Dingospo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Na stranu sto je danas fulio, ali ovakve stvorene prilike, ova brzina, osjećaj za gol itd... nas Salah života mi, on da ode u Englesku gladno bi vrijedio 30 miliona. Oni bi iz njega izvukli još više. U slučaju prodaje samo tražiti 30% jer sam ubijeđen da će se dalje prodavati. Jos kad bi u repki počeo igrati ni mi ga ne bi smjeli pustiti ispod 5M, da je u Dinamu hladno 15-20Mbordobijeli je napisao/la: ↑11 mar 2025, 19:39Ne moze on doci u sansu s svojom kretnjom . Guly je zvijer od igraca trci ko lud ,treba malo poradit na rezonu u završnicu al decko je zlato od igraca .
Nadam se da ćemo do kraja ove sezone bar jednu utakmicu imati sve igrače na raspolaganju ma koliko god nebitna utakmica bila. Mislim da je s Jovićem, Đorđevićem i Butićem to još nivo iznad ovog večeras.bvsic je napisao/la: ↑11 mar 2025, 20:12Ma ovo ce izgledat jos strasnije vjerujte mi
Rogic
Kyeremeh/Beganovic Paskalev Gojkovic Soldo Mujkic/Jovic
Pavicic/Lulic Bubanja Djordjevic/Krdzalic
Butic i Guli
Tranzicija preko Kyeremeha i Gulija a Butica moraju bar dvojica da cuvaju. Djordjevic na prekide a Gojkovic Jovic Bubanja Butic je cekaju u kaznenom.
Zekić se sa 3-5-2 izurinirao po faci Maki i njegovoj 4-2-3-1, šta je reć'?