Rogić
Beganović Paskalev Soldo Jović Mujkić
Unušić Bubanja Jatta Pavičić
Francis
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ispao bi pravo fudbalski glup da uopste dovedem u pitanje fudbalske sposobnosti jednog od najbolji igraca na planeti u to vrijeme.bordobijeli je napisao/la: ↑18 apr 2025, 14:28Meni Vladan top i poštujem ga kao bivše igraca Sarajeva I dobar golman . Ali čemu bacanje pod noge jednog Papeta ??NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 apr 2025, 12:07Vladan zivi za Sarajevo i voli taj klub vise nego 95% prozvani legendi Zeka Turkovica,Papeta i sl.O Pelaku,smradovcu,raznim Resicima i slicno da ne govorim.vedranbadjun je napisao/la: ↑18 apr 2025, 01:19Jeste dosadni sa Vladanom. Divite se liku koji objektivno ne voli BiH i samo je čekao da dobije poziv Srbije. Drage Sarajlije, malo samopoštovanja, makar to.
Covjek je svake godine clan i to citavu porodicu uclani,puno nam je radosti donio,puno novca i zasluzuje apsolutno postovanje barem nas.Za ostale mi se yebe.
Ta ista Bosna i Sucicu rekla da nije on zna nas pa prozivaju decka,ma mrsh.Draga mi je reprezentacija ali nikada ne moze biti draza od Sarajeva pogotovo sa ovom novom generacijom dijasporaca po forumu i tribinama koji su unistili svaku car.
To je najbolji igrac Sarajeva I bivše juge. Top 3 igraca svih vremena u FKS , treba to poštovati, od takvih legende se ne traži ništa nego postujes i cijenis ga .
Cala, Svetozar Vujovic, Hadzibegic odmah ispod. Hadzija je ispao ker onako opcenito, al prema klubu je korektniji od vecine.
Vujovića sam zaboravio, njega bih stavio sa ovom trojicom velikana gore. Čala može u rang sa Hadžijom, Mirsom Fazlagićem...napoleon72 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 18:08Cala, Svetozar Vujovic, Hadzibegic odmah ispod. Hadzija je ispao ker onako opcenito, al prema klubu je korektniji od vecine.
Uuuu zahebat ćeš gastrahmeipomisliti je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:15Ako sutra izgubimo unisticu i clansku i sezonsku i necu na kosevo otici dok Mirvic ne ode
Nisi dobro razumio.luckystrike je napisao/la: ↑18 apr 2025, 18:58Svršava se na bivšeg golmana jer je u drugom klubu bio igrač utakmice a na pomen Papetovog rođendana fol je 7ebo njega. I to ako sam dobro razumio zbog članske kartice od 20 KM.
Ne razumijem nikako, kakvim kriterijima se pojedinci vode pri ocjenjivanju klupskih legendi i zadužnika.napoleon72 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:23Nisi dobro razumio.luckystrike je napisao/la: ↑18 apr 2025, 18:58Svršava se na bivšeg golmana jer je u drugom klubu bio igrač utakmice a na pomen Papetovog rođendana fol je 7ebo njega. I to ako sam dobro razumio zbog članske kartice od 20 KM.
Nemoj čekati sutra, danas to sve uradi i nemoj više nikad doći na Koševo, ljubi te Mirvić.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:15Ako sutra izgubimo unisticu i clansku i sezonsku i necu na kosevo otici dok Mirvic ne ode
U 30 godina od kraja rata (i kraja njegove fudbalske karijere), na Kosevu je bio JEDNOM, i to u ulozi selektora, protiv Borussije. Kad su ga novinari pitali ima li neke emocije jer mu je prva utakmica kao selektoru na Kosevu, rekao je da nema. Vise puta su mu nudjene razne uloge u klubu, nikad nije prihvatio. Bratica je toliko volio da ga je poveo u Brazil naustrb boljih igraca, a istog tog bratica nije NIJEDNOM dosao da ga gleda na stadionu. Nikad u javnosti ne spominje vrijeme provedeno u FKS, ako ga ko sta i upita samo kaze "ne znam, ne pratim". Covjek evidentno hoce da se distancira i zaboravi svoje vrijeme ovdje. Okej, posteno, al ja mu onda sigurno necu flautat radi toga. Veci od kluba nije, i ispred njega ce mi uvijek bit i oni koji makar clansku od 20 maraka kupe.luckystrike je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:35Ne razumijem nikako, kakvim kriterijima se pojedinci vode pri ocjenjivanju klupskih legendi i zadužnika.napoleon72 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:23Nisi dobro razumio.luckystrike je napisao/la: ↑18 apr 2025, 18:58Svršava se na bivšeg golmana jer je u drugom klubu bio igrač utakmice a na pomen Papetovog rođendana fol je 7ebo njega. I to ako sam dobro razumio zbog članske kartice od 20 KM.
luckystrike je napisao/la: ↑18 apr 2025, 18:58I to ako sam dobro razumio zbog članske kartice od 20 KM.
Biće da nisam dobro razumio.napoleon72 je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:45Ispred njega ce mi uvijek bit i oni koji makar clansku od 20 maraka kupe.luckystrike je napisao/la: ↑18 apr 2025, 19:35Ne razumijem nikako, kakvim kriterijima se pojedinci vode pri ocjenjivanju klupskih legendi i zadužnika.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, HeavyBassBlues, juka55, laznokrilo, rimljanin90 i 36 gostiju.