Krenut ce Baltom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sve rečenoEastMadness je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:40Koji nas igrac "gine" na terenu. Mozda mali Mujakic. Nemas igraca da se bori za grb. Kao sto je bio rahmanovic . Jos nemamo gulijaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:34Njihovi bojkotuju, svadjaju se, primaju petice za poluvrijeme, ali oni se bore za dres dok su kod nas placenici. Nasima plate astronomske, a kod njih igraju za milju i po' i hranu. Logicno.EastMadness je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:06Samo cu ti reci , i aju igrace koji dobivaju 10x manju platu ali zato ginu za taj dres dok kod nas imas strane placenike koji samo čekaju 1 u mjesecu da ih mirvic isplati. Daj frizure,auta,nargile. Nazalost nije sve u novcu ni ti ce biti. Nadam se da je ovo zadnja sezona mirvica
Nemoj te skretnicarske demagogije ovdje, ziv bio.
Ma yebo to. Derbi ko derbi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:46Ne pamtim kad smo ulazili u derbi sa losijom atmosferom a oni sa boljom
I ovdje se dize taj isti zekic ko da je Mourinho. Nogu dobiti sto prije je spas za ovaj klubHyperOS je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:49Ma yebo to. Derbi ko derbi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:46Ne pamtim kad smo ulazili u derbi sa losijom atmosferom a oni sa boljom
Kakve smo razmazene tetkice najbolje pokazuje podatak da ti se igrac povredi jer ustane ujutro da napravi kafu, i javi da ne moze igrati![]()
Smijurija.
Nikad u zivotu nikog ne smijes podcijeniti, a zekic je to uradio, cak i pokusao ismijati Slobodu, sa guranjem Tira nekih i slicno.
Karma je cudo.
Prvi derbi smo usli u atmosferi da cemo im spucat tricu bar. Pa kitaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:46Ne pamtim kad smo ulazili u derbi sa losijom atmosferom a oni sa boljom
Uprava kluba je glavni krivac ovakvog razmazenog stanja istog.EastMadness je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:51I ovdje se dize taj isti zekic ko da je Mourinho. Nogu dobiti sto prije je spas za ovaj klubHyperOS je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:49Ma yebo to. Derbi ko derbi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:46Ne pamtim kad smo ulazili u derbi sa losijom atmosferom a oni sa boljom
Kakve smo razmazene tetkice najbolje pokazuje podatak da ti se igrac povredi jer ustane ujutro da napravi kafu, i javi da ne moze igrati![]()
Smijurija.
Nikad u zivotu nikog ne smijes podcijeniti, a zekic je to uradio, cak i pokusao ismijati Slobodu, sa guranjem Tira nekih i slicno.
Karma je cudo.
Herson je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:19Tik-takjurisicduska je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:32Samo se ti plašiš da te stigne ekipa koja prima po 5 golova po poluvremenu. Jel kontas šta da će dobit sve do kraja oni a mi izgubit sve ne razumijem.
Bježiš im 4 boda
Sutra će izgubit
Dolaze ti kući
Vjeruj da će nam prijati malo da su odmorili u sutonu sezone se dobija na svježinu i na spremu. Ne gori nam ništa.
Trebao je rizikovat kartone i povrede umornih igrača. Daj ba. Odlično samo da je još ušla jedna od 5 šansi to bi bilo to , nažalost nije.
Dva puta ih dobili u Bl mada ovdje je horor citat ove ubacene elementeOerde je napisao/la: ↑24 apr 2025, 00:25Svi koji navijaju za Sarajevo nek se jave
Pomislio bi čovjek, promašio topic jbte. E čuj kad bi ih mi uzeli ovako, izbacili ih iz kupa sa igračem manje, i kriminalom. Uzeli ih gore sa penalom i 800 faula… izbacili Zrinjskog iz kupa dole. Kad bi mi vako!? Nikad akobogda![]()
Jedna pobjeda ne čini atmosferu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:46Ne pamtim kad smo ulazili u derbi sa losijom atmosferom a oni sa boljom
Ne moze te pos.rat 5 puta u kratkom periodu.To se zove mentalitetjurisicduska je napisao/la: ↑24 apr 2025, 00:55Jedna pobjeda ne čini atmosferu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:46Ne pamtim kad smo ulazili u derbi sa losijom atmosferom a oni sa boljom
Danas ih prosralo.
![]()
Ma vrati se sve to , lopta je to. Dobiješ 5 golova iz 6 suteva. Na kraju budeš gdje trebaš biti. Ja se uopste ne sekiram. Ne bi me začudilo da izgube 3 utakmice do kraja. Ekipa je kvalitetna onoliko koliko može pružat dobre rezultate u kontinuitetu. Mislim da smo mi donekle takvi i da nije sudijskih lakrdija bilo da bi sve bilo drugačije. Uz to ne mislim za njih da imaju kvaliteta dovoljno. Aposlutno Borac je ušao u ovu tekmu lako ćemo, imamo sudiju, polakice, 9/10 puta bi ih dobili sa ovim suđenjem , to dalje ništa ne govori , derbi će bit zanimljiv, meni puno interesantnije od tog derbija je prva utakmica sa Širokim. Trofej ti donosi priliku za još jedan dogodine , i ako Bog da da napadnemo uz to još 1 ja bih bio prezadovoljan. Samo trofeji se broje, 3/4 meni svejedno , sezona svakako nije regularna. Ne bi se diskutiralo o tim pozicijama da se pošteno sudilo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 apr 2025, 00:59Ne moze te pos.rat 5 puta u kratkom periodu.To se zove mentalitetjurisicduska je napisao/la: ↑24 apr 2025, 00:55Jedna pobjeda ne čini atmosferu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:46Ne pamtim kad smo ulazili u derbi sa losijom atmosferom a oni sa boljom
Danas ih prosralo.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijelisampion, Google Adsense [Bot], keli, napoleon72, NeSamSafetee, pitar, propoklopac i 117 gostiju.