žuti za Jabera.

Sve u svemu, nisam zadovoljan bodom jer smo mogi i pobijediti ali sigurno bod dosta vrijedan uzimajući u obzir situaciju na klupi. Bilo je očajnih reakcija ali zato i sjajnih intervencija i poteza u napadu. Mislim da je postojao napredak u odnosu na prve tri utakmice ali sigurno da može i mora bolje. Fizički su dobro pripremljeni ali fali tu još uigranosti i taktičke pripreme. Mada, zaista neshvatljivo ispadanje u prvoj minuti, kako Odinake tako i ne zatvaranje povratne lopte.

Za igrača utakmice dvojim između Jabera i Šošića i nadam se da će im se i ostali uskoro pridružiti. Protiv radnika će biti teška utakmica i nadam se da će Denis odmoriti najvažnije igrače.
Druze na stadionu to sve izgleda drugacije. I par zutih je njima treba hladno dati.
Ma znam druže, vjerovatno bih i ja imao isto mišljenje - kao što inače i imam btw. Zato poslije svake utakmice pogledam snimak a kako večeras nisam mogao na Grbavicu pogledam uživo. Bar po mom mišljenju (Iako je moje mišljenje relevantno samo meni pošto nisam nikakav stručnjak) nije to bilo šiljenje kao što zna biti. Da su imali protekciju to je jasno ali to smo i očekivali jer načekat ćemo se kad ćemo više imati protekciju kod sudaca. Sudija nas je mnogo više oštetio protiv Sloge i Zrinjskog na Grbavici nego večeras. Mada, da su pustili onaj penal što je svirnuo bila bi katastrofa ali kontam mlad dečko pa možda nije ni vidjeo.
Ne znaci direktno siljenje i navlacenje. Evo ti par primjera sa tekme:

1. Krenemo stiskati, upadnemo u super ritam 6-7 minuta, inicijativa, par dobrih napada, publika se digne 3-4 puta i sudija sasijece bezveze i onda dodje aut vraca te, a njih puti. Na taj nacin nervozu i tenziju podigne na 20 sekundu (mislis da je beznacajno), ali ti je prekinuo super ritam koji si uhvatio
2. Skok - isti intenzitet nama svira, njima ne svira i onda imas situaciju da nakon takva 2-3 sviranja samo skacu u duel Jaber i Krpic
3. Vraca ti aute opet, njima pusta, nervoza. Blizi si kartonima odmah

Gigovic je najbolji sudija, jer on ovo peefektno radi. Ko zna ovo "neprimjetno uraditi", da na kraju izgleda "pa ok, mozda je malo bilo", taj je uspio odraditi svoj sudijski zadatak.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 09 mar 2025, 23:08

bhsport je napisao/la:
Pablo11 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

.Odinaka?

Sta coric zna, uzeo 3 boda u tri tekme, jer mi smo Zeljo moramo svaku uzet 5:0. To je taj stav drug. Ovo je dobro, najbolja tekma u drugom dijelu,pobjediti nisi mogao i to je to. Branio sam Mircevskog ali jednostavno ne ide, ne treba ga ni gurati, staviti ga u kupu sa juniorima i to je to. Izmjene ne mogu ni komentarisati kad nemas koga ubaciti, stavljas samo da bi osvjezio ekipu. Par dobrih akcija gdje se vidi Coricev potpis. Bilo bi lijepo otkinuti 3 boda u Bijeljini, ali smatram da ce biti teze nego u Posusju.
Fk Željezničar.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 09 mar 2025, 23:10

Slazem se Pablo
Ona akcija protiv Posusja je nesto sto se danas ponovilo i sigurno je plod rada
Danas smo imali jako dobrih dodavanja i proigravanja
Steta sto Sosicu ne udje ona sansa
Bodom nisam ni ja zadovoljan, kao ni otvaranjem svih utakmica, ali igrom i filozofijom jesam
Svi se bore jedan za drugog kao da su braca
Vraca se Zeljo, treba vremena , ali sigurno vracamo gdje i pripadamk
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 mar 2025, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 09 mar 2025, 23:12

Da smo imali jos jednog veznjaka uzeli bi ih. Bas steta. Mislim da bi ih i sa Husom uzeli, takav osjecaj imam. Izgubili smo se zadnjih 20 minuta al nije cudo, nisu oni losa ekipa nimalo plus ono hinjski siljenje sudije.
Jbg pokusali smo, nije da nisu.
Crveni 99% opravdan, ovo 1% zbog subjektivnosti.
A sad ce utakmica protiv treceligasa da nam Boljevic pokaze kako je dobar igrac.
Jaber je nenadjebiv, odlican veceras. Krpa se jedini smije udarat.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 09 mar 2025, 23:16

Ispred Sloge smo 7 bodova. Oni gostuju GOSKu, dobit ce. Mi idemo Radniku kojeg smo na Grbavici dobili u zadnjih 5 minuta.

Bitno je ne dovedemo sami sebe u neku glupu situaciju, ali mislim da imamo sve u svojim rukama, iako smo osteceni za Radnik sa kartoniranim igracima plus povrede.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 09 mar 2025, 23:19

Jednostavno je sve ovo, zadovoljili smo se da budemo prosjek. Vici i ostalim u ligi smo postali Posušje uz dužno poštovanje. Vrtimo se, koprcamo, napinjemo se da idemo gore, a znamo da ne možemo, furamo se na titule od prije 15 godina, pričamo o nekoj tradiciji, kako smo kao nekome bitni, a zapravo smo mrtvi prosjek, radujemo se bodu kod kuće, hvalimo igrače kad remiziraju, njegujemo ih kad izgube, zadovoljni četvrtim mjestom, čekamo da vidimo da li će neko od prva tri uzeti kup, pa da odigramo jedno pretkolo, spiskamo te pare unaprijed i td. Tako živimo godinama. Mene sramota samog sebe na šta smo spali. Odavno smo se pomirili da titule nećemo vidjeti dugi niz godina, postali smo toliko ravnodušni, da nam i ovo sve što se dešava bude ravno do mora. Koga briga što protiv Bor, Sar i Zri nemamo pobjede u šest odigrani utakmica? Nakotilo se svega i svašta u klubu. Omladinski pogon devastiran a mi nijemo posmatramo sve i pravimo se da. je ok.

Imamo Štilića u klubu za kojeg niko ne zna šta radi, a redovno kapa preko četiri milje, plaćamo ga da igra mini nogometnu ligu sa Cocalićem, Bekrićem i Stanićem? Isto je i sa Dinom, za njega mogu nekako prežvakati, ipak je to stara škola sa puno zasluga i tu je skoro svaki trening, putuje i prati gostovanja sa sportskim direktorom, a šta radi Štilić?

Sve ovo nema veze sa večerašnjom utakmicom, mi svakako nismo smjeli dobiti, samo se dobro trebamo zapitati, gdje smo i šta radimo, a gsje su ostali i koliko su nam daleko odmakli u svim pogledima. Svi rastu i idu naprijed a mi već godinama stagniramo, tapkamo u mjestu, a često ubacimo i u rikverc pa dodamo gas do kraja.

Ogroman minus Denisu, katastrofalno vođenje ekipe ovoga proljeća. Nije ni on svetac da mu se ne smije uputiti kritika. Od +plus 10 12 13 koliko je bilo, serijom loši rezultata smo sad u situaci da nam Sloga dođe na -4, a sad su na -7.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 09 mar 2025, 23:26

Argentina je napisao/la:
09 mar 2025, 23:03
Levin je napisao/la:
Ne znaci direktno siljenje i navlacenje. Evo ti par primjera sa tekme:

1. Krenemo stiskati, upadnemo u super ritam 6-7 minuta, inicijativa, par dobrih napada, publika se digne 3-4 puta i sudija sasijece bezveze i onda dodje aut vraca te, a njih puti. Na taj nacin nervozu i tenziju podigne na 20 sekundu (mislis da je beznacajno), ali ti je prekinuo super ritam koji si uhvatio
2. Skok - isti intenzitet nama svira, njima ne svira i onda imas situaciju da nakon takva 2-3 sviranja samo skacu u duel Jaber i Krpic
3. Vraca ti aute opet, njima pusta, nervoza. Blizi si kartonima odmah

Gigovic je najbolji sudija, jer on ovo peefektno radi. Ko zna ovo "neprimjetno uraditi", da na kraju izgleda "pa ok, mozda je malo bilo", taj je uspio odraditi svoj sudijski zadatak.
Ma vidi, ako znaš da ti iza čoška stoji neko sa palicom pripremiš se za to. Borac i Zrinjski već godinama imaju zaštitu od sudaca i načekat ćemo se da se to promijeni jer mi nemamo nikakvog uticaja zbog svima nama dobro poznatih razloga.

Ovi dečki ne terenu moraju pokazati profesionalizam i ako već mi na tribinama imamo kratak fitilj oni moraju biti hladne glave. Mada, i tu se vidi napredak jer i kad nam prekida ritam uspjevamo uspostaviti kontrolu nad utakmicom i to smo odlično radili sve do nespretne intervencije Cvetanovskog. Tu smo već išli mnogo grublje i tu je i on došao na svoje pa je svirao i što treba i što ne treba.

Railwayman30
Kontakt:

Post Postao/la Railwayman30 » 09 mar 2025, 23:30

Levin je napisao/la:
Levin je napisao/la:

Nemoj,me pogresno razumijeti,ali na stadionu izgleda kao da je jedva cekao duel neki da svira. I siguran sam da bi se i penal desio samo da je bilo kakvog kontakta zadnjih 15 min.
Jeste drugacije,kada ti vidis 2 3 puta gresku,a ne ko ja,nisam njihov gol ni skontao 😁. Sve u svemu i mala djeca s onakvom pomoci bi mogla biti prva.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 09 mar 2025, 23:37

1921boy je napisao/la:
09 mar 2025, 23:19
Jednostavno je sve ovo, zadovoljili smo se da budemo prosjek. Vici i ostalim u ligi smo postali Posušje uz dužno poštovanje. Vrtimo se, koprcamo, napinjemo se da idemo gore, a znamo da ne možemo, furamo se na titule od prije 15 godina, pričamo o nekoj tradiciji, kako smo kao nekome bitni, a zapravo smo mrtvi prosjek, radujemo se bodu kod kuće, hvalimo igrače kad remiziraju, njegujemo ih kad izgube, zadovoljni četvrtim mjestom, čekamo da vidimo da li će neko od prva tri uzeti kup, pa da odigramo jedno pretkolo, spiskamo te pare unaprijed i td. Tako živimo godinama. Mene sramota samog sebe na šta smo spali. Odavno smo se pomirili da titule nećemo vidjeti dugi niz godina, postali smo toliko ravnodušni, da nam i ovo sve što se dešava bude ravno do mora. Koga briga što protiv Bor, Sar i Zri nemamo pobjede u šest odigrani utakmica? Nakotilo se svega i svašta u klubu. Omladinski pogon devastiran a mi nijemo posmatramo sve i pravimo se da. je ok.

Imamo Štilića u klubu za kojeg niko ne zna šta radi, a redovno kapa preko četiri milje, plaćamo ga da igra mini nogometnu ligu sa Cocalićem, Bekrićem i Stanićem? Isto je i sa Dinom, za njega mogu nekako prežvakati, ipak je to stara škola sa puno zasluga i tu je skoro svaki trening, putuje i prati gostovanja sa sportskim direktorom, a šta radi Štilić?

Sve ovo nema veze sa večerašnjom utakmicom, mi svakako nismo smjeli dobiti, samo se dobro trebamo zapitati, gdje smo i šta radimo, a gsje su ostali i koliko su nam daleko odmakli u svim pogledima. Svi rastu i idu naprijed a mi već godinama stagniramo, tapkamo u mjestu, a često ubacimo i u rikverc pa dodamo gas do kraja.

Ogroman minus Denisu, katastrofalno vođenje ekipe ovoga proljeća. Nije ni on svetac da mu se ne smije uputiti kritika. Od +plus 10 12 13 koliko je bilo, serijom loši rezultata smo sad u situaci da nam Sloga dođe na -4, a sad su na -7.
Od a do ž prijatelju.
Konačno neko da se nakani napisat sve ono u glavi što imam, a ne mogu jer sam bijesan opasno..nece me popustiti do ujutro.

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 09 mar 2025, 23:51

Jest vas pogodio remi protiv najjače ekipe u ligi, pa ne mogu da vjerujem

Polako, pogledajte koga imamo u ekipi i koga je Denis primoran stavljati u prvih 11 i ubacivati u igru. Sabura
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 09 mar 2025, 23:53

ima li neko onu tabelu sa rasporedom pozicija da vidimo gdje igramo koju tekmu u ostatku sezone posto se znaju glavne pozicije na tabeli..

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 09 mar 2025, 23:54

Šta očekujete kad nam je u zadnjih 12 godina kroz ekipu prošlo 170+ igrača i 16 trenera. Mislim da to ne bi ni Mančester izdržao, a da i ne može zato su u banani kao i mi.

Po meni, ovi momci za sada rade dobre stvari. Ne mogu rezultati pratiti preko noći. Jednostavno ne mogu, koliko god mi to željeli.
QUARTERBACK je napisao/la:
09 mar 2025, 23:53
ima li neko onu tabelu sa rasporedom pozicija da vidimo gdje igramo koju tekmu u ostatku sezone posto se znaju glavne pozicije na tabeli..
Prelistaj današnje postove.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 mar 2025, 00:02

Nasao, hvala :salut:

dobar nam je raspored, svi ovi slabiji nam dolaze na Grbavicu i to se mora uzeti, u gostima Igman i Radnik bi se mogli dobiti, Zrinjski Siroki i Sarajevo nije ni to lose, red je da dobijemo derbi na Kosevu imam neki osjecaj da ih tucemo.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mamonelafo, Meshko91 i 50 gostiju.