Jeste on odskakao ali ne može se prišiti Zekiću kao greška. Ovako je ispalo najbolje za Jattu. Sjedio, čekao šansu, dočekao i iskoristio.
Sad je na njemu da nastavi da se razvija, mlad je. Istrpiti i greške kojih će sigurno biti.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jeste on odskakao ali ne može se prišiti Zekiću kao greška. Ovako je ispalo najbolje za Jattu. Sjedio, čekao šansu, dočekao i iskoristio.
Biti ce zrijeb za finale da se odredi domacin prve utakmice.
nadam se da ce klub izaci sa stavom oko sudjenja. 10 zutih je neoprostivo plus 10 minuta nadoknade . Sta bi bilo da nismo prosli ? Ono je sinoc jedna od vecih kradja bilaNapapijri je napisao/la: ↑16 apr 2025, 08:14Treba zahtijevati brisanje drugog zutog kartona za Kupresaka nakon sto se izvrsi uvid u snimak situacije. Navedeno je da je ucestvovao u verbalnom sukobu, a sto nije tacno i jasno se moze vidjeti na snimku. Dobra stvar sto kao razlog nije navedena neka uvreda ili gestikulacija sudiji, to ne bi mogli ni pravdati.
Noke995 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 08:35https://jumpshare.com/s/yLbGWKjjgYy6JRupdMqW
Emocija **** te, emocija![]()
Sta se bolan imas s ovim raspravljat, njemu Zekic izgubio konce hahaahahahjurisicduska je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:13Pena je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:14Jel moguce da nije mogao dobijati sansu ni s klupe do sada?jurisicduska je napisao/la: ↑15 apr 2025, 22:34Umjesto da se kaže da je Zekicev mangupluk u najbitnijoj utakmici sezone stavit Jattu a zdravi mu i Mehmedovic i Lulic i Mustafic , dakle nije bio primoran ni na šta. Oni pričaju o greškama. Momak napunio 19 godina prije mjesec dana.
Prije nešto vise od 8 mjeseci dečko prvi put napustio Gambiju u životu. U Gambiji prosječna 400 KM. Zemlja ne trećeg nego četvrtog svijeta za koju je Bosna Švicarska a znamo kakva nam je zemlja. Bez ikog svog, bez znanja jezika kako engleskog tako i bosanskog , ja ne znam da li ste vi normalni. Čuj trebao dobit šansu.
Dečka ne opterećivati. Super solidan za svoje godine top. Pustiti ga da se razvije. Malo mu dici platu da pomogne svojim. Znace on to cijeniti.
Umjesto tako da razmišljate vi o greškama.
Iz aviona se i na pripremama vidjelo kakav je kvalitet ti i Pantelija ste i tad ismijavali da mu se dadne sansa.
Treba Vrbana gurnut u derbiju![]()
Veze ti nemas, samo lijepo pricas.
Jel mangupluk Stavit Baltu nakon 5 mjeseci u prvu postavu nismo znali ni sta se s njim desava, isto tako i Ristic proslu, sad je na redu bio Jatta..
Nemam nista protiv Zekica, ali tim potezima se vidjelo da je pogubio konce..
Molio bih te lijepo da ne lažeš ako ti nije problem. Ovo su moja jedina dva posta o Jatti. A za Panteliju ne znam šta govorio to ti s njim vidi.
Dobijao je šanse u seniorskom fudbalu u Radniku i povremeno s prvim timom bas sve kako treba.
Mangupluk je u ovoj utakmici staviti Jattu
Prvo Baltu je stavio jer nikog zdravog nije imao
Isto tako i Ristica
Maliciozno pišeš i gluposti pišeš i lažeš. Mislim nemam ništa protiv mišljenja samo nemoj mene gurat u te koševe govorio ovo i ono kad nisam.
Auuu jeebote šta je ovoNoke995 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 08:35https://jumpshare.com/s/yLbGWKjjgYy6JRupdMqW
Emocija **** te, emocija![]()
Ovo je šala bila. Vjerujem da ce u subotu naši isto ginuti i boriti se ko jučer, dati zadnji atom snage za barem bod u Banja Luci. Nije da nam ne treba, ne možeš 100 % reci da cemo uzeti kup.
Mislim da se tek treba izvlaciti gdje se igra prva. Bilo bi dobroda je prva u gostima pa da dignemo trofej na Kosevu pred vise od 15 hiljada gledalaca
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, MaroonBjelave i 29 gostiju.