FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema ovdje kvaliteta, osim Gulija sve mrtvi prosjek i to je jedina istina
-
- Kontakt:
Nije im dzaba Hus ebavao majke svima kad neide to se u.isle zvijezdice neke nesto,nisu oni svjesni svoje nesvijesti,jbt vcrs oni od kojih se najvise ocekivalo isto mlohav .....
Još neka nas Gulijeva sebičnost, zbog transfera, košta u Kup-ispadanja i gasi nas.
Ne brini, od subote ce svakako biti prostora i prilika da se ta djeca razigravaju kroz prvenstvene utakmice. Ja bi sad protiv Igmana pola akademaca stavio u prvih 11.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 mar 2025, 22:48Pojma nemam sto se koji k Mehmedovic gura,ubaci Vrbana ili kadeta nekog,garantujem da ima minuta ko Mehmedovic da bi bolji bio,inace kako je odigro vezni red ni Messi se nocas nebi vidio.
Soldo nulu danas dobija, skrivio penal i nije zatvorio kod drugog gola.
-
- Kontakt:
Sa kojom ekipom?Imamkarbarum je napisao/la: ↑26 mar 2025, 22:49Nama je svako ko dodje sa strane Murinjo,pogotovo sa zapada ko dodje pa makar i Hrvatska,a svoje ponizavamo,da kao sto kazes nista njegova taktiziranja nisu donijela i s ovom ekipom treba da budes ubjedljivo prvi ili da se boris ravnopravno ovo sto gledamo je katastrofa brate,od svoje 3 godine znam za Sarajevo samo i boli me ovo sve da gledam place mi se...Lucas je napisao/la: ↑26 mar 2025, 22:45Voli čovjek da iznenadi i zbuni protivnika, to mu je izgleda u krvi, samo nikad da dočekamo, da nam ta njegova iznenađenja donesu bodove. Ovdje se nedavno pisalo da je naš najbolji trener od nezavisnosti i među top tri u historiji kluba.Imamkarbarum je napisao/la: ↑26 mar 2025, 22:38Sudjene na stranu,ali ovo sto Zekic radi je za otkaza pa mi sad igramo sa 4 spica srede nema zbog toga smo i primili go iz njihove tranzicije,jos na onog konja niko ne izlazi sam cojk.Ne znam godinama nas lazu,evo ovo je evropsko Sarajevo ove godine i sve tako u krug i mi ne micemo nigdje,zao mi je nas obicnih navijaca sto se kidamo danima,godinama.Jbt navijam 26 god za Sarajevo imam osecaj da bezmudniji igraci nisu igrali kao ovi sad.
Tri godine ne znaju golmana dovesti,tri godine ne znaju stopere dovesti,pa onda dovedu bugara i Gojkovića 5 do 12.
Godinu dana se priča da nam za titulu treba bolji napadač od Hamze,šta oni rade,puste i Hamzu.
Zekić traži drugi tip veznaka pa dovede Pavičića i Lulića ,gdje kreativac u ekipi?
Mehmedović

Igramo tranzicijski fudbal kakav je Dudić igrao sa Veležom i to trodublo bolje od nas sa troduplo manjim budzetom.
Nemojte mi samo na predsjednika,tek je došao pa dok malo pofata

Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 26 mar 2025, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nasi ocito ne vjeruju da mogu nesto u prvenstvu i tako smo i igrali . Iskreno imao sam los osjecaj za ovu utakmicu. Vjerujem da xemo u kupu puno bolje i agresivnije.
Svi bez plate ovaj mjesec pa ce kurqc moj oni ovako odigrat vise ikad
Gledajuci na sta ovo lici rekao bih da Zekic nije pogledao niti jedne utakmice Borca. Znaci Borac nas uzeo takticki i da se igralo do ujutro mi nebi dali gola!
U novi boj ...
Sraman pristup! Shvatam ne mogu gol pogoditi, ali da iz prekida ne možeš zaprijetiti, fuj.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
ZEKIĆU ODLAZI
Na nasu veliku zalost, neki igraci zaista nisu na nivou FK Sarajevo. Soldo krivac za oba gola, nevjerovatno lose odluka, koja rezultiraju primljenim 2 gola. Unusic na jednoj i Kupresak na drugoj strani nisu ni bekovi niti krila, toliko prilika narocito Kupresak ocajne zavrsnice. Danas jedini momak koji je zaradio platu je Kerymeh, ubjedljivo najbolji pojedinac. Jos bi izdvojio Butica. Gordeziani kao da nije bio na terenu a dobio je citavo poluvrijeme...
-
- Kontakt:
Mehmedovica mi je iskreno zao on je zalutao ovdje,ja garantujem da bi mali Vrban bolje odradio posao veceras.
Mene ovdje popljuvali kad sam napisao da je Despotović kapitalac, a momak s jednom nogom Ševčenko za sve naše napadače.
Jos jedan derbi i jos jedan zekicev kiks. De se malo samokriticki preispitaj
Iz kola u kolo ista prića. Bekovi i štoperi razmjene par pasova i nabi gore pa šta Bog da vezni red ko da i ne postoji. Ne igra se ovako fudbal. Jok.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, senad82, ubipara i 73 gosta.