Ispao bi pravo fudbalski glup da uopste dovedem u pitanje fudbalske sposobnosti jednog od najbolji igraca na planeti u to vrijeme.bordobijeli je napisao/la: ↑18 apr 2025, 14:28Meni Vladan top i poštujem ga kao bivše igraca Sarajeva I dobar golman . Ali čemu bacanje pod noge jednog Papeta ??NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 apr 2025, 12:07Vladan zivi za Sarajevo i voli taj klub vise nego 95% prozvani legendi Zeka Turkovica,Papeta i sl.O Pelaku,smradovcu,raznim Resicima i slicno da ne govorim.vedranbadjun je napisao/la: ↑18 apr 2025, 01:19Jeste dosadni sa Vladanom. Divite se liku koji objektivno ne voli BiH i samo je čekao da dobije poziv Srbije. Drage Sarajlije, malo samopoštovanja, makar to.
Covjek je svake godine clan i to citavu porodicu uclani,puno nam je radosti donio,puno novca i zasluzuje apsolutno postovanje barem nas.Za ostale mi se yebe.
Ta ista Bosna i Sucicu rekla da nije on zna nas pa prozivaju decka,ma mrsh.Draga mi je reprezentacija ali nikada ne moze biti draza od Sarajeva pogotovo sa ovom novom generacijom dijasporaca po forumu i tribinama koji su unistili svaku car.
To je najbolji igrac Sarajeva I bivše juge. Top 3 igraca svih vremena u FKS , treba to poštovati, od takvih legende se ne traži ništa nego postujes i cijenis ga .
Komentarisao sam samo zasluge prema klubu a objektivno Papeta boli briga za FKS od trenutka kada nas je napustio 82'
Od kada je otisao u penziju ne znam da je vise od 2 puta dosao na Kosevo barem.
Slazem se za ono sto neko napisa,za epitet 'legenda' moras uz igracke zasluge pokazati da ti je stalo da kluba,na bilo koji nacin.Ja cu Papeta uvijek postovati ali objektivno vise je on svoje Sarajevo bacio pod noge