Virtu4l je napisao/la: ↑21 apr 2025, 18:45
Levin je napisao/la: ↑21 apr 2025, 18:15
Meni samo ostaje da se nadam da će Grupa, u novom sazivu, odlučiti da uđe i potpuno preuzme Skupštinu i stane u kraj svim ovim podmetanjima i urušavanjima Kluba. Jedino Grupa ima dovoljno veliku lopatu da sastruže sve ove koji rade protiv Kluba dok se investitor ne nađe.
Sveti JUG!
Ovo je veoma opasno razmišljanje. Ne može navijačka grupa voditi i određivati procese u bilo kojem klubu, a posebno ne u našem.
Navijači mogu biti korektor, upozoravati na određene procese i imati svoj stav, ali nikada ne smiju odlučivati.
Potpuno se slažem sa tobom ali mi trenutno nemamo bolju alternativu. Klub godinama luda, nikakva strategija i nikakva vizija. Mijenjamo odbore, trenere, igrače... Da ne govorim o konstantnim sukobima raznih interesnih frakcija. U samo četiri godine smo otišli od politike ekstremne štednje i uništavanja sportskog segmenta do povratka na dug od 6.9 miliona. Uz to, posljednjih godina je jedino Grupa pokazala stabilnost i kontinuitet koja nam je prijeko potreban. Od raznih akcija pa do sponzorstva kluba (naravno nisu sami iznijeli finansijski teret i svi su to podržali ali organizaciono su to iznijeli u čast sviju nas).
Neko mora ovome stati u kraj. Također, ovo nisu neka prošla prošla vremena i tu, u toj grupi, ima jako mnogo pametnih i obrazovanih momaka. Šteta je što često samo vidimo i komentarišemo bakljade a ne obraćamo pažnju na njihov stvarni rad i doprinos klubu.
Ovdje se često potencira da članovi te skupštine trebaju davati novac klubu za svoja mjesta. Ne bi to bile male pare, slažem se, ali đaba i te pare ako donosiš kriminalne odluke koje klub mogu samo zaviti u crno.
Ne slažemo se u mnogo stvari ali jedno je sigurno da volimo Željezničar i zbog toga te poštujem i ovo je samo moje mišljenje jer ne vidim alternativu ni u Amaru, ni u Misimoviću, ni u Badžaku ni u Ćubeli. Neko mora ovome stati u kraj.
Wasko je napisao/la: ↑21 apr 2025, 18:43
Ne kontam sta ste uspanicili. Napisano samo kolike plate imaju. Boze sacuvaj
Kao što ti rekoh, nikakv problem. Hajde ti samo meni odgovori na ono što sam te pitao iznad.