FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
38
22%
Grupnu fazu
51
29%

Ukupno glasova: 176

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 18 apr 2025, 19:57

Znas li znacenje rijeci "makar"? To je ono minimalno sto ocekujem od svakog navijaca i bivseg igraca koji je ikakav trag ostavio. Da ne spominjem stvari koje su radili ostali. Velicine koje su prema klubu pokazali Hase, Cala, Vujovic, Vahidin Musemic, cak i Husref.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 apr 2025, 20:04

jurisicduska je napisao/la:
18 apr 2025, 19:47
Hase pa Pape.
Ne treba ni objašnjavati.
Pape je uradio za Sarajevo nešto osim rezultata. Zbog Papeta su ljudi dolazili i mahom počinjali navijati za Sarajevo. Pape je najbolji igrač u bordo dresu svih vremena.
Tretman kluba prema njemu nikad nije bio kakav zaslužuje.
Ma smijesno pricati . Piksi,Savicevic,Ćiro,Pančev,Prosinački kažu da je safet najbolji igrac Juge svih vremena i takav igrač je nosio dres FK Sarajevo 10 godina . I onda neko kaže ma on je samo jedan od običnih igraca Sarajeva . Na stranu što je 40 godina vani i nema nekih dodirni tacaka s klubom već dugo al mi navijači trebamo poštovati Safeta kao najboljeg igrača FK Sarajevo svih vremena .

pitar
Kontakt:

Post Postao/la pitar » 18 apr 2025, 20:08

N3R3D je napisao/la:
18 apr 2025, 16:48
Inače ne pišem po forumu, ali evo što se niko ne oglasi povodom belaja koji je bio u tunelu poslije utakmice sa Borcem. Neki od naših igrača su napadnuti od strane policije.
Ne piše i ne objavljuje se zbog Netflixa, sve je dokumentovano i zabilježeno kao i sva dešavanja uoči te utakmice.
Doći će akoBogda vrijeme kad će se sve dokazati i pokazati a i sa kakvom stokom i gamadi dijelimo ovaj Grad.
Nemojte misliti da je ovom pobjedom sve nestalo i prestalo, sutra će nam se sve samo reći na šta su spremi i da u svom zulumu nemaju granice, ne da nas pobjede nego da pokažu koliko su moćni.
Svi u Klubu su istinski heroji nemojte da zbog jedne loše utakmice ili slabe igre, poraza, gube našu podršku, njihova borba herojska a naša podrška treba da bude istinska, jer je ovo već odavno izgubilo svaki sportski/fudbalski smisao a mi ih tu udaramo jer mi nikad odustati nećemo.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 apr 2025, 20:14

bordobijeli je napisao/la:
18 apr 2025, 20:04
jurisicduska je napisao/la:
18 apr 2025, 19:47
Hase pa Pape.
Ne treba ni objašnjavati.
Pape je uradio za Sarajevo nešto osim rezultata. Zbog Papeta su ljudi dolazili i mahom počinjali navijati za Sarajevo. Pape je najbolji igrač u bordo dresu svih vremena.
Tretman kluba prema njemu nikad nije bio kakav zaslužuje.
Ma smijesno pricati . Piksi,Savicevic,Ćiro,Pančev,Prosinački kažu da je safet najbolji igrac Juge svih vremena i takav igrač je nosio dres FK Sarajevo 10 godina . I onda neko kaže ma on je samo jedan od običnih igraca Sarajeva . Na stranu što je 40 godina vani i nema nekih dodirni tacaka s klubom već dugo al mi navijači trebamo poštovati Safeta kao najboljeg igrača FK Sarajevo svih vremena .
Nije on malo najbolji. On je dobro dobro najbolji.
Trebamo poštovati svakog igrača koji je nosio nas dres i nije imao ružnu gestu prema klubu.
Npr nećeš Radovca poštovati ali recimo sto ne bi poštovao Bekrice. I tako dajem primjer.
Apsolutno Ko god da doprinos treba imati respekta ako ne baci na to mrlju.

Za Safeta neću da komentarisem nekad se izgubim sto ovo citam, nekad me strah da nas takvo razmišljanje ne odvede u ambis. Safet treba bit počasni predsjednik Sarajeva.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 apr 2025, 20:26

pitar je napisao/la:
18 apr 2025, 20:08
N3R3D je napisao/la:
Inače ne pišem po forumu, ali evo što se niko ne oglasi povodom belaja koji je bio u tunelu poslije utakmice sa Borcem. Neki od naših igrača su napadnuti od strane policije.
Ne piše i ne objavljuje se zbog Netflixa, sve je dokumentovano i zabilježeno kao i sva dešavanja uoči te utakmice.
Doći će akoBogda vrijeme kad će se sve dokazati i pokazati a i sa kakvom stokom i gamadi dijelimo ovaj Grad.
Nemojte misliti da je ovom pobjedom sve nestalo i prestalo, sutra će nam se sve samo reći na šta su spremi i da u svom zulumu nemaju granice, ne da nas pobjede nego da pokažu koliko su moćni.
Svi u Klubu su istinski heroji nemojte da zbog jedne loše utakmice ili slabe igre, poraza, gube našu podršku, njihova borba herojska a naša podrška treba da bude istinska, jer je ovo već odavno izgubilo svaki sportski/fudbalski smisao a mi ih tu udaramo jer mi nikad odustati nećemo.
Na sta su spremni ?
Uopste ne treba traziti puno, dovoljno je reci da Kazlagic sudi i to je sasvim dovoljno

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 apr 2025, 20:29

tabba77 je napisao/la:
18 apr 2025, 16:42
Sutra 5-4-1 formacija. Pobjeda zagarantovana. :kafa:
Rogić
Beganović Paskalev Soldo Jović Mujkić
Unušić Bubanja Jatta Pavičić
Francis
Mali Mujkic koju god je utakmicu odigrao bio je odlican, a sta se sve o njemu pisalo...

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 18 apr 2025, 20:32

pitar je napisao/la:
N3R3D je napisao/la:
Tako je od rijeci do rijeci,ovo pisem evo 3 godine,sacekaj loji dan ovdje ce pocet da ubjedjuju kako je Bojac najaci,najbolji i da je to do Zekica,taktike,losih pojacanja itd.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 18 apr 2025, 20:35

Vanja8 je napisao/la:
18 apr 2025, 20:29
tabba77 je napisao/la:
Rogić
Francis
Mali Mujkic koju god je utakmicu odigrao bio je odlican, a sta se sve o njemu pisalo...
Ja nisam bio upucen u igre malog niti znao puno o njemu,po Pantelijinom pricom mislim mozda grijesim,dobio sam bio utisak da je to neka taraba od igraca,klosar koji nije odgojen kad ono sve suprotno,Panto je uvijek imao nos za igrace,vidi se da je radio u doba Sabrine.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 apr 2025, 20:41

mosarajvosa83 je napisao/la:
18 apr 2025, 20:35
Vanja8 je napisao/la:
tabba77 je napisao/la:
Rogić
Francis
Ja nisam bio upucen u igre malog niti znao puno o njemu,po Pantelijinom pricom mislim mozda grijesim,dobio sam bio utisak da je to neka taraba od igraca,klosar koji nije odgojen kad ono sve suprotno,Panto je uvijek imao nos za igrace,vidi se da je radio u doba Sabrine.
Koliko se ja sjecam, Pantelija nije pisao nesto lose o Mujkicu. cini mi se da je vise potencirao da ga ne treba vracati zbog incidenta koji je napravio njegov otac dok je mali Mujkic bio u Akademiji...

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 18 apr 2025, 21:02

Vanja8 je napisao/la:
18 apr 2025, 20:41
Vanja8 je napisao/la:

Koliko se ja sjecam, Pantelija nije pisao nesto lose o Mujkicu. cini mi se da je vise potencirao da ga ne treba vracati zbog incidenta koji je napravio njegov otac dok je mali Mujkic bio u Akademiji...
Rekao sam da mislim da je on pisao,zato kazem nisam siguran.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 apr 2025, 21:09

18 apr 2025, 21:02
Vanja8 je napisao/la:
18 apr 2025, 20:41

Rekao sam da mislim da je on pisao,zato kazem nisam siguran.
Uopste nije vazno ko je sta pisao o njemu, ovo vise iznosim koliko ovdje forumasi trce da popljuju nekog igraca, a da veze nemaju o njemu...
Uvijek sam pisao da nikada ni o kom novajliji, povratniku, necu suditi dok se ne pokaze na terenu, pa cak i kad je flop on nosi nas grb i necu ga pljuvati.

Ok je kritikovati igru, evo, ja sam medju prvim kritikovao Gulija zbog sebicnosti u pojedinim momentima, ali nikada nikog ne bih nazivao nekim imenima niti mu lijepio etikete koje samo mi znamo zakucati na ledja igracu, treneru...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 apr 2025, 21:26

Koliko cujem, Uprava ce na kraju sezone da sjedne sa Zekicem i da se razgovara o produzenju saradnje na ovaj vec postojeci ugovor...
Mislim da je to pravi potez ozbiljnog kluba i da bi to bio jos jedan znak dobrog rada i pravilnog sagledavanja napretka kluba...

Naravno, kao i svaki dobar trener ima svojih gresaka, ali to je specifikum ove vrste posla...

Zekic je pokazao koliko je ozbiljan trener, pokazao je i da se u situacijama kada sve izgleda bezizlazno dobro snalazi i zna sta hoce, a o razlozima koju su nas gurnuli od titule je bespotrebno ponovo razglabati ovdje jer je to poznato i djeci u obdanistu...

Ono sto sam primjetio i sto nemogu da objasnim pravi razlog, zasto je to tako, je reprezentativna pauza, poslije koje dvije do tri tekme igramo posebno lose...
Ono sto me je poprilicno obradovalo je igra bez Gulashvilia gdje je SS demantovao sve one koji su tvrdili da smo mi bez njega goli kuhrac...

Svaka cast majstore, samo nastavi...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 18 apr 2025, 21:38

18 apr 2025, 20:32
pitar je napisao/la:
N3R3D je napisao/la:
Tako je od rijeci do rijeci,ovo pisem evo 3 godine,sacekaj loji dan ovdje ce pocet da ubjedjuju kako je Bojac najaci,najbolji i da je to do Zekica,taktike,losih pojacanja itd.
I sutra ako izgubimo, pisaće da su nam pustili u kupu.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 18 apr 2025, 21:47

Ubode ga Zeka s eksperimentom kad je najpotrebnije :kafa:
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Medjed
Kontakt:

Post Postao/la Medjed » 19 apr 2025, 01:34

slika

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 apr 2025, 05:01

Ibrete se i Kaljanac i Stanic al dzaba,ibretimo se evo 3 godine.

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 19 apr 2025, 07:19

Vanja8 je napisao/la:
tabba77 je napisao/la:
Rogić
Francis

slika
SARAJEVO SIAMO NOI <3

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 apr 2025, 07:31

Roguc
Paskalev soldo jovic
Beganovic jatta pavicic bubanja mujkic
Mustafic keremech

Ko ima 2 zuta kartona trebao bi da izforsira 3 ci da se to ocisti do zeljkana..

Igrat na pobjedu, prem da bi uzo i remi ako bi mi ko
Ponudio prije utakmice, cisto radi GIGXSARE I PICE ZELJKOVICA

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 19 apr 2025, 08:28

Vanja8 je napisao/la:
18 apr 2025, 21:26
Koliko cujem, Uprava ce na kraju sezone da sjedne sa Zekicem i da se razgovara o produzenju saradnje na ovaj vec postojeci ugovor...
Mislim da je to pravi potez ozbiljnog kluba i da bi to bio jos jedan znak dobrog rada i pravilnog sagledavanja napretka kluba...

Naravno, kao i svaki dobar trener ima svojih gresaka, ali to je specifikum ove vrste posla...

Zekic je pokazao koliko je ozbiljan trener, pokazao je i da se u situacijama kada sve izgleda bezizlazno dobro snalazi i zna sta hoce, a o razlozima koju su nas gurnuli od titule je bespotrebno ponovo razglabati ovdje jer je to poznato i djeci u obdanistu...

Ono sto sam primjetio i sto nemogu da objasnim pravi razlog, zasto je to tako, je reprezentativna pauza, poslije koje dvije do tri tekme igramo posebno lose...
Ono sto me je poprilicno obradovalo je igra bez Gulashvilia gdje je SS demantovao sve one koji su tvrdili da smo mi bez njega goli kuhrac...

Svaka cast majstore, samo nastavi...
Bravo. Dobro napisano. Dodao bih da bi Zekic morao razmisliti o boljem kondicionom treneru jer je prevelik broj povrijeđenih igrača u ovoj sezoni. Prevelik...

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 19 apr 2025, 08:46

Mjesto se zove “Ayman barber shop” i ubjedljivo je najpopularniji u Zagrebu, nema ko ne dolazi na šišanje i sređivanje. Na zidu počasnih našao se naš 😍😍😍
slika

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Chony533, Fouzi1, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, jurisicduska, laki23, NeSamSafetee, Pablo11, rimljanin90, soe, Vanja8, Varijantas8 i 92 gosta.