Lana Pudar je Srpkinja pa šta mislimo o njoj? Aleksandar Lazić košarkaš je Srbin pa šta mislimo o njemu? Vladimir Vranješ je vaš Srbin iz Banja Luke pa šta mislimo o njemu?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Koliko ih boli poraz da je Virtuala svrstao u navijača Sarajeva. 

Ne znam sto pokusavas uopste, pa on je jedan od onih sto je ubijedjen da je 130.000 srba protjerano iz Sarajeva, sta imas dalje pricat.Nirton je napisao/la: ↑24 apr 2025, 09:49Lana Pudar je Srpkinja pa šta mislimo o njoj? Aleksandar Lazić košarkaš je Srbin pa šta mislimo o njemu? Vladimir Vranješ je vaš Srbin iz Banja Luke pa šta mislimo o njemu?
FKŽ !
U svakom slučaju bolji od starijeg golmana koji brani za 6. ekipu lige koja ima -18 u odnosu na Muftićevu ekipu
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Srbi po mjeri Bogicevica, Divljaka razmisljaju kao ljudi zato su i dobrodosli kod nas
Ne idu oni u dzamije i tako te stvari da kazes da razmisljaju 100% isto kao mi
Oni su ljudi prije svega i mi njih ne gledamo uopste kroz tu nacionalisticku prizmu i ne zovemo ih Srbima vec nasima
Razlika je evidentna imas takvih po Tuzli, Zenici, Mostaru i ostalim gradovima po Fed, dok po RS vecinom prvo gledaju jesi li digo tri prsta i je li ti Srpstvo u glavi
To ti je neporedivo
Evo ti Aleksandar Hemon poznati pisac i navijac Zeljeznicar
Uvijek dobrodosao na Grbavicu i niko ga nikad ne zove Srbinom vec imenom
Ako nisi do sad naucio neke stvari, pitanje je kad ces i hoces li uopste
Toliko od mene na tu temu
Ne idu oni u dzamije i tako te stvari da kazes da razmisljaju 100% isto kao mi
Oni su ljudi prije svega i mi njih ne gledamo uopste kroz tu nacionalisticku prizmu i ne zovemo ih Srbima vec nasima
Razlika je evidentna imas takvih po Tuzli, Zenici, Mostaru i ostalim gradovima po Fed, dok po RS vecinom prvo gledaju jesi li digo tri prsta i je li ti Srpstvo u glavi
To ti je neporedivo
Evo ti Aleksandar Hemon poznati pisac i navijac Zeljeznicar
Uvijek dobrodosao na Grbavicu i niko ga nikad ne zove Srbinom vec imenom
Ako nisi do sad naucio neke stvari, pitanje je kad ces i hoces li uopste
Toliko od mene na tu temu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 apr 2025, 09:59, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Najveci grjeh u istoriji foruma, onog zglavkara svrstati u nas tabor.
- FKS -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
e cuj zglavkar

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Prekida tekme kad vide natpis Izet Nanic,zastavu i za bilo sta a kad pozivaju na klanje,ubijanje,skandiranje zlocincima uredno se prekida i kaznjava,pa svaku tekmu Sarajeva dodje kazna za rasizam hahalet3 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 02:01Da smo nastavili sa tim skandiranjem, sigurno bi prekinuo utakmicu. Onaj spiker moli raju da to ne pjevaju. Fol neki poziv na sportsko navijanje, a raja bila nadrkana od pocetka.QUARTERBACK je napisao/la: ↑24 apr 2025, 01:57naglasiti uvijek ono da su picke i da su cetnici, pricam o tome da se ranije kod nas nije moglo cuti ovako direktno prozivanje pod svaku cijenu.. moramo se probuditi nek prekidaju utakmice dok ih ne pocne biti strah nece prestati ovo raditi
sviraj penal picko cetnicka!
Mada mislim da ce svakako biti neka kazna. Jal novcana, jal suspenzija stadiona. Nece ovo veceras Vico halaliti.
-
- Kontakt:
Imamo mi nase strucnjacke koji ce ti objasniti da kad si bolji mozes ih dobiti i takmiciti se sa njima,one dvije pobjede u BL su bile nadljudski napori,zamisli kad Andjusica posalju u bolnicu i Lulica zamalo,kakoje tim igracima,znaju da ovi nece biti sankcionisani,ajde sve namjestanje al kad neko dozvoli da ti igraca osakate to prelazi sve granice zdravog razuma. Kad vidim Kvrzica,Hereru,Nikolova imam nagon da udjem kroz tv i udavim doticne.svemalim1 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 02:05ma dobio je dangubic danas slican takav karton. cirkus. kako je igracima kad te neko **** u mozak 110 minuta, to je tesko i zamisliti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 01:37Cudo nisu kao Vranjes sto je pokazao na Kupresaka i daje mu zuti tj crveni,Vranjes i Kvrzic zvanicno postali pomocne sudije.svemalim1 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 01:34stani ba, kvrzic 0 kartona u 22 utakmice? e ovo je strasan podatak, pogotovo s obzirom da je mozda i najprgaviji igrac lige![]()
ne samo da je prgav, nego je i smece. danas tri puta bez ikakvog kontakta pada na usta - i naravno dobija faul. jedino me cudi sto nije izmislio cvetanoskom faul u napadu kod gola, ali valjda je bilo previse ponistiti dva cista.
-
- Kontakt:
Gle sta ovi admini pustaju ovo nisu istine majke mi,kakav napaceni uja sa kamenjara10.Skoro je napisao/la: ↑24 apr 2025, 04:13Djecu ti ja sravnam aBd. Ako nemas sad kad budes imao. Jel ok? UstašoPrinceBobby18 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:20ne treba, ta vidiš po posljednja dva kola da na travnjaku sve ravnamo k'o IDF gazu.feniksptica je napisao/la: ↑23 apr 2025, 23:14Gledaj Vico kako sad iskusni Beus zaštiti prvo mjesto do kraja prvenstva.
Bandic je dobio stan od Zrinjskog.
Da vidimo ko ce jos dobro proc u zivotu od fašističko-izraelskogkluba.
deveta je formalnost.
Alen Seranic je Bosnjak. Denis Sulic je Bosnjak. Srebrenka Golic je Bosnjakinja.Nirton je napisao/la: ↑24 apr 2025, 09:49Lana Pudar je Srpkinja pa šta mislimo o njoj? Aleksandar Lazić košarkaš je Srbin pa šta mislimo o njemu? Vladimir Vranješ je vaš Srbin iz Banja Luke pa šta mislimo o njemu?
Ne kontam, sta sad treba da nabrajamo koga mi imamo "vaseg" i koga vi imate "naseg"?
Lik je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:53Hahahahahahahaha što kokuz zamisli... hahahahahahjurisicduska je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:43E čuj “Da je dobit Borca sutra” hahahahahahhahahhahahahahahhaha

Dobro je pa taj Ljajic opet sudi, prosli derbi je prekucao
Realno najbolji sudija trenutno ne racunajuci Peljtu
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne trebamo nabrajati, samo ne trebas jesti vnago da se tako izrazim. Mlatite ko maksim po diviziji, teme su urnebesne. Dzamahiri i al kaida. Opustite se, i u nefer uvjetima ste izvaljeni iz stokova. I sta ga sad nasao da saltas na one najadnije teme, nekakvi srbi po mjeri. qurac me zaboli kakva je mjera. A o vama i stanju vi najvise kazete sami, mi samo posmatramo. Cak smo i preblagi s vama, ali helem.Vorovus je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:17Alen Seranic je Bosnjak. Denis Sulic je Bosnjak. Srebrenka Golic je Bosnjakinja.
Ne kontam, sta sad treba da nabrajamo koga mi imamo "vaseg" i koga vi imate "naseg"?
Mjera vam je uzeta.. od duple bgm suplje na kraju, to je za brigu.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Ja spominjem sportiste, ti političare. Referiram se na ono što kažeš ,,da mrzimo sve što je srpsko" i dokazujem suprotno. Ovo troje kroz karijeru nastupaju za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, daju sve od sebe pod njenom zastavom i ja ne da ih ne mrzim. nego volim i poštujem. Misimovića po dragosti nisam nimalo odvajao od Džeke ili Pjanića tokom igračke karijere, ali sad je otišao na stranu onih koji ne vole ovu zemlju. O onima koji vole Bosnu i Hercegovinu i smatraju je svojom državom mislim isto bez obzira koje su nacionalnosti, a o onima koji je mrze mislim isto što i oni o njoj.Vorovus je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:17Alen Seranic je Bosnjak. Denis Sulic je Bosnjak. Srebrenka Golic je Bosnjakinja.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ljudi se dijele na postene i nepostene, odnosno na dobre i lose, a u zargonski receno na raji i papke. To nema veze sa imenom, nacijom i vjerom. Nazalost, dio to ne moze da shvati, pa gledaju kroz druge prizme.Nirton je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:24Ja spominjem sportiste, ti političare. Referiram se na ono što kažeš ,,da mrzimo sve što je srpsko" i dokazujem suprotno. Ovo troje kroz karijeru nastupaju za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, daju sve od sebe pod njenom zastavom i ja ne da ih ne mrzim. nego volim i poštujem. Misimovića po dragosti nisam nimalo odvajao od Džeke ili Pjanića tokom igračke karijere, ali sad je otišao na stranu onih koji ne vole ovu zemlju. O onima koji vole Bosnu i Hercegovinu i smatraju je svojom državom mislim isto bez obzira koje su nacionalnosti, a o onima koji je mrze mislim isto što i oni o njoj.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001