Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Prestani se drogirat.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:00Nije mi jasno zasto se hvali Sunjic? Imao 10 izgubljenih, to sto je trcao se hvali? Hahahaha ..ne gledamo istu utakmicu
Tacno sam zaboravio kakav je osjecaj kad pobijedimobhsport je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:02Nije bas tako, bolje smo stajali danas i nagradjeni smo.
Sudija predobar ali smo nakon zrelih 20,25 minuta padali medjutim mora se pohvaliti i Sergej i igraci za izmjene.
Memic, Malic, Sunjic, i naravno Seo gigant.
Gigovic do povrede najbolji.
Mozemo slaviti nakon dvije godine.![]()
I ja sam ga popljuvao mozda jer sam previse ocekivao i u ofanzivi i povezivanju ali defanzivno je odlican i namece se kao komadant u veznom redu a jedan takav nam treba da upravlja ovim vodonosama poput Gigovica, Tahirovica, Huseinbasica i slicnih.signalidunapark je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:02Prestani se drogirat.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:00Nije mi jasno zasto se hvali Sunjic? Imao 10 izgubljenih, to sto je trcao se hvali? Hahahaha ..ne gledamo istu utakmicu
Kojih 10 izgubljenih?
Pa samo jedna pobjeda i oni ovako slave? Pa nismo Francuze dobili. Pakuj stvari haj kuci ima tekma za 3 dana
Hajde ti šah prati pusti se fudbalaGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:00Nije mi jasno zasto se hvali Sunjic? Imao 10 izgubljenih, to sto je trcao se hvali? Hahahaha ..ne gledamo istu utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.