FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Taman odbacim sva očekivanja, sjedem gledat tekmu 'hladno' i onda srce ko munara.
Hvala Bogu i hvala bordo bijeli!
Hvala Bogu i hvala bordo bijeli!
MNON
Uzeo si mi slova iz tastature, naravno da je lijepo pobjedit i treba proslavit, AL NEZABORAVITE da su nam rivali SB ILI zeljo u finalu. Obje ove ekipe nista nisu osvoile od vremena kad je Jovanka Broz bila Nevina. Nezaboravite da oba ta kluba saradjuju sa cetnicima i ustasama Vicom i beusom kao i sa autonomasom (neznam kako mu je ime) zvacemo ga Fikret Abdicem..fks74 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 06:29Nije još osvojen kup.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:51Isti sam ti,pricam to evo 4 godine,ovo je neka mala utjeha jer nas ovo sve isto ceka i sljedece sezone. Vazno je da svi budu mirni i da ne talasaju,nastaviti nijemo posmatrati sve ove lakrdije bez da iko odgovara. Da je ovo barem malo normalna zemlja ovi zlocinci u crnom kunem se Bogom lezali dugo i zatvoru.relativizam je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:27Čestitke ekipi cestitke Zekicu i momcima
Meni i dalje sve ovo ima gorak ukus ali šta ćemo![]()
Nesvidjami se unaprijed upisan kup, niti izjava bubanje “ OVA UTAKMICA koja nam preokrece sezonu”
Jarane jos 8 kola do kraja i 2 tekme u kupu , dobar posao uradjen al nista jos nije osvojeno i da ti iskren budem 4 mjesto i kup bi zamene bio neuspjeh 2 mjesto i kup je minimum, koji bi me zadovoljio posebno ako se Guli vrati do sisonje.
Rogic jednu gresku katastrofanu napravio zavalio paskaleva za zuti karton
Paskalev ok - mogu napisat dobar
Soldo- jednostavno igra isto od prvog dana tanka trica
Jovic- dobar (abd jos bolji ce bit dok 100 % ozdravi)
Mujkic- ok
Beganovic- dobar
JATTA- najbolji igrac utakmice nadam se dace nastavit ovako
Keremeh- najbolji igrac lige za ulazenje sa klupe
Butic- usro sansu, kod drugog gola odvuko stopera povrijdjen
Kupresak- nervozan posebno u prvom poluvremenu
Pavcic- Lulicev bol u kurcu je unistio i pavcica najbolji igrac posle Jatte.
Bubanja- ok
Lulic- malo igro
Mehmedovic jos jednom nazalost pokazao da smo puno love i vremena zivaca bacili niz Dujmovska brda
Balta- malo igro
Unusic- igrac za klupe
Nadam se da ce se kapetanovicu dat sansa ubrzo da testira koljeno
Krdzalic nazalost ponjega, JATTA I PAVICIC SU GA VECERAS IZBACILI iz bilo kakvih planova kod Zekica, mislim da je next step Radnik il raskid, ja mislim da njemu sad istice i ugovor..
Nadat se da se Gulisa vrati sto prije one sanse sto je Keremeh masio Gulisa bi zmireci zabio
Next BL AGAIN, ova utakmica ce reci mnogo cega
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 16 apr 2025, 07:47, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste on odskakao ali ne može se prišiti Zekiću kao greška. Ovako je ispalo najbolje za Jattu. Sjedio, čekao šansu, dočekao i iskoristio.
Sad je na njemu da nastavi da se razvija, mlad je. Istrpiti i greške kojih će sigurno biti.
-
- Kontakt:
jel se prva igra kuci 7 maj ?
-
- Kontakt:
Koliko samo emocija nakon utakmice to je nevjerovatno.
Treba zahtijevati brisanje drugog zutog kartona za Kupresaka nakon sto se izvrsi uvid u snimak situacije. Navedeno je da je ucestvovao u verbalnom sukobu, a sto nije tacno i jasno se moze vidjeti na snimku. Dobra stvar sto kao razlog nije navedena neka uvreda ili gestikulacija sudiji, to ne bi mogli ni pravdati.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Biti ce zrijeb za finale da se odredi domacin prve utakmice.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
nadam se da ce klub izaci sa stavom oko sudjenja. 10 zutih je neoprostivo plus 10 minuta nadoknade . Sta bi bilo da nismo prosli ? Ono je sinoc jedna od vecih kradja bilaNapapijri je napisao/la: ↑16 apr 2025, 08:14Treba zahtijevati brisanje drugog zutog kartona za Kupresaka nakon sto se izvrsi uvid u snimak situacije. Navedeno je da je ucestvovao u verbalnom sukobu, a sto nije tacno i jasno se moze vidjeti na snimku. Dobra stvar sto kao razlog nije navedena neka uvreda ili gestikulacija sudiji, to ne bi mogli ni pravdati.
Jos uvijek nema obavijesti na NSBIH da je Sarajevo izbacilo Borca
Balije su najgori moguci narod na dunjaluku!
E ja rahatluka uz kaficu sve ovo citati. Negdje sam pisao nedavno da Zekicu zamjeram sto ne mjenja nesto postavkom kad ne ide i cim je sistem prilagodio protivniku rezultat nije izostao. Svima svaka cast ali ja moram izdvojiti Butića čovjek je ušao povrijeđen na svoju odgovornost odradio šta je trebao i izašao. Čovjek tu 3 mjeseca ko da je 3 godine.
Kup Kup Kup je naš!
Kup Kup Kup je naš!

Noke995 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 08:35https://jumpshare.com/s/yLbGWKjjgYy6JRupdMqW
Emocija **** te, emocija![]()
- Osttribine
- Kontakt:
Jedno 6 promila jutros jos uvijek ali vrijedilo je, utakmica koja nam je uzela 10 godina života. Čestitke igracima i stručnom štabu, malo ko je vjerovao u ovo nakon rezultata iz prve utakmice i opcenito igrara u posljednje vrijeme.
Valjalo bi se okititi trofejom nakon izbacivanja dvije najjace ekipe iz Kupa BiH.
Valjalo bi se okititi trofejom nakon izbacivanja dvije najjace ekipe iz Kupa BiH.
-
- Kontakt:
Sta se bolan imas s ovim raspravljat, njemu Zekic izgubio konce hahaahahahjurisicduska je napisao/la: ↑16 apr 2025, 00:13Pena je napisao/la: ↑15 apr 2025, 23:14Jel moguce da nije mogao dobijati sansu ni s klupe do sada?jurisicduska je napisao/la: ↑15 apr 2025, 22:34Umjesto da se kaže da je Zekicev mangupluk u najbitnijoj utakmici sezone stavit Jattu a zdravi mu i Mehmedovic i Lulic i Mustafic , dakle nije bio primoran ni na šta. Oni pričaju o greškama. Momak napunio 19 godina prije mjesec dana.
Prije nešto vise od 8 mjeseci dečko prvi put napustio Gambiju u životu. U Gambiji prosječna 400 KM. Zemlja ne trećeg nego četvrtog svijeta za koju je Bosna Švicarska a znamo kakva nam je zemlja. Bez ikog svog, bez znanja jezika kako engleskog tako i bosanskog , ja ne znam da li ste vi normalni. Čuj trebao dobit šansu.
Dečka ne opterećivati. Super solidan za svoje godine top. Pustiti ga da se razvije. Malo mu dici platu da pomogne svojim. Znace on to cijeniti.
Umjesto tako da razmišljate vi o greškama.
Iz aviona se i na pripremama vidjelo kakav je kvalitet ti i Pantelija ste i tad ismijavali da mu se dadne sansa.
Treba Vrbana gurnut u derbiju![]()
Veze ti nemas, samo lijepo pricas.
Jel mangupluk Stavit Baltu nakon 5 mjeseci u prvu postavu nismo znali ni sta se s njim desava, isto tako i Ristic proslu, sad je na redu bio Jatta..
Nemam nista protiv Zekica, ali tim potezima se vidjelo da je pogubio konce..
Molio bih te lijepo da ne lažeš ako ti nije problem. Ovo su moja jedina dva posta o Jatti. A za Panteliju ne znam šta govorio to ti s njim vidi.
Dobijao je šanse u seniorskom fudbalu u Radniku i povremeno s prvim timom bas sve kako treba.
Mangupluk je u ovoj utakmici staviti Jattu
Prvo Baltu je stavio jer nikog zdravog nije imao
Isto tako i Ristica
Maliciozno pišeš i gluposti pišeš i lažeš. Mislim nemam ništa protiv mišljenja samo nemoj mene gurat u te koševe govorio ovo i ono kad nisam.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Auuu jeebote šta je ovoNoke995 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 08:35https://jumpshare.com/s/yLbGWKjjgYy6JRupdMqW
Emocija **** te, emocija![]()

Kakva srčanost

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ovo je šala bila. Vjerujem da ce u subotu naši isto ginuti i boriti se ko jučer, dati zadnji atom snage za barem bod u Banja Luci. Nije da nam ne treba, ne možeš 100 % reci da cemo uzeti kup.
S A R A J E V O !
Jaki smo, jaki, čak i kada ne igramo bez par standardnih igrača što se moglo vidjeti iz priloženog.
Nije sve do kvalitete, ima i do vjere u sebe, do hrabrosti, povjerenja, itd. Ako Bog da osvojit ćemo kup. Nije red izdvajati nikoga od igrača, ali ja moram izdvojiti Jattu.
Svaka mu čast, strašan je bio, odličan.

Jaki smo, jaki, čak i kada ne igramo bez par standardnih igrača što se moglo vidjeti iz priloženog.