Nabrojao si devet igraca, a nama treba barem 20, zato i inamo problem jer ako neko od navedenih padne u formi ala Radovac ili Karamarko mi nemamo adekvatne zamjene.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 apr 2025, 18:30Slazem se.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 apr 2025, 17:04Znas sta nas **** u odnosu na proslost ? Onda su haman svi bili kokuzi i jos moglo raditi na djemdo ti kad bude para. E pa sada vise nije takva situacija jer neces licencu dobiti, jer ce te **** sindikat, a Bogme i ostale ekipe fino placaju. Mi smo, koliko znam, peti sto se tice placanja igraca jer su ispred nas Nja, Borac, Zrinjski i Velez, a ovi sto nominalno placaju losije uglavnom ne placaju niti imaju obavezu doprinosa pa haman dodjemo na isto. Za to su zasluzni od Senada do Amara,.**** su nam mater poprilicno kada su otisli i ostavili rasulo iza sebe.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 apr 2025, 09:49
Amar je bio lud pa im nakon 8:0 kaze da veze nemaju. Jer je covjek bio svjestan limita te ekipe. Neces uvijek imati ekipu koja dodje bez dresova..
Ovo nije ni Ž od Želje kakvog zelimo gledati (barem jaa). Ako nam je cilj u narednim godinama gledati da kapiten simulira zadnjih 15 minuta i zbog tog prvo gol primamo i onda svako malo prekida jer Zeljo nema snage protiv Goska.
Da Sabica suta sa krila na beka i na krilo stavi Focu? Sto nije stavio Karjasevica na krilo? Mozda se treba dokazati da djeca veze nemaju? Kapiten izuzev gola, katastrofalna partija sreca Dangubic je bio u elementu.. i od ulaska Boljevica svaka akcija lopta na njega.
Ove godine smo uspjeli dobiti u 90+ Radnik, Posusje, Igman, i sad se cupamo sa Goskom. Da li cemo i iduce?
Jednostavno po meni tanko za ono sto bi mi trebali biti. I sta ako Siroki uzme kup, da li cete i dalje smatrati da je sezona top?
I onda dodjes ti i tebi slicni i kazu hocemo boljeg i jaceg Zelju a mi u rasulu zbog likova koje prizivate da se vrate. Il imozda neko ima kakav stek od 20-30-ak miliona maraka koji je voljan da potrosi na Zeljeznicar ?
Cirkus, al onaj pravi.
Ali nas i **** sto nista i ne radimo da to promjenimo.
Samo kuknjava nema se para, svi imaju samo mi nemamo.
Samo mi imamo najskuplje karte zbog organizacije utakmice, dok drugi nemaju.
Imamo skuplje clanske (kao sve poskupilo), kako drugi prezive bez clanske?
Clan sam i vlasnik godisnje za sjever. Da me ne napadnes.
Pogledaj sastave vidjet ces da smo mi itekako ove sezone skuplja ekipa od Veleza,a sa Zrinskim bara-bara. Borac i Sarajevo daju vise para.
U nasem rosteru itekako ima pojacanja za gore ekipe, zadni primjer Hiros.
Kod ove gore tri ekipe sutra bi uzeli:Krpica, Dangubica, Boljevica, Sosica, Al Jabera, Radovca, Karamarka, Markovica i Muftica. Nismo mi bas toliko talasika koliko neko misli.
Uskoro ce i izvjestaji vidjet cete i skok u platama.
Ne treba nama stek, trebaju nam ljudi koji znaju sta trebaju raditi.
Skupstinu skratiti, UO, NO i administraciju profesionalizovati.
Cuj bara bara sa platama sto se tice Zrinjskog
Nisi neupucen sto znaci da si bezobrazan i da svjesno spinujes. Dnevna doza interesa.
Velez je bruku para dao na igrace, to sto su se ugradjivali pa doveli kamion levata je deseta prica.
E.cuj bara bara
Jel te imalo stid sto ovakve stvari pises ?
Nije, znam