E nisam to znao, ja konto Boga mi dobra ova Uprava sa Tunovicem, vidim Radovac produzio, Karamarko...jurisicduska je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:43Nema se šta tu vjerovati ili ne vjerovati.Vanja8 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:35jurisicduska je napisao/la: ↑12 mar 2025, 20:21
Znaci da su dužni porez kao sto sam i pisao. A i ti znas šta znaci nego ih provociraš.
Kod njih se uvijek godinama gomilaju i svaka uprava krivi prošlu. I kad se izvade opet se zavale i sve tako. Tako oni funkcionisu očigledno su našli model poslovanja da se drže na životu. I ova uprava će uskoro otići pa će sliejdeci vracat njene dugove i praviti nove. Jednostavno ne može.
Umjesto da igraju s juniorima i Plate 5 godina dug sto je realno. Oni daju na Dangubice Mircevske i nekakve brazilce i Cavnica koji ne igra ogromne pare kojim bi mogli to finansirati. Na to dodaš Bekrica, ove u omladinskom sto nicem ne služe, skaute tipa Stilic, konsultantske usluge Đurbuzovica izadje na milion bespotrebnih para. Ja bi to sve otjerao. Plus nadjes sponzora direktorica uzme 20%. Gdje to ima ba.
Trebali bi skupit pare do petka da riješe ovaj problem. Pomoćni stadion ide pod hipoteku. I već od onog tamo vikenda možemo očekivati brazilce i Cavnica.![]()
![]()
![]()
E cuj, ja znam, ko da bih pitao da znam...
No, nekako ti ne mogu povjerovati za ovo sto napisa...
Koliko se sjecam pojedinih postova navijaca Zelje, oni izjavljivase kako su srozali dug na nekih " pisljivih" milion i sesto tisuca i da bi se negdje u ovo doba slijedece godine stanje svelo na nulicu ...
Fakat mi ova tvoja prica dijametralno suprotna onom sto sam citao ovdje...
A i pisalo se o dolasku Pjanica, Gojkovica, Ljajica, znaci ima se...![]()
![]()
Imali su gašenje vode na stadionu - dužni Vodovodu po izgubljenoj presudi
Imaju porez, od početka sezone do nove godine nisu plaćali porez, mislili u u januaru prodati Saudijca i sve isplatiti ali nije se prodao - sto nije njihova krivica ali krivica je pouzdati se u to.
Uzeli su od saveza pozajmicu opet za tekuće troškove, ne duguju puno igračima ali ipak duguju, ali podnošljivo mada je tu kolateral pare od europe. A šta će bit ako ne bude para od europe ?
Jaber pao u formi manjak interesa za njeg nece otići za koliko se nadalo da hoce i još imaju čudnu i diskutabilnu raspodjelu novca klub-agencija, prije svega jer su pristali tako jer mu nisu mogli ponudit dovoljno novca samostalno.
Sve je to jedan začarani krug. Taman su skinuli hipoteke s imovine sad opet stavljaju pod hipoteku stvari. A dovesce se u situaciju da ih nece niko trpit toliko. Progledalo im se kroz prste milion puta ne kažem da ne treba ali nisu normalni koliko ležerno stavljaju imovinu.
Očekujte još ostavku u narednom periodu, neki se ne slažu s tim.
Ono, jes' da je Cernica podnio ostavku, ali kontam i on ko Mirza Trbonja radio za svoj interes...