I mene interesuje ali nije arena nego MojaTV.
Kaze za zadnji gol ako sve bude regularno. I za sviranje penala je navijao ocito.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I mene interesuje ali nije arena nego MojaTV.
Pločo, mrtvi Željovac čovjek
vidi, imao sam nik od 2009. godine "starigrad", nikada ni opomenut, kamoli banovan.
Mora covjek rec ako bude sve regularno jer su provjeravali svaki go, a penal i svi mi koji smo gledali i vidjeli situaciju znali smo da ce se ic gledat var za ono
Glat vam majke idu obojici, ili je ista osoba - nebitno, da vicu joj, joj. Jutra ne docekli/o amin !duskajurisic1 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 16:35Poraz glat ide. Ovo je smijesno kakva je ekipa, a o klupi da ne pisem.
Upravo...let3 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 19:43Prvi je presmijesan, castio ih Petrovic odmah na pocetku 2 poluvremenazeljovolimte je napisao/la: ↑16 mar 2025, 19:38I prvi i drugi smijesni penali. Drugi lopta je van granica vec, nikakve namjere nigdje nista..![]()
Drugi je bio, posto ga je bumbar Markovic zakacio po nozi, jer ne koristi mozak. Oni iz VAR sobe odmah javili (jel Peljo tamo bio), a ovaj jedva docekao da svirne penal.
Ovako je cak i ljepse. Fin nam je raspored u nastavku, sloga se primakla zbog rasporeda vise nego kvaliteta.
E danas je bio sve kontra od toga.