Premijer liga BiH - aktuelno
-
duskajurisic1
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A sta mozes od pametnjakovica pabla ocekivati, neki pametniji komentar mozda?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:15evo udjoh na ovaj forum i procitah posljedni komentar i bi mi dovoljno.
halo glupani, nema to veze ni sa ovom ili onom stranom. Niti je akcija u pitanju. Zula se otrgnuo, pocelo se navijati kako se navijalo i ovo ti je rezultat. Odma se ukroti, javno ide malo gudre bruka i to je to.
ne budite kratkovidni u svemu dragi zemljaci... Boze kakve skupine glupana
Pa glupanderu samo bi jadniji ispali da se ogradis od covjeka koji je citav zivot tu.duskajurisic1 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:29A sta mozes od pametnjakovica pabla ocekivati, neki pametniji komentar mozda?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:15evo udjoh na ovaj forum i procitah posljedni komentar i bi mi dovoljno.
halo glupani, nema to veze ni sa ovom ili onom stranom. Niti je akcija u pitanju. Zula se otrgnuo, pocelo se navijati kako se navijalo i ovo ti je rezultat. Odma se ukroti, javno ide malo gudre bruka i to je to.
ne budite kratkovidni u svemu dragi zemljaci... Boze kakve skupine glupana
Fk Željezničar.
- Shategabri
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bez publike Gulya i mladih reprezentativaca i povedite nek Gigs sudi i opet necete dobiti .
-
duskajurisic1
- Kontakt:
Sta kaze pametnica citav zivot a pola zivota u zatvoru proveo.
Pa ti si tako pametan vidim pusten sa lanca kad su ga uhapsili. Nego treba li upravu tjerati nisu jos brazilce registrovali pusti ovo sto nas ne zanima?duskajurisic1 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:35Sta kaze pametnica citav zivot a pola zivota u zatvoru proveo.
Fk Željezničar.
Znaš moje mišljenje o tome, na stranu zajebancija.
Još uvijek ne mogu vjerovati da za sve ove godine niko nije pokrenuo to pitanje kod vas. Toliko desetina miliona je prošlo kroz klub, pa bar da su se pozabavili zemljištem.
Sad vam slijedi cirkus, cirkus koji se mogao predviditi, svi su znali da će Koševo biti opasno po život vrlo brzo.
Otoka ima premali kapacitet, ali i kao takva vam je najbolja opcija.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mislim da bi im Ilijas bio najbolja opcija za neki stadion do 10k max 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Shategabri
- Kontakt:
Ma nek ga zatvori inspekcija, bar će nas to natjerati da počnemo ozbiljno raditi na rješenju problema.Virtu4l je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:39Znaš moje mišljenje o tome, na stranu zajebancija.
Još uvijek ne mogu vjerovati da za sve ove godine niko nije pokrenuo to pitanje kod vas. Toliko desetina miliona je prošlo kroz klub, pa bar da su se pozabavili zemljištem.
Sad vam slijedi cirkus, cirkus koji se mogao predviditi, svi su znali da će Koševo biti opasno po život vrlo brzo.
Otoka ima premali kapacitet, ali i kao takva vam je najbolja opcija.
Koševo Zapad
Ako se ispostavi da je samo istok rizican, bice prica ko maksimir - zatvori istok i to je to, ostat ce na tome.. i dalje imas neuslovan stadion, nenatkriven sa onom odvratnom, oronulom atletskom stazom itd, itd. Da su pametni nasi, trazili bi grbavicu protiv borca, nek traze koliko god hoce novca. Dosta bitna utakmica za nas, drukcije je igrat u svom gradu gdje ces imat dobru posketu neg seljakati u zenicu, kakanj gdje vec
Zadnja izmjena: leo1946, dana/u 13 mar 2025, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
Kako ćemo onda Trnavu ugostiti pred 27 hiljada duša?KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:41Mislim da bi im Ilijas bio najbolja opcija za neki stadion do 10k max![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Ne može, zauzetoKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:41Mislim da bi im Ilijas bio najbolja opcija za neki stadion do 10k max![]()
https://sportsport.ba/klub/nk-ilijas/153
Koševo Zapad
Kosevo je gradski stadion
Ne radi GRADISKI STADION do daljnjeg.
e beskucnika, vazda sprdanja sa njima.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Ne znam da li će to biti moguće, na Maksimiru su odvojene tribine tako da se mogu "izolovati". Na Koševu su povezane.
- Combattente87
- Kontakt:
Prosto sumnjam, čisto nevjerujembordobijeli je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:33Bez publike Gulya i mladih reprezentativaca i povedite nek Gigs sudi i opet necete dobiti .
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Šta ćemo sa svlačionicama?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
EastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:35Kako su mitomani stalno u opstini , evo iz svakof mandata su dobili po tribinu. Marke nisu dali .
Laž.
U izgradnji istočne tribine institucije su učestvovale sa samo 200.000 KM (Koldžo), što nije ni 10% investicije.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Ne navijam ja za Zeljeznicar, komentarisem cisto kako bi liga mogla izgledati u blizoj buducnosti, barem prema danasnjem stanju.jurisicduska je napisao/la: ↑13 mar 2025, 12:12I budžet im je od javnih para. Ne znam sto ne bi mogao Velež parirati. Igraju Europu u zadnje vrijeme češće nego vi. Prošle godine su bili treći, prije toga igrali 2 finala kupa, jedno dobili jedno izgubili. Nisu oni za otpisati.IMResurrected je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:23Koliko ja znam, stadion se pravi od javnog novca. Velez tu ne participira, znaci ne utice na njihov budzet.
Ne vjerujem da ce se iko moci pribliziti Sarajevu, Zrinjskom i Borcu u dogledno vrijeme. Klubovi poput Zeljeznicara, Veleza, Sirokog mogu maksimalno pucati na to cetvrto mjesto, s tim da smatram da Velez i Siroki imaju manji kapacitet da budu tu negdje nego Zeljeznicar, iz vise razloga.
Moguce je i da politicke promjene, ako do njih dodje, uticu na ligu. Bez podrske politike Borac nece biti to sto je sad. Vas iskreno vidim kao najzdraviji klub u drzavi i mislim da mozete napraviti velike stvari, ako uspijete odrzati kontinuitet malo duze.