FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
70
33%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
52
25%

Ukupno glasova: 209

EastMadness
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la EastMadness » 23 apr 2025, 23:46

HyperOS je napisao/la:
23 apr 2025, 23:43
Zekic nek opet derbi na Kosevu pokusa sa Unusicem na LB. Nije lose bilo
Krenut ce Baltom :beba:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 apr 2025, 23:47

EastMadness je napisao/la:
23 apr 2025, 23:40
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
23 apr 2025, 23:34
23 apr 2025, 23:06
Samo cu ti reci , i aju igrace koji dobivaju 10x manju platu ali zato ginu za taj dres dok kod nas imas strane placenike koji samo čekaju 1 u mjesecu da ih mirvic isplati. Daj frizure,auta,nargile. Nazalost nije sve u novcu ni ti ce biti. Nadam se da je ovo zadnja sezona mirvica
Njihovi bojkotuju, svadjaju se, primaju petice za poluvrijeme, ali oni se bore za dres dok su kod nas placenici. Nasima plate astronomske, a kod njih igraju za milju i po' i hranu. Logicno.

Nemoj te skretnicarske demagogije ovdje, ziv bio.
Koji nas igrac "gine" na terenu. Mozda mali Mujakic. Nemas igraca da se bori za grb. Kao sto je bio rahmanovic . Jos nemamo gulija
Sve rečeno :bow:

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 23 apr 2025, 23:49

NajvecaRadosti je napisao/la:
23 apr 2025, 23:46
Ne pamtim kad smo ulazili u derbi sa losijom atmosferom a oni sa boljom
Ma yebo to. Derbi ko derbi.

Kakve smo razmazene tetkice najbolje pokazuje podatak da ti se igrac povredi jer ustane ujutro da napravi kafu, i javi da ne moze igrati :rol:

Smijurija.

Nikad u zivotu nikog ne smijes podcijeniti, a zekic je to uradio, cak i pokusao ismijati Slobodu, sa guranjem Tira nekih i slicno.

Karma je cudo.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 23 apr 2025, 23:51

HyperOS je napisao/la:
23 apr 2025, 23:49

Kakve smo razmazene tetkice najbolje pokazuje podatak da ti se igrac povredi jer ustane ujutro da napravi kafu, i javi da ne moze igrati :rol:

Smijurija.

Nikad u zivotu nikog ne smijes podcijeniti, a zekic je to uradio, cak i pokusao ismijati Slobodu, sa guranjem Tira nekih i slicno.

Karma je cudo.
I ovdje se dize taj isti zekic ko da je Mourinho. Nogu dobiti sto prije je spas za ovaj klub

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 23 apr 2025, 23:52

Prvi derbi smo usli u atmosferi da cemo im spucat tricu bar. Pa kita
Ko je ocekivao da imamo sanse u kupu protiv borca u BL? Atmosfera katastrofa bial
Nek se naloze, nase je da se uozbiljimo a vecerasnja utakmica ce nas uzobiljiti dodatno 100%.
Oni da su i ovu popusili nasi bi se opustili a derbi nikad ne znas.
ABd do pobjede, osiguramo 3 mjesto i fokus na siroki

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 23 apr 2025, 23:53

23 apr 2025, 23:51
HyperOS je napisao/la:
23 apr 2025, 23:49

Smijurija.

Karma je cudo.
I ovdje se dize taj isti zekic ko da je Mourinho. Nogu dobiti sto prije je spas za ovaj klub
Uprava kluba je glavni krivac ovakvog razmazenog stanja istog.

Trener je uvijek odgovoran, jer on odredjuje kako ce i sta ce.

Ali isto se sve desava cetiri godine kako je Mirvic tu. Ako ti se sve isto desava, a mjenjas trenere, znaci da je problem na vecem nivou.

Jbga, kad ti je Ayla jos u klubu, vedri i oblaci, sta drugo da ocekujes.
Patit cemo se mi jos.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 apr 2025, 23:58

Mi ni jednu jaču utakmicu ove sezone nismo dobili na Koševu. Aktobe,Trnava,Zrinjski 3x ,Borac 2x , željezničar. Osam utammica ni jednu nismo dobili :hmmmmm: .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 23 apr 2025, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 23 apr 2025, 23:58

Zato i kazem , nadam se da je ovo mirvicu zadnja sezona. Ne mogu vise gledati američko govedo ciji je glavni cilj prodati set za roštilj i gaće

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 24 apr 2025, 00:04

Herson je napisao/la:
23 apr 2025, 23:19
jurisicduska je napisao/la:
22 apr 2025, 23:32
Herson je napisao/la:
22 apr 2025, 23:28

Nemoj relativizrati ovo. Nije uopšte nebitna utakmica.
Sa pobjedom večeras, u derbi smo mogli ući totalno relaksirani sa 6 bodova viška. Ovako smo sami sebi zakomplikovali situaciju. Ko može garantovati da osvajamo Kup?
Samo se ti plašiš da te stigne ekipa koja prima po 5 golova po poluvremenu. Jel kontas šta da će dobit sve do kraja oni a mi izgubit sve ne razumijem.

Bježiš im 4 boda
Sutra će izgubit
Dolaze ti kući

Vjeruj da će nam prijati malo da su odmorili u sutonu sezone se dobija na svježinu i na spremu. Ne gori nam ništa.

Trebao je rizikovat kartone i povrede umornih igrača. Daj ba. Odlično samo da je još ušla jedna od 5 šansi to bi bilo to , nažalost nije.
Tik-tak
:rol: :rol: :rol:

Duska prognozer ko Romano Obilinovic Amigo
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 24 apr 2025, 00:11

Ljudi ispali iz kupa, pa dozivjeli jedan od najtezih poraza u istoriji. Raskoli nekakvi u svlacionici, treneru i upravi se drmaju stolice, danas poginuli, istrosili se nenormalno, jos cetvrti, moraju gledati na kup i nadati se da mi uzmemo da bi otisli u Europu... i njima je bolja atmosfera, mogu se naloziti, mi ne mozemo. I normalno nasi igraci su placenici, njihovi igraju iz ljubavi ciste, ginu svaku utakmicu. Cvjetaju im ruze iz kola u kolo. To sto su popucali po savovima i sto im egzistencija zavisi od plasmana u Europu, to nema veze.

Ne kazem da ih treba potcjenjivati, njih ili bilo koga. Imaju dobru ekipu, mi imamo neke svoje probleme, derbi je, sve to stoji, ali koliko je odvratno potcjenjivanje, toliko je i ovaj defetizam i negativa. Igramo kuci, kvalitet je na nasoj strani, sto smo i pokazali u prethodna dva derbija. Sta je problem? Sto se kmeci unaprijed toliko? Da je kod nas top atmosfera, da imamo seriju od 10 pobjeda, bila bi prica da ekipa koja je u losijoj situaciji uvijek dobije derbi, da ima motiv vise. Ipak ne valja ni jedno ni drugo izgleda, a Mirvic sram ga bilo prodaje pribor za rostiljanje koji smo svi zakonom obavezani kupiti.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 24 apr 2025, 00:25

Svi koji navijaju za Sarajevo nek se jave 😂
Pomislio bi čovjek, promašio topic jbte. E čuj kad bi ih mi uzeli ovako, izbacili ih iz kupa sa igračem manje, i kriminalom. Uzeli ih gore sa penalom i 800 faula… izbacili Zrinjskog iz kupa dole. Kad bi mi vako!? Nikad akobogda 😂

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 apr 2025, 00:33

Kakva negativa i kolika doza pesimizma na jednom mjestu, ja ovo odavno nisam vidio.
Totalna depresija nakon remija ( nisam zadovoljan ). I to da smo mi odigrali brutalno loše, pa okej, ali mi smo odigrali stvarno u konačnici solidnu utakmicu, pogotovo drugo poluvrijeme gdje je lopta "plesala" po liniji.
Da ne pričam o tome da smo se ko grlice usrali pred derbi, isto da nam dolazi ne znam ti ko. Dobro, ne trebamo ulaziti sa mentalitetom "lako ćemo", ali isto tako ne vidim uopšte potrebe da se predajemo kao da smo u totalnim ****.
Ne znam uopšte što bi toliko negativna atmosfera bila u našim redovima? Prije 7-8 dana smo prošli u finale kupa, imaš veoma dobre šanse da osvojiš trofej nakon 4 godine.
Još na to sve, to smo sve uspjeli sa evidentno oslabljenim kadrom. Ova ekipa je najmanje 20% kvalitetnija sa Gulashom, Gojkovićem i Saletom na terenu.
Kiks se desio, bilo - prošlo. Okrenuti se derbiju i hajmo to pobjediti, a narodu bi bolje bilo da dođu na stadion i podrže ekipu, nego što troše prste konstantno kritikujući, a ove sezone kad god je malo jači vjetar zapuhao, sjedne sa na shishu i yebe momcima i Zeki od do.
Saaarajv'oo, za tebe živimo.. :bih:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 apr 2025, 00:35

Oerde je napisao/la:
24 apr 2025, 00:25
Svi koji navijaju za Sarajevo nek se jave 😂
Pomislio bi čovjek, promašio topic jbte. E čuj kad bi ih mi uzeli ovako, izbacili ih iz kupa sa igračem manje, i kriminalom. Uzeli ih gore sa penalom i 800 faula… izbacili Zrinjskog iz kupa dole. Kad bi mi vako!? Nikad akobogda 😂
Dva puta ih dobili u Bl mada ovdje je horor citat ove ubacene elemente

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 24 apr 2025, 00:38

Jeste nasrali svaka vam čast

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 apr 2025, 00:41

Dosta toga nismo smjeli dopustat sebi, ALI JA LICNO ZEKICA NEBI OTJERAO PO CJENU DA IZGUBIMO I KUP I 3 mjesto nedo bog..

Nemogu reci da same gledao zelju sve utakmice al sam gledao 7-8 utakmica, i to je klasicna ekipa za pl bh koja je pravljena za 4 mjesto i ako se 3 ce mjesto ukaze i raspored u kupu vares krusevo pa da se dogura kako do finala.

Denis Coric je trener ko husref jagodic karacic itd. Znaci trener koji nema svoj rukopis niti ima viziju, naravno desice se utakmica kao danas ili kao zadnje 4 od pet sad su otisle u plus sutra ce otic u minus i to je pitanje momenta. Coric bi vec bio smjenjen da je odigrao nerjeeno protiv posusja goska i poraz od zrinjskog. Ekipa nema balans i ekipa koja zivi od emocije i kao sto je rekao coric voljni moment zalaganje. Takve ekipe nemaju strategiju i nemaju igru nakoju oni mogu da se oslone.

Zasto bi zadrzao ZEKICA upravo radi ovog sto je suprotno sve od Corica. Nije mu fokus tog da igraci igraju na euforiju voljni momenat, vec da igraju onoliko koliko sistem od njih trazi, jer to jedino evropa prepoznaje. Mala degresija pogledajte igre borca u evropi, ekipa nije igrala na emiciju zelju euforiju vec igraju sistem koji njima dize spusta zelju euforiju ritam i samim tim neprave greske i neigraju bezidejno.. i tesko ce ko razbit borca, normalno da borac nema ekipu da odigra 70 utakmica sa 13 igaca i tu je zizovic podpacijo i veceras 73 minuti tek vrsi prvu izmjenu i moram reci svaka cast igracina borca da su ovoliko utakmica odigrali sa 14-15 igraca a da nemaju neki teski povreda..

Moramo imat sistem, i taj sistem nesmije znat samo 14-15 igraca igrat mora kompletan roster moci znati to igrat, a to nemozemo uspjet ako mjenjamo trenera..

Zekic je zategao obranu defanzivni dio veznog reda, napad i ofanzivni dio veznog reda mora jos uigra. Naravno Gulijasvili znaci puno ovoj ekipi striktno radi toga sto gurdizijani ristic nisu na nivou kao ni butic al koji je bolji od sve troice nabrojani Turkes je teska fula svakako

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 apr 2025, 00:55

Jedna pobjeda ne čini atmosferu.
Danas ih prosralo.
:D
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 24 apr 2025, 00:59

24 apr 2025, 00:55
Danas ih prosralo.
Ne moze te pos.rat 5 puta u kratkom periodu.To se zove mentalitet
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 apr 2025, 01:03

24 apr 2025, 00:59
24 apr 2025, 00:55
Danas ih prosralo.
Ne moze te pos.rat 5 puta u kratkom periodu.To se zove mentalitet
Ma vrati se sve to , lopta je to. Dobiješ 5 golova iz 6 suteva. Na kraju budeš gdje trebaš biti. Ja se uopste ne sekiram. Ne bi me začudilo da izgube 3 utakmice do kraja. Ekipa je kvalitetna onoliko koliko može pružat dobre rezultate u kontinuitetu. Mislim da smo mi donekle takvi i da nije sudijskih lakrdija bilo da bi sve bilo drugačije. Uz to ne mislim za njih da imaju kvaliteta dovoljno. Aposlutno Borac je ušao u ovu tekmu lako ćemo, imamo sudiju, polakice, 9/10 puta bi ih dobili sa ovim suđenjem , to dalje ništa ne govori , derbi će bit zanimljiv, meni puno interesantnije od tog derbija je prva utakmica sa Širokim. Trofej ti donosi priliku za još jedan dogodine , i ako Bog da da napadnemo uz to još 1 ja bih bio prezadovoljan. Samo trofeji se broje, 3/4 meni svejedno , sezona svakako nije regularna. Ne bi se diskutiralo o tim pozicijama da se pošteno sudilo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 24 apr 2025, 01:05

Ko od gurbeta propusta tekmu zbog kartona ?
Sarajevo ljubavi moja.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 apr 2025, 01:09

Derbi=utakmica sezone i nama i njima.
S tim da mi ukoliko cak i izgubimo imamo finale Kupa za ‘vadionu’.
Mozemo u zvijezde,ali i u prasinu, po meni sanse su 50-50.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72, samoFKS, Tatamata1946 i 76 gostiju.