FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije problem zatvaranje istoka, zapad ima puno više od potrebnog kapaciteta. Problem je što je samo pitanje vremena kad će cijeli stadion postati neuslovan za odigravanje bilo kakve utakmice, a tad će biti kasno za hvatanje za glavu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
I sta kazu strucnjaci 3 5 2 defanzivno
, a na 4 zadnje utakmice golmani protivnika dobiju najvece ocjene, jos samo da nadodje realizacija, aa na nadodje sigurno, igramo jako, disciplinovano, s mnogo trke, presinga...Da ponovim da ovaj trener s Koseva ne smije otici zbog nas, razlog smije samo biti neka bijesna ponuda.
Defanziva bez greške, Renato to drzi na visokom nivou, protivnik nam nista ne moze uraditi iz igre, sve sto naprave su neki prekidi...

Defanziva bez greške, Renato to drzi na visokom nivou, protivnik nam nista ne moze uraditi iz igre, sve sto naprave su neki prekidi...
-
- Kontakt:
Pa idealna prilika da se nesto rijesi oko stadiona kosevo
Da li rusenje tribina,renoviranje ili nešto trece al vrijeme davno bilo da se nesto radi .
Da ga hoće zatvorit skroz, ne bi mi draži dan osvanuo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Paskalev posjeca na bolju opciju tatomirovica.
Gulijev zemljak bi mogao bit bolja verzija Gulise, samo neznam ta povreda i nisam znao da je posudjen igrac,IMAMOL PRAVO ODKUPA.
Lulic
Pavicic
Gruzijac
Sve posudbe za Lulica znam da imamo opciju odkupa ugovora.
Pratil iko Matanovica julardziju igrajul oni ikako
Staje sa Baltom Serbedzicom
Kome sad u maju istice ugovor
Takodje treba razmisljat unaprijed i trazit zamjenu za Gulija jer on ce sigurno otic
Gulijev zemljak bi mogao bit bolja verzija Gulise, samo neznam ta povreda i nisam znao da je posudjen igrac,IMAMOL PRAVO ODKUPA.
Lulic
Pavicic
Gruzijac
Sve posudbe za Lulica znam da imamo opciju odkupa ugovora.
Pratil iko Matanovica julardziju igrajul oni ikako
Staje sa Baltom Serbedzicom
Kome sad u maju istice ugovor
Takodje treba razmisljat unaprijed i trazit zamjenu za Gulija jer on ce sigurno otic
Izgleda ako se istok zatvori automatski se i svlačionice ne smiju koristiti (što je i logično). Znači zatvaranje istoka predstavlja definitivni kraj Koševa.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Može li se na Otoci igrat
Od trenutka kad je Tan dosao 2013. da smo na svake tri godine izgradili po tribinu, imali bi dosad nov stadion. Ovo je sramota. Na kraju krajeva ako je stadion nesiguran ne treba se ni igrati na Kosevu. Ne daj Boze da neko nastrada.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Žalosna je sva ova priča oko stadiona, šta li će na kraju ispasti oko svega toga Bog dragi samo zna... a ako se moradne igrati negdje drugo to će biti dobro poznate lokacije - Doboj ili Zenica
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Ne mozemo mi graditi kad nam nikad nisu dali stadion u vlasnistvo .
-
- Kontakt:
Da bog da ga zatvorili i nikad vise ne igrali na onom ruglu. Stadion se bukvalno raspada
Srušiti sve i napraviti jednu tribinu i svake 3-4 godine po jos jednu otvoriti kao sto velez radi
Srušiti sve i napraviti jednu tribinu i svake 3-4 godine po jos jednu otvoriti kao sto velez radi
Nisam ni mislio da gradimo na mjestu Koseva. Skuplja pita nego tepsija. Naci zemljiste negdje i postepeno graditi. Cilj da bude stadion sa 12-15 hiljada mjesta. Napustali su i Arsenal i Atletico stadione, mozemo i mi.bordobijeli je napisao/la: ↑12 mar 2025, 13:01Ne mozemo mi graditi kad nam nikad nisu dali stadion u vlasnistvo .
FK SARAJEVO
-
- Kontakt:
Svi na otoku
- relativizam
- Kontakt:
moglo bi nas i krenuti ako se kosevo zatvori 

A gdje ćemo igrati dok je Koševo zatvoreno? Opet u Zenicu pa da nam se opet desi "slučaj Feđa"? Da Evropu igramo u Zenici? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ja bih prije u Olovo nego u Zenicu.
-
- Kontakt:
Da nam hoće zabraniti skroz,drugačije se nećemo ni pomjeriti sa mjesta.
Za sad ću izdvojiti samo ovu dvojicu.
Stidite se svi sa psovkama i uvredama prema Guliashviliju. Stidite se. Ponavljam opet, jeste gomilu prilika upropastio, ali puno više uradi pozitivnog, nego negativnog. Daleko više. Pogledajte koliko on posla obavlja, a koliko drugi.
Ovo vaše nije kritika, već pljuvanje.
Fuj, gadite mi se sa ovakvim komentarima prema UBJEDLJIVO našem najboljem igraču i UBJEDLJIVO najboljem igraču lige. Jeste puno penala promašio zaredom, jeste puno šansi iz igre promašio, ali momak je UBJEDLJIVO iznad drugih.
Stidite se svi sa psovkama i uvredama prema Guliashviliju. Stidite se. Ponavljam opet, jeste gomilu prilika upropastio, ali puno više uradi pozitivnog, nego negativnog. Daleko više. Pogledajte koliko on posla obavlja, a koliko drugi.
Ovo vaše nije kritika, već pljuvanje.
Najbolja moguca i realna opcija bi bilo pravit iz temelja, ima idealna lokacija stadion Butmir. Kamp ti blizu, ima sirinu lokacija, tramvaj prolazi na 50m, siroka cesta, vise prilaza, nacelnik nagodan. Ne treba patiti od sentimenta, kad moze jedan Man Utd nakon 115 godina seliti na drugu lokacijubko smo to mi da moramo biti na oronulom Kosevu
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123, NazorUso, Venom i 60 gostiju.