Rekao sam ti već za to oko mene. Da se ne ponavljam bez potrebe. Kažem da vi što tražite izgovore za utakmice poput večeras ne trebate nikad ni doći.TarpiTarpi je napisao/la: ↑23 apr 2025, 12:46Koji ćeš ti qurac govoriti ko će doći?Zutti je napisao/la: ↑23 apr 2025, 11:16Zamolio bih sve koji ovako razmišljaju da nikad više ne dođu na Koševo. Koji ćete qurac?TarpiTarpi je napisao/la: ↑23 apr 2025, 10:36
da se opet večeras igra ja ne bih otišao. Uz našu povremeno dobru igru ide i povremeno dobra posjeta, razumijem kome se ono od sinoć ne gleda.
Dokad ćete šupljirati tu bezrezervnu ljubav i podršku klubu, kad je dobro stanje podrži, kad je loše ukaži na to, ako se radi na poboljšanju opet podrži, ako se ne radi na tome nemoj biti nijemi posmatrač i KLIMAČ GLAVOM.
Ono sinoć je bilo PONIŽENJE za mene i za moj klub.
I šta ja sad trebam raditi?
- da kažem sve je ok
- da svalim priču na malog Tiru koji jedini u sastavu nije dio tog užeg kruga igrača pa da ispadne da smo igrali sa drugim/trećim timom
- da okrivim Džemidžića pa odmah proširim i na Vicu
- da kažem da su mediji krivi ruše atmosferu pred derbi
Sve je sinoć bilo pogrešno, od Zekićeve postavke i taktike koje nije bilo, od zalaganja igrača kojeg nije bilo, od prekidanja utakmice u trenutku kad nemaš rezultat. Počeli igrat u 75. minuti i mašemo rukama hoćemo neki penal, napadamo igrače Slobode i sudiju koji rade svoj posao, sve samo da ne postavimo stvari kako treba, MI SMO SAMI KRIVI i tu hoću promjenu, od nas samih da krenemo pa da napadamo ljude što im se ne gleda ista stvar godinama.
O čemu ti? Prvi skačem kad nešto ne valja, al kad nema potrebe onda nema. Kukate na sve živo nakon nebitne utakmice, skidate glave momcima, a prije 7 dana ste im pušili qurac svi. To je problem.