FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Na stranu sto je danas fulio, ali ovakve stvorene prilike, ova brzina, osjećaj za gol itd... nas Salah života mi, on da ode u Englesku gladno bi vrijedio 30 miliona. Oni bi iz njega izvukli još više. U slučaju prodaje samo tražiti 30% jer sam ubijeđen da će se dalje prodavati. Jos kad bi u repki počeo igrati ni mi ga ne bi smjeli pustiti ispod 5M, da je u Dinamu hladno 15-20Mbordobijeli je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:39Ne moze on doci u sansu s svojom kretnjom . Guly je zvijer od igraca trci ko lud ,treba malo poradit na rezonu u završnicu al decko je zlato od igraca .
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Tim i pobjednik se gradi vremenski i za sve to je potrebno vrijeme strpljenja i kontinuitet pravog trenera pa svega ostaloga, dragi moji vrli pljuvaci i psovaci i znalci.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- feniksptica
- Kontakt:
Najskuplja cigara godine...
Dobro je ako se mogo smiriti cigarom, ja da sam trener i da je sve isto onesvijestio bih se.
Dobro je ako se mogo smiriti cigarom, ja da sam trener i da je sve isto onesvijestio bih se.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pripalio bi je da je nepušač šta se sve promašilo. 
Sad početi tražiti zamjenu za Gulija, jer nema šanse da mi ovo zadržimo na ljeto.
Ovako dobro smo smo igrali na pocetku evropskog puta kad je isto na ovaj nacin postavio ekipu Zoka. Guli i Keremeh u napadu pa ti ganjaj jaro moj.
- feniksptica
- Kontakt:
Ova formacija i nacin igre je odličan dok je rezulatat X il vodimo, sve drugo je pogubno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sada imamo dobru odbranu, mora se realizacija popraviti.
- feniksptica
- Kontakt:
Koliko smo mi imali ovakvih utakmica zadnje 2-3 sezone gdje govorimo mora se vratit, krenuti i procepiti bojim se kad procepi da nas čeka najmanje polufinale konferencije 
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma ovo ce izgledat jos strasnije vjerujte mi
Rogic
Kyeremeh/Beganovic Paskalev Gojkovic Soldo Mujkic/Jovic
Pavicic/Lulic Bubanja Djordjevic/Krdzalic
Butic i Guli
Tranzicija preko Kyeremeha i Gulija a Butica moraju bar dvojica da cuvaju. Djordjevic na prekide a Gojkovic Jovic Bubanja Butic je cekaju u kaznenom.
Rogic
Butic i Guli
Tranzicija preko Kyeremeha i Gulija a Butica moraju bar dvojica da cuvaju. Djordjevic na prekide a Gojkovic Jovic Bubanja Butic je cekaju u kaznenom.
Nadam se da ćemo do kraja ove sezone bar jednu utakmicu imati sve igrače na raspolaganju ma koliko god nebitna utakmica bila. Mislim da je s Jovićem, Đorđevićem i Butićem to još nivo iznad ovog večeras.bvsic je napisao/la: ↑11 mar 2025, 20:12Ma ovo ce izgledat jos strasnije vjerujte mi
Rogic
Butic i Guli
I zaboravih, Paskalev odličan u postavljanju, konstantno je uz igrača ne da disat. Uz dužno poštovanje prema našem Nidalu, mislim da je Paskalev upgrade, za Gojkovića je sve rečeno. Nadam se kapiten iduće sezone.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 11 mar 2025, 20:18, ukupno mijenjano 2 puta.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma samo Djordjević na ovu današnju ekipu...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zekić se sa 3-5-2 izurinirao po faci Maki i njegovoj 4-2-3-1, šta je reć'?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Mozemo mi pricati sta hocemo, ali mi odavno jace pojacanje od Gojkovica nismo doveli...
Covjek je toliko unio stabilnost u ekipu da po prvi put apsolutno ne strahujem za gol...
Paskalev i Soldo su samo utegnuli ono sto nam je odavno bio problem...
Pogledajte kako samo Renato komanduje cijeloj ekipi, ulazi u sesnest na korner i samo pogleda Frensisa ovaj u sprintu otrca nazad na osiguraca...
Lako je sad igrati cijeloj ekipi kad ne strahujes od nekakvih fuser golova...
Za veceras nemam rijeci, Zekic pojeo Ivankovica formacijom, momci ih izlomili tempom...
I prestanite kritikovati Gulija, sto neko rece on ima kredita da deset narednih tekmi promasi po 5 puta prazan gol...
Zeka, majstore...

Covjek je toliko unio stabilnost u ekipu da po prvi put apsolutno ne strahujem za gol...
Paskalev i Soldo su samo utegnuli ono sto nam je odavno bio problem...
Pogledajte kako samo Renato komanduje cijeloj ekipi, ulazi u sesnest na korner i samo pogleda Frensisa ovaj u sprintu otrca nazad na osiguraca...
Lako je sad igrati cijeloj ekipi kad ne strahujes od nekakvih fuser golova...
Za veceras nemam rijeci, Zekic pojeo Ivankovica formacijom, momci ih izlomili tempom...
I prestanite kritikovati Gulija, sto neko rece on ima kredita da deset narednih tekmi promasi po 5 puta prazan gol...
Zeka, majstore...
Sad na Siroki/Velez ili zrijeb nije bio jos?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- feniksptica
- Kontakt: