Pa idealna prilika da se nesto rijesi oko stadiona kosevo
Da li rusenje tribina,renoviranje ili nešto trece al vrijeme davno bilo da se nesto radi .
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa idealna prilika da se nesto rijesi oko stadiona kosevo
Izgleda ako se istok zatvori automatski se i svlačionice ne smiju koristiti (što je i logično). Znači zatvaranje istoka predstavlja definitivni kraj Koševa.
Ne mozemo mi graditi kad nam nikad nisu dali stadion u vlasnistvo .
Nisam ni mislio da gradimo na mjestu Koseva. Skuplja pita nego tepsija. Naci zemljiste negdje i postepeno graditi. Cilj da bude stadion sa 12-15 hiljada mjesta. Napustali su i Arsenal i Atletico stadione, mozemo i mi.bordobijeli je napisao/la: ↑12 mar 2025, 13:01Ne mozemo mi graditi kad nam nikad nisu dali stadion u vlasnistvo .
Fuj, gadite mi se sa ovakvim komentarima prema UBJEDLJIVO našem najboljem igraču i UBJEDLJIVO najboljem igraču lige. Jeste puno penala promašio zaredom, jeste puno šansi iz igre promašio, ali momak je UBJEDLJIVO iznad drugih.
Tako je. Ako sad ne rijesimo situaciju oko stadiona, necemo nikad.bordobijeli je napisao/la: ↑12 mar 2025, 11:59Pa idealna prilika da se nesto rijesi oko stadiona kosevo
Da li rusenje tribina,renoviranje ili nešto trece al vrijeme davno bilo da se nesto radi .
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, johntravolta123, mnon46 i 27 gostiju.