Slazem se, da je ova generacija najgora u zadnjih 20 godina
Nema kvaliteta kao nekada, al ipak pobjeda je pobjeda... mozda i nas nekad neka sreca uhvati (bilo bi i vrijeme poslije svega sta se nam desavalo)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Nazivali ga petokolonasem tacnije.Madal je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:05I ja sam ga popljuvao mozda jer sam previse ocekivao i u ofanzivi i povezivanju ali defanzivno je odlican i namece se kao komadant u veznom redu a jedan takav nam treba da upravlja ovim vodonosama poput Gigovica, Tahirovica, Huseinbasica i slicnih.signalidunapark je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:02Prestani se drogirat.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:00Nije mi jasno zasto se hvali Sunjic? Imao 10 izgubljenih, to sto je trcao se hvali? Hahahaha ..ne gledamo istu utakmicu
Kojih 10 izgubljenih?
A neki su ga izbacivali sa spiska i ismijavali da je menadzerski igrac. Mozda i kljucna uloga u timu za njega koliko god je limitiran.
"argumentovano iznosenje cinjenica"Sveti je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:07Nazivali ga petokolonasem tacnije.Madal je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:05I ja sam ga popljuvao mozda jer sam previse ocekivao i u ofanzivi i povezivanju ali defanzivno je odlican i namece se kao komadant u veznom redu a jedan takav nam treba da upravlja ovim vodonosama poput Gigovica, Tahirovica, Huseinbasica i slicnih.
A neki su ga izbacivali sa spiska i ismijavali da je menadzerski igrac. Mozda i kljucna uloga u timu za njega koliko god je limitiran.
Zamijenio si me sa nekim
E ovakvi kao ti mi baš idu na živce. Pusti ljude nek slave. Normalno da će slaviti kada godinu dana nikoga nisu dobili
Ja bolanMadal je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:08"argumentovano iznosenje cinjenica"Sveti je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:07Nazivali ga petokolonasem tacnije.Madal je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:05
I ja sam ga popljuvao mozda jer sam previse ocekivao i u ofanzivi i povezivanju ali defanzivno je odlican i namece se kao komadant u veznom redu a jedan takav nam treba da upravlja ovim vodonosama poput Gigovica, Tahirovica, Huseinbasica i slicnih.
A neki su ga izbacivali sa spiska i ismijavali da je menadzerski igrac. Mozda i kljucna uloga u timu za njega koliko god je limitiran.![]()
Dobri su svi brate
Uvazeni gospodin kojeg imas na avataru je rekao "ko ne trci ne moze ni pobjediti". Sunjic je pokrio mnogo terena večeras, gino na svaku loptu, pomagao suigracima, potkrala se koja greska, ali da toga nema pa ne bi igrao u Pafosu nego u Atletico Madridu.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:00Nije mi jasno zasto se hvali Sunjic? Imao 10 izgubljenih, to sto je trcao se hvali? Hahahaha ..ne gledamo istu utakmicu
Pa nismo San Marino da svaku pobjedu slavimo kao da je trofej.Majstorinho je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:10E ovakvi kao ti mi baš idu na živce. Pusti ljude nek slave. Normalno da će slaviti kada godinu dana nikoga nisu dobili
Sad ce medaljehalabuka je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:15Pa nismo San Marino da svaku pobjedu slavimo kao da je trofej.Majstorinho je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:10E ovakvi kao ti mi baš idu na živce. Pusti ljude nek slave. Normalno da će slaviti kada godinu dana nikoga nisu dobili
Podsjeća na Elvis Šarić...tu je jer može trčati. Ostalo ako ima sta dobro jeBlackwargreymon je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:14Uvazeni gospodin kojeg imas na avataru je rekao "ko ne trci ne moze ni pobjediti". Sunjic je pokrio mnogo terena večeras, gino na svaku loptu, pomagao suigracima, potkrala se koja greska, ali da toga nema pa ne bi igrao u Pafosu nego u Atletico Madridu.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:00Nije mi jasno zasto se hvali Sunjic? Imao 10 izgubljenih, to sto je trcao se hvali? Hahahaha ..ne gledamo istu utakmicu
Nodi daj nam jos igraca, Memic je zvijerNoDi80 je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:11Dobri su svi brate
Dobar je i Bazdar ipak treba znati i ukrasti onu loptu i stvoriti sebi zicer
Steta sto je promasio, ali Boze moj
Uglavnom 3 boda strasna i svaka cast svima od Barbareza sturcnog do igraca
Treba jos da se uigramo, fali tu nekih igraca, a mogli bi jos neke i dobiti
Ne sumnjam da cemo biti jos jaci
Samo jakoo domovinoo idemo mrazu Kipra rasjepat
Do sutra navecer ce to puknut kao petardaSheyi je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:21Treba malo pogurati za ulaznice protiv Kipra, pola prazno
https://event.ba/buy/67c21395d7bc0700131469c6
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cwirek, darker10, Google Adsense [Bot], rodjeeni1922, Romagnoli13, SanaBosna, Sheyi, visarionovich i 94 gosta.