Teže je za Velež , imaju ulaganja u stadion a teško će nakon tih ulaganja ulagati u momčad. Široki je ipak dosta uspješniji tim od Veleza što se tiče trofeja i europskih nastupa. A i dosta privatnika se udruzilo i ušlo u klub.Mokes je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:34Za Široki je teško već neko vrijeme. Imaju jedno učešće u zadnjih 5 sezona. Vidjećemo Velež kada završe stadion, da li će biti više ulaganja u ekipu.IMResurrected je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:20
Bice jako tesko za Velez i Siroki da uhvate Europu u predstojecim sezonama, ako se ozbiljno ne reorganizuju. Liga se skracuje, skoro svaka utakmica ce biti derbi. Nekako ta dva kluba ne vidim da mogu parirati ovoj cetvorci koju sam naveo na pocetku. Za Velez je velika steta sto se nije nastavila prica sa Hasicem, sada bi bili u puno boljoj poziciji.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jao ovog krkanluka, kao da im fali gol a ne 4 

-
- Kontakt:
Jel moguće da su ovakve seljacine na tribini. Sa pijace došli na utakmicu.
- GoskGabela
- Kontakt:
Koji ciras je ovaj komentator
Svasta i puštaju na Tv. Baš brnjo iz Dreznice, vidi se.

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Ovaj je vas iz okolne Jara, Visica i slično. Skutorcina mrtva.GoskGabela je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:16Koji ciras je ovaj komentator![]()
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ako nisi skonto da navija za Velež, onda baš slabo kontaš.Alminjo99 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:17Ovaj je vas iz okolne Jara, Visica i slično. Skutorcina mrtva.GoskGabela je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:16Koji ciras je ovaj komentator![]()
Alminjo99 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:17Ovaj je vas iz okolne Jara, Visica i slično. Skutorcina mrtva.GoskGabela je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:16Koji ciras je ovaj komentator![]()

Očekujete svašta.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:39
Radni dan
Termin 15 h
5250 gledalaca
Travnjak najbolji u voljenoj BiH
Cijeli dan je jučer padala kiša u Metropoli
Danas travnjak perfektan
GOLEM SI ŽELJO
Joj svrakino sta im radis , nemoj ih pr c a t vise
Oko 1000 danas na Grbavici, sto je sasvim ok

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Velez ocajan, bez napada vec nekoliko kola i bilo kakve opasnosti prema naprijed..
Nisi mi prokomentarisao otmicu i silovanje od sinoć...GoskGabela je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:16Koji ciras je ovaj komentator![]()

Meni nije jasno sta znaci ova Coriceva izjava u vezi registracije igraca ?
"To su problemi koji su se godinama gomilali..."
Kakvi su to problemi vezani za registraciju, a da su se godinama gomilali, pa ko sad dosli na naplatu ???
"To su problemi koji su se godinama gomilali..."
Kakvi su to problemi vezani za registraciju, a da su se godinama gomilali, pa ko sad dosli na naplatu ???
-
- Kontakt:
Znaci da su dužni porez kao sto sam i pisao. A i ti znas šta znaci nego ih provociraš.
Kod njih se uvijek godinama gomilaju i svaka uprava krivi prošlu. I kad se izvade opet se zavale i sve tako. Tako oni funkcionisu očigledno su našli model poslovanja da se drže na životu. I ova uprava će uskoro otići pa će sliejdeci vracat njene dugove i praviti nove. Jednostavno ne može.
Umjesto da igraju s juniorima i Plate 5 godina dug sto je realno. Oni daju na Dangubice Mircevske i nekakve brazilce i Cavnica koji ne igra ogromne pare kojim bi mogli to finansirati. Na to dodaš Bekrica, ove u omladinskom sto nicem ne služe, skaute tipa Stilic, konsultantske usluge Đurbuzovica izadje na milion bespotrebnih para. Ja bi to sve otjerao. Plus nadjes sponzora direktorica uzme 20%. Gdje to ima ba.
Trebali bi skupit pare do petka da riješe ovaj problem. Pomoćni stadion ide pod hipoteku. I već od onog tamo vikenda možemo očekivati brazilce i Cavnica.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
jurisicduska je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:21Znaci da su dužni porez kao sto sam i pisao. A i ti znas šta znaci nego ih provociraš.
Kod njih se uvijek godinama gomilaju i svaka uprava krivi prošlu. I kad se izvade opet se zavale i sve tako. Tako oni funkcionisu očigledno su našli model poslovanja da se drže na životu. I ova uprava će uskoro otići pa će sliejdeci vracat njene dugove i praviti nove. Jednostavno ne može.
Umjesto da igraju s juniorima i Plate 5 godina dug sto je realno. Oni daju na Dangubice Mircevske i nekakve brazilce i Cavnica koji ne igra ogromne pare kojim bi mogli to finansirati. Na to dodaš Bekrica, ove u omladinskom sto nicem ne služe, skaute tipa Stilic, konsultantske usluge Đurbuzovica izadje na milion bespotrebnih para. Ja bi to sve otjerao. Plus nadjes sponzora direktorica uzme 20%. Gdje to ima ba.
Trebali bi skupit pare do petka da riješe ovaj problem. Pomoćni stadion ide pod hipoteku. I već od onog tamo vikenda možemo očekivati brazilce i Cavnica.

E cuj, ja znam, ko da bih pitao da znam...
No, nekako ti ne mogu povjerovati za ovo sto napisa...
Koliko se sjecam pojedinih postova navijaca Zelje, oni izjavljivase kako su srozali dug na nekih " pisljivih" milion i sesto tisuca i da bi se negdje u ovo doba slijedece godine stanje svelo na nulicu ...
Fakat mi ova tvoja prica dijametralno suprotna onom sto sam citao ovdje...

A i pisalo se o dolasku Pjanica, Gojkovica, Ljajica, znaci ima se...

-
- Kontakt:
Nema se šta tu vjerovati ili ne vjerovati.Vanja8 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:35jurisicduska je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:21Znaci da su dužni porez kao sto sam i pisao. A i ti znas šta znaci nego ih provociraš.
Trebali bi skupit pare do petka da riješe ovaj problem. Pomoćni stadion ide pod hipoteku. I već od onog tamo vikenda možemo očekivati brazilce i Cavnica.![]()
![]()
![]()
E cuj, ja znam, ko da bih pitao da znam...
No, nekako ti ne mogu povjerovati za ovo sto napisa...
Koliko se sjecam pojedinih postova navijaca Zelje, oni izjavljivase kako su srozali dug na nekih " pisljivih" milion i sesto tisuca i da bi se negdje u ovo doba slijedece godine stanje svelo na nulicu ...
Fakat mi ova tvoja prica dijametralno suprotna onom sto sam citao ovdje...
A i pisalo se o dolasku Pjanica, Gojkovica, Ljajica, znaci ima se...![]()
![]()
Imali su gašenje vode na stadionu - dužni Vodovodu po izgubljenoj presudi
Imaju porez, od početka sezone do nove godine nisu plaćali porez, mislili u u januaru prodati Saudijca i sve isplatiti ali nije se prodao - sto nije njihova krivica ali krivica je pouzdati se u to.
Uzeli su od saveza pozajmicu opet za tekuće troškove, ne duguju puno igračima ali ipak duguju, ali podnošljivo mada je tu kolateral pare od europe. A šta će bit ako ne bude para od europe ?
Jaber pao u formi manjak interesa za njeg nece otići za koliko se nadalo da hoce i još imaju čudnu i diskutabilnu raspodjelu novca klub-agencija, prije svega jer su pristali tako jer mu nisu mogli ponudit dovoljno novca samostalno.
Sve je to jedan začarani krug. Taman su skinuli hipoteke s imovine sad opet stavljaju pod hipoteku stvari. A dovesce se u situaciju da ih nece niko trpit toliko. Progledalo im se kroz prste milion puta ne kažem da ne treba ali nisu normalni koliko ležerno stavljaju imovinu.
Očekujte još ostavku u narednom periodu, neki se ne slažu s tim.
Neko je bio pametan da spriječi ta dovođenja nekakvih igrača za koje nemaju novca. Ali korak naprijed nazad dva. Imaju ovih poltrona po forumima koji nešto glume a ni ne znaju kako su blizu provalije konstatno. Uz to im prikazu fiktivni plus zbog otpisa dugovanja i oni kontaju fkt imaju taj milion na stanju. Ono Jbga.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 12 mar 2025, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Brate vi ste bolesni majke mi , kakvih bolan 1000GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 19:32svrakino1921 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:39
Radni dan
Termin 15 h
5250 gledalaca
Travnjak najbolji u voljenoj BiH
Cijeli dan je jučer padala kiša u Metropoli
Danas travnjak perfektan
GOLEM SI ŽELJO
Joj svrakino sta im radis , nemoj ih pr c a t vise
Oko 1000 danas na Grbavici, sto je sasvim ok![]()

Duska poceo Virtu kopirat
Sve virtine fazone i price poceo koristiti hahah
Sve virtine fazone i price poceo koristiti hahah
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 34 gosta.