I budžet im je od javnih para. Ne znam sto ne bi mogao Velež parirati. Igraju Europu u zadnje vrijeme češće nego vi. Prošle godine su bili treći, prije toga igrali 2 finala kupa, jedno dobili jedno izgubili. Nisu oni za otpisati.IMResurrected je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:23Koliko ja znam, stadion se pravi od javnog novca. Velez tu ne participira, znaci ne utice na njihov budzet.Mokes je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:34Za Široki je teško već neko vrijeme. Imaju jedno učešće u zadnjih 5 sezona. Vidjećemo Velež kada završe stadion, da li će biti više ulaganja u ekipu.IMResurrected je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:20
Bice jako tesko za Velez i Siroki da uhvate Europu u predstojecim sezonama, ako se ozbiljno ne reorganizuju. Liga se skracuje, skoro svaka utakmica ce biti derbi. Nekako ta dva kluba ne vidim da mogu parirati ovoj cetvorci koju sam naveo na pocetku. Za Velez je velika steta sto se nije nastavila prica sa Hasicem, sada bi bili u puno boljoj poziciji.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Zasto bi se ko ogradjivao?Kmenkake je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:38Jeste ocm..."pade" ugostiteljski objekat u kojem su radili ili rade sad momci koji su pola udarne ekipe bili nekad,navodno![]()
Smijete li se ograditi od djela vodje? I zašto nećete? A neki bi mozda htjeli? Jel možemo očekivati sad probleme na jugu ? Ko kosi,a ko vodu nosi?
Edit: Haj dignite parolu podrške, a haj nemojte za vodju.
Evo vam odmah prvi problem u grupi.
Fk Željezničar.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
evo udjoh na ovaj forum i procitah posljedni komentar i bi mi dovoljno.
halo glupani, nema to veze ni sa ovom ili onom stranom. Niti je akcija u pitanju. Zula se otrgnuo, pocelo se navijati kako se navijalo i ovo ti je rezultat. Odma se ukroti, javno ide malo gudre bruka i to je to.
ne budite kratkovidni u svemu dragi zemljaci... Boze kakve skupine glupana
halo glupani, nema to veze ni sa ovom ili onom stranom. Niti je akcija u pitanju. Zula se otrgnuo, pocelo se navijati kako se navijalo i ovo ti je rezultat. Odma se ukroti, javno ide malo gudre bruka i to je to.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Combattente87
- Kontakt:
Osta Sarajevo bez gledalaca na koševu....šteta
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Beskućnici since 1946. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
A sta mozes od pametnjakovica pabla ocekivati, neki pametniji komentar mozda?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:15evo udjoh na ovaj forum i procitah posljedni komentar i bi mi dovoljno.
Pa glupanderu samo bi jadniji ispali da se ogradis od covjeka koji je citav zivot tu.duskajurisic1 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:29A sta mozes od pametnjakovica pabla ocekivati, neki pametniji komentar mozda?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:15evo udjoh na ovaj forum i procitah posljedni komentar i bi mi dovoljno.
Fk Željezničar.
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bez publike Gulya i mladih reprezentativaca i povedite nek Gigs sudi i opet necete dobiti .
-
- Kontakt:
Sta kaze pametnica citav zivot a pola zivota u zatvoru proveo.
Pa ti si tako pametan vidim pusten sa lanca kad su ga uhapsili. Nego treba li upravu tjerati nisu jos brazilce registrovali pusti ovo sto nas ne zanima?duskajurisic1 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:35Sta kaze pametnica citav zivot a pola zivota u zatvoru proveo.
Fk Željezničar.
Znaš moje mišljenje o tome, na stranu zajebancija.
Još uvijek ne mogu vjerovati da za sve ove godine niko nije pokrenuo to pitanje kod vas. Toliko desetina miliona je prošlo kroz klub, pa bar da su se pozabavili zemljištem.
Sad vam slijedi cirkus, cirkus koji se mogao predviditi, svi su znali da će Koševo biti opasno po život vrlo brzo.
Otoka ima premali kapacitet, ali i kao takva vam je najbolja opcija.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mislim da bi im Ilijas bio najbolja opcija za neki stadion do 10k max 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Shategabri
- Kontakt:
Ma nek ga zatvori inspekcija, bar će nas to natjerati da počnemo ozbiljno raditi na rješenju problema.Virtu4l je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:39Znaš moje mišljenje o tome, na stranu zajebancija.
Još uvijek ne mogu vjerovati da za sve ove godine niko nije pokrenuo to pitanje kod vas. Toliko desetina miliona je prošlo kroz klub, pa bar da su se pozabavili zemljištem.
Sad vam slijedi cirkus, cirkus koji se mogao predviditi, svi su znali da će Koševo biti opasno po život vrlo brzo.
Otoka ima premali kapacitet, ali i kao takva vam je najbolja opcija.
Koševo Zapad
Ako se ispostavi da je samo istok rizican, bice prica ko maksimir - zatvori istok i to je to, ostat ce na tome.. i dalje imas neuslovan stadion, nenatkriven sa onom odvratnom, oronulom atletskom stazom itd, itd. Da su pametni nasi, trazili bi grbavicu protiv borca, nek traze koliko god hoce novca. Dosta bitna utakmica za nas, drukcije je igrat u svom gradu gdje ces imat dobru posketu neg seljakati u zenicu, kakanj gdje vec
Zadnja izmjena: leo1946, dana/u 13 mar 2025, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
1946-1987
Kako ćemo onda Trnavu ugostiti pred 27 hiljada duša?KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:41Mislim da bi im Ilijas bio najbolja opcija za neki stadion do 10k max![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Ne može, zauzetoKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:41Mislim da bi im Ilijas bio najbolja opcija za neki stadion do 10k max![]()

https://sportsport.ba/klub/nk-ilijas/153
Koševo Zapad
Kosevo je gradski stadion
Ne radi GRADISKI STADION do daljnjeg.
e beskucnika, vazda sprdanja sa njima.

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Ne znam da li će to biti moguće, na Maksimiru su odvojene tribine tako da se mogu "izolovati". Na Koševu su povezane.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.