FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tek cu jesti od muke ako je ne izborimo.
Pablo vec sam ti rekao, podrzavaao si, lagao, petljao, najavljivao u doba Tuwairija.. toliko o tebi. I sad istom pricom.
Kakva 2018 i stabilnost? I tad se znalo sta slijedi, trosilo se bez ikakvog pokrica. Dosao Amar izborio Evropu (da su ostali Krcme i co nikad ne bi dosli do toga).
Sljedece godine se borili za titulu i korona. To je kad neko zna sta je Zeljeznicar i kad zna svoj posao.
Pablo vec sam ti rekao, podrzavaao si, lagao, petljao, najavljivao u doba Tuwairija.. toliko o tebi. I sad istom pricom.
Kakva 2018 i stabilnost? I tad se znalo sta slijedi, trosilo se bez ikakvog pokrica. Dosao Amar izborio Evropu (da su ostali Krcme i co nikad ne bi dosli do toga).
Sljedece godine se borili za titulu i korona. To je kad neko zna sta je Zeljeznicar i kad zna svoj posao.
-
- Kontakt:
Slazem se.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 apr 2025, 17:04Znas sta nas **** u odnosu na proslost ? Onda su haman svi bili kokuzi i jos moglo raditi na djemdo ti kad bude para. E pa sada vise nije takva situacija jer neces licencu dobiti, jer ce te **** sindikat, a Bogme i ostale ekipe fino placaju. Mi smo, koliko znam, peti sto se tice placanja igraca jer su ispred nas Nja, Borac, Zrinjski i Velez, a ovi sto nominalno placaju losije uglavnom ne placaju niti imaju obavezu doprinosa pa haman dodjemo na isto. Za to su zasluzni od Senada do Amara,.**** su nam mater poprilicno kada su otisli i ostavili rasulo iza sebe.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 apr 2025, 09:49Amar je bio lud pa im nakon 8:0 kaze da veze nemaju. Jer je covjek bio svjestan limita te ekipe. Neces uvijek imati ekipu koja dodje bez dresova..RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 apr 2025, 00:18
Gledaj, ne slazem se da im se nose torte u nizovima poraza kao sto se ne slazem da se citaju bukvice nakon pobjeda, al to sam ja, ne ulazim u takve stvari, nit me zanimaju.
Najsramija utakmica ove sezone je onaj debakl u Sirokom, a ne ovo. Zabili tri gola i kontali kako ce Sirokog da izbace, rezultat svega zamalo da prokockamo pobjedu sto se na kraju nije desilo. S tim nemam problem. Imam problem kada odigramo dobro, a zijanimo ili remiziramo. Dok donose bodove, bilo kako, nemam primjedbi pogotovo nakon niza od sedam tekmi bez poraza u ligi. Tri smo boda iza Nja koje je ulozilo barem deset puta vise od nas, trece mjesto je i dalje u igri. Dok pobjedjuju ne bunim se.
Al to sam samo ja, mozda sam lud ?
Ovo nije ni Ž od Želje kakvog zelimo gledati (barem jaa). Ako nam je cilj u narednim godinama gledati da kapiten simulira zadnjih 15 minuta i zbog tog prvo gol primamo i onda svako malo prekida jer Zeljo nema snage protiv Goska.
Da Sabica suta sa krila na beka i na krilo stavi Focu? Sto nije stavio Karjasevica na krilo? Mozda se treba dokazati da djeca veze nemaju? Kapiten izuzev gola, katastrofalna partija sreca Dangubic je bio u elementu.. i od ulaska Boljevica svaka akcija lopta na njega.
Ove godine smo uspjeli dobiti u 90+ Radnik, Posusje, Igman, i sad se cupamo sa Goskom. Da li cemo i iduce?
Jednostavno po meni tanko za ono sto bi mi trebali biti. I sta ako Siroki uzme kup, da li cete i dalje smatrati da je sezona top?
I onda dodjes ti i tebi slicni i kazu hocemo boljeg i jaceg Zelju a mi u rasulu zbog likova koje prizivate da se vrate. Il imozda neko ima kakav stek od 20-30-ak miliona maraka koji je voljan da potrosi na Zeljeznicar ?
Cirkus, al onaj pravi.
Ali nas i **** sto nista i ne radimo da to promjenimo.
Samo kuknjava nema se para, svi imaju samo mi nemamo.
Samo mi imamo najskuplje karte zbog organizacije utakmice, dok drugi nemaju.
Imamo skuplje clanske (kao sve poskupilo), kako drugi prezive bez clanske?
Clan sam i vlasnik godisnje za sjever. Da me ne napadnes.
Pogledaj sastave vidjet ces da smo mi itekako ove sezone skuplja ekipa od Veleza,a sa Zrinskim bara-bara. Borac i Sarajevo daju vise para.
U nasem rosteru itekako ima pojacanja za gore ekipe, zadni primjer Hiros.
Kod ove gore tri ekipe sutra bi uzeli:Krpica, Dangubica, Boljevica, Sosica, Al Jabera, Radovca, Karamarka, Markovica i Muftica. Nismo mi bas toliko talasika koliko neko misli.
Uskoro ce i izvjestaji vidjet cete i skok u platama.
Ne treba nama stek, trebaju nam ljudi koji znaju sta trebaju raditi.
Skupstinu skratiti, UO, NO i administraciju profesionalizovati.
-
- Kontakt:
Nabrojao si devet igraca, a nama treba barem 20, zato i inamo problem jer ako neko od navedenih padne u formi ala Radovac ili Karamarko mi nemamo adekvatne zamjene.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 apr 2025, 18:30Slazem se.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 apr 2025, 17:04Znas sta nas **** u odnosu na proslost ? Onda su haman svi bili kokuzi i jos moglo raditi na djemdo ti kad bude para. E pa sada vise nije takva situacija jer neces licencu dobiti, jer ce te **** sindikat, a Bogme i ostale ekipe fino placaju. Mi smo, koliko znam, peti sto se tice placanja igraca jer su ispred nas Nja, Borac, Zrinjski i Velez, a ovi sto nominalno placaju losije uglavnom ne placaju niti imaju obavezu doprinosa pa haman dodjemo na isto. Za to su zasluzni od Senada do Amara,.**** su nam mater poprilicno kada su otisli i ostavili rasulo iza sebe.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 apr 2025, 09:49
Amar je bio lud pa im nakon 8:0 kaze da veze nemaju. Jer je covjek bio svjestan limita te ekipe. Neces uvijek imati ekipu koja dodje bez dresova..
Ovo nije ni Ž od Želje kakvog zelimo gledati (barem jaa). Ako nam je cilj u narednim godinama gledati da kapiten simulira zadnjih 15 minuta i zbog tog prvo gol primamo i onda svako malo prekida jer Zeljo nema snage protiv Goska.
Da Sabica suta sa krila na beka i na krilo stavi Focu? Sto nije stavio Karjasevica na krilo? Mozda se treba dokazati da djeca veze nemaju? Kapiten izuzev gola, katastrofalna partija sreca Dangubic je bio u elementu.. i od ulaska Boljevica svaka akcija lopta na njega.
Ove godine smo uspjeli dobiti u 90+ Radnik, Posusje, Igman, i sad se cupamo sa Goskom. Da li cemo i iduce?
Jednostavno po meni tanko za ono sto bi mi trebali biti. I sta ako Siroki uzme kup, da li cete i dalje smatrati da je sezona top?
I onda dodjes ti i tebi slicni i kazu hocemo boljeg i jaceg Zelju a mi u rasulu zbog likova koje prizivate da se vrate. Il imozda neko ima kakav stek od 20-30-ak miliona maraka koji je voljan da potrosi na Zeljeznicar ?
Cirkus, al onaj pravi.
Pogledaj sastave vidjet ces da smo mi itekako ove sezone skuplja ekipa od Veleza,a sa Zrinskim bara-bara. Borac i Sarajevo daju vise para.
Kod ove gore tri ekipe sutra bi uzeli:Krpica, Dangubica, Boljevica, Sosica, Al Jabera, Radovca, Karamarka, Markovica i Muftica. Nismo mi bas toliko talasika koliko neko misli.
Cuj bara bara sa platama sto se tice Zrinjskog

Nisi neupucen sto znaci da si bezobrazan i da svjesno spinujes. Dnevna doza interesa.
Velez je bruku para dao na igrace, to sto su se ugradjivali pa doveli kamion levata je deseta prica.
E.cuj bara bara

Jel te imalo stid sto ovakve stvari pises ?
Nije, znam

-
- Kontakt:
Upravo to. Napustili ih Cuze koji je pravio razliku, Corluka mozda najbolji bek lige, i Cavar povrijedjen. Sve 3 dosta bitna igraca. Mi nismo ljetos mogli dovesti ni onog Masica iz odbrane. Sa budzetom i igracima smo na poziciji gdje trebamo da budemo.
Jel stvarno ima ovdje idiota koji nakon ovakve sezone mogu nešto zamjeriti igračima, a pogotovo Denisu? Ili mnogima smeta što napokon postajemo normalan klub, pa sve manje ima mjesta za lične interese i kamatarenja.
Zasto pojedinci imaju patolosku potrebu da lazu kako neko tjera Denisa ?
- Riquelme1921
- Kontakt:
Sto se pronalazis u pojedincima? Ne mozes mene porediti sa sobom, jer ja cu svaku upravu podrzavati i trenera dok imam povoda za to. Dok ti radis suprotno, jel i tebi rumeni platio rucak da pljujes svaki moguci rezultat? Procitaj postove pa ces vidjeti nelogicnosti koje pises. Govoris danima kako protiv Goska i Slobode nisu nikakve pobjede jer su odmah ispali iz lige cim je ista pocela. Dovoljno je vidjeti sta si napisao za budzet zrinjskog i nas. Ne mozemo u istu recenicu sa njima i platama.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 apr 2025, 18:22Tek cu jesti od muke ako je ne izborimo.
Fk Željezničar.
Nasao sam screenove ako ti znaci od pojedinih osoba, hoce li ti dusa biti na mjestu onda?
Fk Željezničar.
de mu posalji majketi ako ti nije mrsko...Pablo11 je napisao/la: ↑13 apr 2025, 19:53Nasao sam screenove ako ti znaci od pojedinih osoba, hoce li ti dusa biti na mjestu onda?
ne mogu ovakih bogami
Sve manje mjesta za lične interese, a Trograncic potpisao nisu ni objavili (mozda mi je promaklo), brazilci bez probe...
Bas ima manje mjesta za lične interese..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Samo da prodje isti filter kao sto su prolazili Amar, Adzem, Edis, Dino..
-
- Kontakt:
Naveo sam igrace koji bi imali mjesta u gore top tri ekipe.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 apr 2025, 19:11Nabrojao si devet igraca, a nama treba barem 20, zato i inamo problem jer ako neko od navedenih padne u formi ala Radovac ili Karamarko mi nemamo adekvatne zamjene.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 apr 2025, 18:30Slazem se.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 apr 2025, 17:04
Znas sta nas **** u odnosu na proslost ? Onda su haman svi bili kokuzi i jos moglo raditi na djemdo ti kad bude para. E pa sada vise nije takva situacija jer neces licencu dobiti, jer ce te **** sindikat, a Bogme i ostale ekipe fino placaju. Mi smo, koliko znam, peti sto se tice placanja igraca jer su ispred nas Nja, Borac, Zrinjski i Velez, a ovi sto nominalno placaju losije uglavnom ne placaju niti imaju obavezu doprinosa pa haman dodjemo na isto. Za to su zasluzni od Senada do Amara,.**** su nam mater poprilicno kada su otisli i ostavili rasulo iza sebe.
Cirkus, al onaj pravi.
Cuj bara bara sa platama sto se tice ZrinjskogImali su budzet 14 miliona maraka u sezoni 23, nesto sumnjam da su su u sezoni 24 pali sa 14 na 5 miliona maraka. Dovodili igrace iz Belgije, Grcke, Madjarske, Rusije + Bilbija, Jakovljevic, Barisic i ovi sto su otisli tipa Cuze, Corluka. E cuj bara - bara. Mozda cemo biti, jer ocito da rezu troskove, sada nismo ni blizu, ne lupaj.
Nisi neupucen sto znaci da si bezobrazan i da svjesno spinujes. Dnevna doza interesa.
Velez je bruku para dao na igrace, to sto su se ugradjivali pa doveli kamion levata je deseta prica.
E.cuj bara bara![]()
Nije, znam![]()
Proslih sezona to nije bio slucaj i tjerali ste i bili zahtijevni.
Dobro vas Sten placa..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sto lazes za budzet Zrinjskog, sto ti to trebazeljovolimte je napisao/la: ↑13 apr 2025, 20:16Naveo sam igrace koji bi imali mjesta u gore top tri ekipe.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 apr 2025, 19:11Nabrojao si devet igraca, a nama treba barem 20, zato i inamo problem jer ako neko od navedenih padne u formi ala Radovac ili Karamarko mi nemamo adekvatne zamjene.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 apr 2025, 18:30
Slazem se.
Cuj bara bara sa platama sto se tice ZrinjskogImali su budzet 14 miliona maraka u sezoni 23, nesto sumnjam da su su u sezoni 24 pali sa 14 na 5 miliona maraka. Dovodili igrace iz Belgije, Grcke, Madjarske, Rusije + Bilbija, Jakovljevic, Barisic i ovi sto su otisli tipa Cuze, Corluka. E cuj bara - bara. Mozda cemo biti, jer ocito da rezu troskove, sada nismo ni blizu, ne lupaj.
E.cuj bara bara![]()
Nije, znam![]()
Dobro vas Sten placa..

**** Stenu mamu kao i svima onima koji guraju lazi i spinove radi ostvarenja vlastitih interesa, jel posteno od mene ?
Svima
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 13 apr 2025, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pridruzujem se i ja **** Bekricu, Amaru, Misimovicu, Mulalicu (ne znam ni ciji sam vise) j svima.koji guraju spinove.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 apr 2025, 20:19Sto lazes za budzet Zrinjskog, sto ti to trebazeljovolimte je napisao/la: ↑13 apr 2025, 20:16Naveo sam igrace koji bi imali mjesta u gore top tri ekipe.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 apr 2025, 19:11
Nabrojao si devet igraca, a nama treba barem 20, zato i inamo problem jer ako neko od navedenih padne u formi ala Radovac ili Karamarko mi nemamo adekvatne zamjene.
E.cuj bara bara![]()
Nije, znam![]()
Dobro vas Sten placa..Slazes i samo nastavis dalje. Cemu to, zivota ti ?
**** Stenu mamu kao i svima onima koji guraju lazi i spinove radi ostvarenja vlastitih interesa, jel posteno od mene ?
Svima
Budzet Zrinskog je za 20-30% manji od prosle sezone. Reci ce vam Financijski izvjestaj, a nas je itekako skocio.
Nisu oni kao sto su bili ni blizu 2024, a ne 2023.. a i sami rezultati i igra govore.
-
- Kontakt:
Posteno.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 apr 2025, 20:26Pridruzujem se i ja **** Bekricu, Amaru, Misimovicu, Mulalicu (ne znam ni ciji sam vise) j svima.koji guraju spinove.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 apr 2025, 20:19Sto lazes za budzet Zrinjskog, sto ti to trebazeljovolimte je napisao/la: ↑13 apr 2025, 20:16
Naveo sam igrace koji bi imali mjesta u gore top tri ekipe.
Dobro vas Sten placa..Slazes i samo nastavis dalje. Cemu to, zivota ti ?
Svima
Budzet Zrinskog je za 20-30% manji od prosle sezone. Reci ce vam Financijski izvjestaj, a nas je itekako skocio.
Nisu oni kao sto su bili ni blizu 2024, a ne 2023.. a i sami rezultati i igra govore.
Al ti mene i dalje ubjedjujes da Maric, Barisic, Jakovljevic, Sunjic, Masic ( koji je nas odbio i otisao da sjedi na klupi Zrinjskog, sada igra doduse ), Ticinovic, Memija, Kis, Bilbija, Surdanovic,.Nardin + ovi sto su otisli tipa Cuze i Corluk zaradjuju ko ovi nasi

Dangubic je najplaceniji, koliko znam, a onda iza njega je bio Zec

E cuj bara bara

Jos sam zaboravio, Mamica doveli iz Cluja, Surdanovica iz Lustenaua, Savica iz Belgije. Bara bara kazes, a ?

To sto sada rezu troskove je deseta prica. Tvrdim da Velez vise placa igrace od nas.
Jel svi igraci moraju proci probu ? Gdje to jos ima ? Ako ti nisi upucen ne mora znacit da ih neko nije gledao. Imamo fetis u trazenju mana i pravljenju nekih trzavica.
Igramo tako bitnu utakmicu a ufatili se nekog trogancica.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Aha, sigurno sam zadovoljan time....post od sinoc:zeljovolimte je napisao/la: ↑13 apr 2025, 20:18
Jednostavno morate biti zadovoljni kad nas Gosk razvali na sred Grbavice.
Postao/la let3 » 12 apr 2025, 20:00
Pa njima 3-0 nije dovoljno, zamalo i to da useru. Gosk na kraju promasi zicer za 3-3.
Najsramija utakmica sezonemislio sam da ne moze gore od onog kupa sa Sirokim, al evo vidimo da moze i gore
A ti si taj koji bi tjerao Corica, samo ne znas ni sam zbog cega konkretno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.