Svasta i puštaju na Tv. Baš brnjo iz Dreznice, vidi se.
Premijer liga BiH - aktuelno
- GoskGabela
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Koji ciras je ovaj komentator
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Ovaj je vas iz okolne Jara, Visica i slično. Skutorcina mrtva.GoskGabela je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:16Koji ciras je ovaj komentator![]()
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ako nisi skonto da navija za Velež, onda baš slabo kontaš.Alminjo99 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:17Ovaj je vas iz okolne Jara, Visica i slično. Skutorcina mrtva.GoskGabela je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:16Koji ciras je ovaj komentator![]()
Alminjo99 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:17Ovaj je vas iz okolne Jara, Visica i slično. Skutorcina mrtva.GoskGabela je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:16Koji ciras je ovaj komentator![]()
Očekujete svašta.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:39
Radni dan
Termin 15 h
5250 gledalaca
Travnjak najbolji u voljenoj BiH
Cijeli dan je jučer padala kiša u Metropoli
Danas travnjak perfektan
GOLEM SI ŽELJO
Joj svrakino sta im radis , nemoj ih pr c a t vise
Oko 1000 danas na Grbavici, sto je sasvim ok
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Velez ocajan, bez napada vec nekoliko kola i bilo kakve opasnosti prema naprijed..
Nisi mi prokomentarisao otmicu i silovanje od sinoć...GoskGabela je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:16Koji ciras je ovaj komentator![]()
Meni nije jasno sta znaci ova Coriceva izjava u vezi registracije igraca ?
"To su problemi koji su se godinama gomilali..."
Kakvi su to problemi vezani za registraciju, a da su se godinama gomilali, pa ko sad dosli na naplatu ???
"To su problemi koji su se godinama gomilali..."
Kakvi su to problemi vezani za registraciju, a da su se godinama gomilali, pa ko sad dosli na naplatu ???
- jurisicduska
- Kontakt:
Znaci da su dužni porez kao sto sam i pisao. A i ti znas šta znaci nego ih provociraš.
Kod njih se uvijek godinama gomilaju i svaka uprava krivi prošlu. I kad se izvade opet se zavale i sve tako. Tako oni funkcionisu očigledno su našli model poslovanja da se drže na životu. I ova uprava će uskoro otići pa će sliejdeci vracat njene dugove i praviti nove. Jednostavno ne može.
Umjesto da igraju s juniorima i Plate 5 godina dug sto je realno. Oni daju na Dangubice Mircevske i nekakve brazilce i Cavnica koji ne igra ogromne pare kojim bi mogli to finansirati. Na to dodaš Bekrica, ove u omladinskom sto nicem ne služe, skaute tipa Stilic, konsultantske usluge Đurbuzovica izadje na milion bespotrebnih para. Ja bi to sve otjerao. Plus nadjes sponzora direktorica uzme 20%. Gdje to ima ba.
Trebali bi skupit pare do petka da riješe ovaj problem. Pomoćni stadion ide pod hipoteku. I već od onog tamo vikenda možemo očekivati brazilce i Cavnica.
jurisicduska je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:21Znaci da su dužni porez kao sto sam i pisao. A i ti znas šta znaci nego ih provociraš.
Kod njih se uvijek godinama gomilaju i svaka uprava krivi prošlu. I kad se izvade opet se zavale i sve tako. Tako oni funkcionisu očigledno su našli model poslovanja da se drže na životu. I ova uprava će uskoro otići pa će sliejdeci vracat njene dugove i praviti nove. Jednostavno ne može.
Umjesto da igraju s juniorima i Plate 5 godina dug sto je realno. Oni daju na Dangubice Mircevske i nekakve brazilce i Cavnica koji ne igra ogromne pare kojim bi mogli to finansirati. Na to dodaš Bekrica, ove u omladinskom sto nicem ne služe, skaute tipa Stilic, konsultantske usluge Đurbuzovica izadje na milion bespotrebnih para. Ja bi to sve otjerao. Plus nadjes sponzora direktorica uzme 20%. Gdje to ima ba.
Trebali bi skupit pare do petka da riješe ovaj problem. Pomoćni stadion ide pod hipoteku. I već od onog tamo vikenda možemo očekivati brazilce i Cavnica.
E cuj, ja znam, ko da bih pitao da znam...
No, nekako ti ne mogu povjerovati za ovo sto napisa...
Koliko se sjecam pojedinih postova navijaca Zelje, oni izjavljivase kako su srozali dug na nekih " pisljivih" milion i sesto tisuca i da bi se negdje u ovo doba slijedece godine stanje svelo na nulicu ...
Fakat mi ova tvoja prica dijametralno suprotna onom sto sam citao ovdje...
A i pisalo se o dolasku Pjanica, Gojkovica, Ljajica, znaci ima se...
- jurisicduska
- Kontakt:
Nema se šta tu vjerovati ili ne vjerovati.Vanja8 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:35jurisicduska je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:21Znaci da su dužni porez kao sto sam i pisao. A i ti znas šta znaci nego ih provociraš.
Trebali bi skupit pare do petka da riješe ovaj problem. Pomoćni stadion ide pod hipoteku. I već od onog tamo vikenda možemo očekivati brazilce i Cavnica.![]()
![]()
![]()
Koliko se sjecam pojedinih postova navijaca Zelje, oni izjavljivase kako su srozali dug na nekih " pisljivih" milion i sesto tisuca i da bi se negdje u ovo doba slijedece godine stanje svelo na nulicu ...
A i pisalo se o dolasku Pjanica, Gojkovica, Ljajica, znaci ima se...![]()
![]()
Imali su gašenje vode na stadionu - dužni Vodovodu po izgubljenoj presudi
Imaju porez, od početka sezone do nove godine nisu plaćali porez, mislili u u januaru prodati Saudijca i sve isplatiti ali nije se prodao - sto nije njihova krivica ali krivica je pouzdati se u to.
Uzeli su od saveza pozajmicu opet za tekuće troškove, ne duguju puno igračima ali ipak duguju, ali podnošljivo mada je tu kolateral pare od europe. A šta će bit ako ne bude para od europe ?
Jaber pao u formi manjak interesa za njeg nece otići za koliko se nadalo da hoce i još imaju čudnu i diskutabilnu raspodjelu novca klub-agencija, prije svega jer su pristali tako jer mu nisu mogli ponudit dovoljno novca samostalno.
Sve je to jedan začarani krug. Taman su skinuli hipoteke s imovine sad opet stavljaju pod hipoteku stvari. A dovesce se u situaciju da ih nece niko trpit toliko. Progledalo im se kroz prste milion puta ne kažem da ne treba ali nisu normalni koliko ležerno stavljaju imovinu.
Očekujte još ostavku u narednom periodu, neki se ne slažu s tim.
Neko je bio pametan da spriječi ta dovođenja nekakvih igrača za koje nemaju novca. Ali korak naprijed nazad dva. Imaju ovih poltrona po forumima koji nešto glume a ni ne znaju kako su blizu provalije konstatno. Uz to im prikazu fiktivni plus zbog otpisa dugovanja i oni kontaju fkt imaju taj milion na stanju. Ono Jbga.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 12 mar 2025, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Brate vi ste bolesni majke mi , kakvih bolan 1000GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:32svrakino1921 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:39
Radni dan
Termin 15 h
5250 gledalaca
Travnjak najbolji u voljenoj BiH
Cijeli dan je jučer padala kiša u Metropoli
Danas travnjak perfektan
GOLEM SI ŽELJO
Joj svrakino sta im radis , nemoj ih pr c a t vise
Oko 1000 danas na Grbavici, sto je sasvim ok![]()
Duska poceo Virtu kopirat
Sve virtine fazone i price poceo koristiti hahah
Sve virtine fazone i price poceo koristiti hahah
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
E nisam to znao, ja konto Boga mi dobra ova Uprava sa Tunovicem, vidim Radovac produzio, Karamarko...jurisicduska je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:43Nema se šta tu vjerovati ili ne vjerovati.Vanja8 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:35jurisicduska je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:21
Znaci da su dužni porez kao sto sam i pisao. A i ti znas šta znaci nego ih provociraš.
Trebali bi skupit pare do petka da riješe ovaj problem. Pomoćni stadion ide pod hipoteku. I već od onog tamo vikenda možemo očekivati brazilce i Cavnica.![]()
![]()
![]()
A i pisalo se o dolasku Pjanica, Gojkovica, Ljajica, znaci ima se...![]()
![]()
Imali su gašenje vode na stadionu - dužni Vodovodu po izgubljenoj presudi
Imaju porez, od početka sezone do nove godine nisu plaćali porez, mislili u u januaru prodati Saudijca i sve isplatiti ali nije se prodao - sto nije njihova krivica ali krivica je pouzdati se u to.
Uzeli su od saveza pozajmicu opet za tekuće troškove, ne duguju puno igračima ali ipak duguju, ali podnošljivo mada je tu kolateral pare od europe. A šta će bit ako ne bude para od europe ?
Jaber pao u formi manjak interesa za njeg nece otići za koliko se nadalo da hoce i još imaju čudnu i diskutabilnu raspodjelu novca klub-agencija, prije svega jer su pristali tako jer mu nisu mogli ponudit dovoljno novca samostalno.
Sve je to jedan začarani krug. Taman su skinuli hipoteke s imovine sad opet stavljaju pod hipoteku stvari. A dovesce se u situaciju da ih nece niko trpit toliko. Progledalo im se kroz prste milion puta ne kažem da ne treba ali nisu normalni koliko ležerno stavljaju imovinu.
Očekujte još ostavku u narednom periodu, neki se ne slažu s tim.
Ono, jes' da je Cernica podnio ostavku, ali kontam i on ko Mirza Trbonja radio za svoj interes...
Možda da imaš gram mozga ako si vidio situaciju skontao bi zašto je čitava tribina negodovala. Pa evo da objasnimo. Pri rezultatu 4:0 za Široki Brijeg, igrač Širokog povrijeđen van terena uskače u teren i nastavlja da se valja da bi valjda ukrao na vremenu... Vodiš 4:0 i kradeš na vremenu, valjda je dovoljno reći o kakvom se genetskom kodu radi, duša nešto ukrasti, pa makar i minutu utakmice koju dobijaš 4:0...Vjeverica777 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:16Jel moguće da su ovakve seljacine na tribini. Sa pijace došli na utakmicu.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- jurisicduska
- Kontakt:
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Siroki -Zeljo
Borac-Sarajevo
Daj finale derbi, da im pokazemo da su imali los dan zadnji derbi, a na tribini kao i obicno .. rnicPor
Borac-Sarajevo
Daj finale derbi, da im pokazemo da su imali los dan zadnji derbi, a na tribini kao i obicno .. rnicPor
Trenutno korisnika/ca: RobijaNicaze1945 i 11 gostiju.