vala nidje veze. Kad treba zapoceti radove, inicijativu sve je do kluba. Kad klub to uradi sve, onda ide prica, jbg ne moze klub sam, nije on u vlasnistvu. Itd itd.Herson je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:27Ja, i?
Šta očekuješ? Da nam opština napravi stadion? Da sami krenu u rekonstrukciju Koševa?
Klub se nikad odlučno nije pozabavio ovim pitanjem i jedina je adresa za sve ovo što se dešava. Kupovina zemljišta i gradnja novog stadiona, makar se gradio 25 godina. Sve ostalo je samo presipanje iz šupljeg u prazno.
novo zemljiste, nacionalni stadion. Ako ne moze na sadasnjoj lokaciji, a po svakoj logici, iako jeste historija vezana. nije na odgovarajucem polozaju - treba preci gdje je dostupnije infrastrukturom, prije svega putnom. Idealno Halilovici, da se dodje na tekmu za 20 minuta iz bilo kojeg dijela grada.
Posjeta bi bila bolja sigurno za 2-3 k redovnih.
Realno sad Kosevu i nije najbrze i najlakse prici. Kad zaguzva od kobilje pa dolje i od Alipasine.
pusti sentimentalnosti. Hajberi, Dele alpi samo od nekih koji mi padnu na pamet iz prve a koliko ih je jos .. a ziv se covjek na sve navikne, vrlo brzo. Uraditi stadion u nekom fazonu slicnom Kosevu i taman.