FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da hoće dragi Bog dati da ga zatvore za sva vremena.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
vala nidje veze. Kad treba zapoceti radove, inicijativu sve je do kluba. Kad klub to uradi sve, onda ide prica, jbg ne moze klub sam, nije on u vlasnistvu. Itd itd.Herson je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:27Ja, i?
Šta očekuješ? Da nam opština napravi stadion? Da sami krenu u rekonstrukciju Koševa?
Klub se nikad odlučno nije pozabavio ovim pitanjem i jedina je adresa za sve ovo što se dešava. Kupovina zemljišta i gradnja novog stadiona, makar se gradio 25 godina. Sve ostalo je samo presipanje iz šupljeg u prazno.
novo zemljiste, nacionalni stadion. Ako ne moze na sadasnjoj lokaciji, a po svakoj logici, iako jeste historija vezana. nije na odgovarajucem polozaju - treba preci gdje je dostupnije infrastrukturom, prije svega putnom. Idealno Halilovici, da se dodje na tekmu za 20 minuta iz bilo kojeg dijela grada.
Posjeta bi bila bolja sigurno za 2-3 k redovnih.
Realno sad Kosevu i nije najbrze i najlakse prici. Kad zaguzva od kobilje pa dolje i od Alipasine.
pusti sentimentalnosti. Hajberi, Dele alpi samo od nekih koji mi padnu na pamet iz prve a koliko ih je jos .. a ziv se covjek na sve navikne, vrlo brzo. Uraditi stadion u nekom fazonu slicnom Kosevu i taman.
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 13 mar 2025, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- luckystrike
- Kontakt:
riječ je o 'statici' a ona se bavi stabilnošću građevinskih konstrukcija pod uticajem sila.relativizam je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:54ako tribina nije uslovna kako onda igraci tu prolaze i budu u svlacionicama
laički, nije isto kad na stol u dnevnoj sobi spustiš čašu vode i kad staviš na njega škrinju. kad bi se još i ti popeo na to sve i počeo skakati, pitanje je šta bi ostalo od stola.
-
- Kontakt:
A zapadna tribina ,sto nju zatvorise ??luckystrike je napisao/la: ↑13 mar 2025, 14:02riječ je o 'statici' a ona se bavi stabilnošću građevinskih konstrukcija pod uticajem sila.relativizam je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:54ako tribina nije uslovna kako onda igraci tu prolaze i budu u svlacionicama
laički, nije isto kad na stol u dnevnoj sobi spustiš čašu vode i kad staviš na njega škrinju. kad bi se još i ti popeo na to sve i počeo skakati, pitanje je šta bi ostalo od stola.
ZATO ŠTO JOŠ UVIJEK NEMA PAPIRA, PIŠE NA PAR MJESTA.
Mora li sve uvijek biti neka zavjera
Mora li sve uvijek biti neka zavjera
-
- Kontakt:
Dokumntaciju nisu dostavili ovi i centra za rekreaciju za citav stadion. Istok je u losem stanju i nece vise biti otvorenbordobijeli je napisao/la: ↑13 mar 2025, 14:08A zapadna tribina ,sto nju zatvorise ??luckystrike je napisao/la: ↑13 mar 2025, 14:02riječ je o 'statici' a ona se bavi stabilnošću građevinskih konstrukcija pod uticajem sila.relativizam je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:54ako tribina nije uslovna kako onda igraci tu prolaze i budu u svlacionicama
-
- Kontakt:
Pa mandic je i najavio da ce istok biti radjen jako brzo ta neka rekonstrukcija i natkrivanje .EastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 14:12Dokumntaciju nisu dostavili ovi i centra za rekreaciju za citav stadion. Istok je u losem stanju i nece vise biti otvorenbordobijeli je napisao/la: ↑13 mar 2025, 14:08A zapadna tribina ,sto nju zatvorise ??luckystrike je napisao/la: ↑13 mar 2025, 14:02
riječ je o 'statici' a ona se bavi stabilnošću građevinskih konstrukcija pod uticajem sila.
- luckystrike
- Kontakt:
Piše ti ovdjebordobijeli je napisao/la: ↑13 mar 2025, 14:08A zapadna tribina ,sto nju zatvorise ??luckystrike je napisao/la: ↑13 mar 2025, 14:02riječ je o 'statici' a ona se bavi stabilnošću građevinskih konstrukcija pod uticajem sila.relativizam je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:54ako tribina nije uslovna kako onda igraci tu prolaze i budu u svlacionicama

luckystrike je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:10Utakmica FK Sarajevo i FK Igman bit će odigrana bez navijača
Bože sačuvaj!
Očekujemo i pozivamo Centar za sport i rekreaciju, te Općinu Centar da hitno poduzmu sve potrebne korake da se izvrši statičko ispitivanje preostalih tribina, kako bi se potrebna dokumentacija mogla dostaviti MUP KS. FK Sarajevo odmah je poduzeo aktivnosti kako bi novonastalu situaciju rješili u najkraćem mogućem roku i osigurali navijačima prisustvo na utakmicama koje dolaze.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
covjek tako bezobzirno laze da je na onom podcastu Avazovom hladno izjavio da su oni rekonstruisali travnjak Koseva. A svi znamo da je NSBiH dobar dio finansirao. Jok kod mandica prica, on uzeo od penzije mu bakine i dekine.bordobijeli je napisao/la: ↑13 mar 2025, 14:18Pa mandic je i najavio da ce istok biti radjen jako brzo ta neka rekonstrukcija i natkrivanje .EastMadness je napisao/la: ↑13 mar 2025, 14:12Dokumntaciju nisu dostavili ovi i centra za rekreaciju za citav stadion. Istok je u losem stanju i nece vise biti otvoren
Lazov bez stida, parazit. To da su neki lideri opcinski, to bi letilo od vrata do vrata. Od jukscr dokle treba da se nesto zapocne isprati i zavrsi.
Samo kazu, ovaj nije predao dokumentaciju i Bog. Pa sto nije predao, jel radi svoj posao? jel mu mrsko? 1000 pitanja na koja niko ne trazi odgovor..
daj nam jednog vladara i gotovo. nek se on pita za sve
- 1 9 4 6 -
Da, u principu jest tako, al ako je istina da je konstrukcija pukla na 3 mjesta onda je vrlo vjerovatno sama težina konstrukcije dovoljna za totalnu havariju, te nije sigurna za korištenje.luckystrike je napisao/la: ↑13 mar 2025, 14:02riječ je o 'statici' a ona se bavi stabilnošću građevinskih konstrukcija pod uticajem sila.relativizam je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:54ako tribina nije uslovna kako onda igraci tu prolaze i budu u svlacionicama
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- luckystrike
- Kontakt:
iznerviralo me ovo opasno! ne mogu još i u građevinarstvo... znam da imamo tri direktora u Klubu i ovakav odnos prema samom i njegovim navijačima mi je dno dna!
Već nekoliko mjeseci je zatvoren dio istoka, postavljena je ograda prema sjevernoj tribini. Nije mi bilo jasno o čemu se radi pa mi je lik iz obezbjeđenja rekao da se tribina raspada.Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:20Pa kad je popucao istok, kad su saznali, prije dva dana? Sto se o tome pise 3 dana prije utakmice a nije pisalo prije deset dana?Kako su sigurni za tribine na ostalim stadionima u Bisni i Hercegovini?
Presmijesno je ovo sve, nema sanse da je zapad opasan u subotu a prije deset dana nije bio opasan.
Moglo se igrati sa publikom, zatvoriti istok samo. Ovo je neka zvrcka
Ko ce odgovarati za nemar ovih sto nisu na vrijeme poslali dokumentaciju.
Samim tim cinom klub ostaje bez minimalno 50k maraka u najgorem slucaju
Samim tim cinom klub ostaje bez minimalno 50k maraka u najgorem slucaju
-
- Kontakt:
Remeti li to ovo rekonstrukciju istoka koja je trebala da se radi ??Madafaka je napisao/la: ↑13 mar 2025, 14:43Već nekoliko mjeseci je zatvoren dio istoka, postavljena je ograda prema sjevernoj tribini. Nije mi bilo jasno o čemu se radi pa mi je lik iz obezbjeđenja rekao da se tribina raspada.Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:20Pa kad je popucao istok, kad su saznali, prije dva dana? Sto se o tome pise 3 dana prije utakmice a nije pisalo prije deset dana?Kako su sigurni za tribine na ostalim stadionima u Bisni i Hercegovini?
Presmijesno je ovo sve, nema sanse da je zapad opasan u subotu a prije deset dana nije bio opasan.
Ko nas je kleo nije vala dangubio ..
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Po meni mogu samo sada jos vise pozuriti, sad nije samo da nabace krov, nego i samu tribinu da poprave. Valjda je to uracunato u projekatbordobijeli je napisao/la: ↑13 mar 2025, 14:48Remeti li to ovo rekonstrukciju istoka koja je trebala da se radi ??Madafaka je napisao/la: ↑13 mar 2025, 14:43Već nekoliko mjeseci je zatvoren dio istoka, postavljena je ograda prema sjevernoj tribini. Nije mi bilo jasno o čemu se radi pa mi je lik iz obezbjeđenja rekao da se tribina raspada.Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:20Pa kad je popucao istok, kad su saznali, prije dva dana? Sto se o tome pise 3 dana prije utakmice a nije pisalo prije deset dana?Kako su sigurni za tribine na ostalim stadionima u Bisni i Hercegovini?
Ma bas sad su zakljucili da je nesigurno i da se papir ceka. Helem, pred praznim tribinama igman moze samo primiti bar peticu u svojoj mrezi
Mirvicu bolan kupi zemlju i zapocnii ga!
Akrilni providni on je malo skuplji
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, benko21, bhfanatic14, Burberry46, Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, mnon46, NazorUso, NeSamSafetee, rimljanin90, sarajevo19461987, Sazg, Seipronto i 153 gosta.