Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Borac bez sudija ekipa u rangu Zeljeznicar, ako ne i losija
Da je sve posteno, Borac bi se sa Zeljom borio za 3,4 mjesto, a pitari i Zrinjski za titulu
To je tako, bez ikakvog nacionalistickog hejta
Ne volim ni Zrinjski, pa nemam problem da kazem da su najjaci godinama
Jednostavno Borac i kad im ne ide, njima nesto izmisle
Da je sve posteno, Borac bi se sa Zeljom borio za 3,4 mjesto, a pitari i Zrinjski za titulu
To je tako, bez ikakvog nacionalistickog hejta
Ne volim ni Zrinjski, pa nemam problem da kazem da su najjaci godinama
Jednostavno Borac i kad im ne ide, njima nesto izmisle
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 apr 2025, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- svrakino1921
- Kontakt:
Klanje u Konjicu
Nigdje ja to nisam rekao.Nirton je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:24Ja spominjem sportiste, ti političare. Referiram se na ono što kažeš ,,da mrzimo sve što je srpsko" i dokazujem suprotno. Ovo troje kroz karijeru nastupaju za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, daju sve od sebe pod njenom zastavom i ja ne da ih ne mrzim. nego volim i poštujem. Misimovića po dragosti nisam nimalo odvajao od Džeke ili Pjanića tokom igračke karijere, ali sad je otišao na stranu onih koji ne vole ovu zemlju. O onima koji vole Bosnu i Hercegovinu i smatraju je svojom državom mislim isto bez obzira koje su nacionalnosti, a o onima koji je mrze mislim isto što i oni o njoj.
Samo sam naveo da ne podnosite nista sto je izvan vaseg kalupa. Svako postuje ljude koji su lojalni njegovoj zajednici bez obzira kako se zovu, ne trebate zbog toga misliti da ste nesto posebno tolerantni.
Meni je to skroz ok, probaj Balordu nagovorit
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- svrakino1921
- Kontakt:
Željezničar je u polufinalu igrao protiv Veleža, te je ostvario pobjedu od 5:2.
Do vodstva Željezničar stiže u 25. minuti kada je gol postigao Adžović. Samo četiri minute Zeničanin pogađa za 2:0.
Fočo je u 41. minuti povisio na 3:0, a Zeničanin svojim drugim golom dovodi goste u vodstvo od 4:0.
Đuliman je smanjio na 4:1 u 72. minuti, a Pajević u 82. minuti postiže gol za 4:2.
Konačan rezultat utakmice postavio je Džafo golom u 90. minuti susreta.
Tako će Željezničar u finalu Kupa BiH igrati protiv Borca koji je u polufinalu bio bolji od Krupe.
nije valjda da se mislilo na ovo finale
a mi mislili na seniore a ono tamo Pitari završili
jaoooo nesporazuma
Do vodstva Željezničar stiže u 25. minuti kada je gol postigao Adžović. Samo četiri minute Zeničanin pogađa za 2:0.
Fočo je u 41. minuti povisio na 3:0, a Zeničanin svojim drugim golom dovodi goste u vodstvo od 4:0.
Đuliman je smanjio na 4:1 u 72. minuti, a Pajević u 82. minuti postiže gol za 4:2.
Tako će Željezničar u finalu Kupa BiH igrati protiv Borca koji je u polufinalu bio bolji od Krupe.
jaoooo nesporazuma
- Shategabri
- Kontakt:
Tako je, komšijaArgentina je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:27Ljudi se dijele na postene i nepostene, odnosno na dobre i lose, a u zargonski receno na raji i papke. To nema veze sa imenom, nacijom i vjerom. Nazalost, dio to ne moze da shvati, pa gledaju kroz druge prizme.Nirton je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:24Ja spominjem sportiste, ti političare. Referiram se na ono što kažeš ,,da mrzimo sve što je srpsko" i dokazujem suprotno. Ovo troje kroz karijeru nastupaju za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, daju sve od sebe pod njenom zastavom i ja ne da ih ne mrzim. nego volim i poštujem. Misimovića po dragosti nisam nimalo odvajao od Džeke ili Pjanića tokom igračke karijere, ali sad je otišao na stranu onih koji ne vole ovu zemlju. O onima koji vole Bosnu i Hercegovinu i smatraju je svojom državom mislim isto bez obzira koje su nacionalnosti, a o onima koji je mrze mislim isto što i oni o njoj.

Koševo Zapad
- svrakino1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:50Željezničar je u polufinalu igrao protiv Veleža, te je ostvario pobjedu od 5:2.
jaoooo nesporazuma
Slavili u polufinalu
Omladinci Željezničara razbili Velež i zakazali finale Kupa BiH protiv Borca!
Omladinski tim Željezničara izborio je nastup u finalu Kupa Bosne i Hercegovine, a tamo će igrati protiv Borca.
-
- Kontakt:
Hoćeš li opkladu neku ? Da nas nećete ni stići ni prestići ali nešto konkretno nemoj mi avatara i to , mogu li pare kakveVirtu4l je napisao/la: ↑24 apr 2025, 08:54jurisicduska je napisao/la: ↑22 apr 2025, 23:32Samo se ti plašiš da te stigne ekipa koja prima po 5 golova po poluvremenu. Jel kontas šta da će dobit sve do kraja oni a mi izgubit sve ne razumijem.
Bježiš im 4 boda
Sutra će izgubit
Dolaze ti kući
Vjeruj da će nam prijati malo da su odmorili u sutonu sezone se dobija na svježinu i na spremu. Ne gori nam ništa.
![]()

Objektivno nisi se ni ti nadao da ćeš dobit Borac. Omaklo se.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Burberry46
- Kontakt:
Sarajevo i Zeljeznicar ostavili Borac bez trofeja kako stvari stoje a toliko te sudije guraju i na kraju nista

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Znaju oni odlicno da nismo kao oni nikad biki niti cemo biti,pogledas kako Musu docekaju u BG i sve ti je jasno,ne samo Musu vec i onog slovencs porijeklom iz Bosne samo zato jer je musliman,rasisti svoje vrste.Shategabri je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:50Tako je, komšijaArgentina je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:27Ljudi se dijele na postene i nepostene, odnosno na dobre i lose, a u zargonski receno na raji i papke. To nema veze sa imenom, nacijom i vjerom. Nazalost, dio to ne moze da shvati, pa gledaju kroz druge prizme.Nirton je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:24
Ja spominjem sportiste, ti političare. Referiram se na ono što kažeš ,,da mrzimo sve što je srpsko" i dokazujem suprotno. Ovo troje kroz karijeru nastupaju za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, daju sve od sebe pod njenom zastavom i ja ne da ih ne mrzim. nego volim i poštujem. Misimovića po dragosti nisam nimalo odvajao od Džeke ili Pjanića tokom igračke karijere, ali sad je otišao na stranu onih koji ne vole ovu zemlju. O onima koji vole Bosnu i Hercegovinu i smatraju je svojom državom mislim isto bez obzira koje su nacionalnosti, a o onima koji je mrze mislim isto što i oni o njoj.![]()
-
- Kontakt:
Mora pojacat Vico,kao sto sam i napisao sad ce biti cirkus,bice smijanja svako kolo,treba samo upratiti statistike proslih 10 meceva Borca,statistika je brutalna. Kad neko kaze da su i drugi gurani nek nam pokaze statistiku i vidjece da je to smijesno naspram Bojceve statistike.Burberry46 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:58Sarajevo i Zeljeznicar ostavili Borac bez trofeja kako stvari stoje a toliko te sudije guraju i na kraju nista![]()
![]()
![]()
Biti ce svega do kraja sezone, ako nista premier liga interesantnija od mnogih jacih liga 

- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Sta ocekivati na Kosevu? Za derbi ne znas nikad, al ovaj nadolazeci ne znas sta te ocekuje ni 1%
Sarajevo realno kvalitetnije, ako nas nisu 4:0 prosli derbi dobili, nece nikad.
Zao mi je sto nisu 3000 dali , taman bi nas vise bilo nego njih na sjeveru. Zadnja dva derbija je bilo prskanje bordo kuyice, sto se tice tribine , tako da ocekujem da se nastavi niz .
Zao mi je sto nisu 3000 dali , taman bi nas vise bilo nego njih na sjeveru. Zadnja dva derbija je bilo prskanje bordo kuyice, sto se tice tribine , tako da ocekujem da se nastavi niz .
Bravo juniori, bravo Svarakasvrakino1921 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:50Željezničar je u polufinalu igrao protiv Veleža, te je ostvario pobjedu od 5:2.
jaoooo nesporazuma
Iskoristit momenat dovest Mlinarica i kad Muftic ode vratiti Karica

Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
- Shategabri
- Kontakt:
Niste ni vi za baciti. Ovu zadnju ste pokazali da imate snage, da možete trčati, a ekipa koja je fizički spremna imaće sigurno priliku da zabije gol.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 11:05Sta ocekivati na Kosevu? Za derbi ne znas nikad, al ovaj nadolazeci ne znas sta te ocekuje ni 1%
Sad, sve zavisi kakav pristup bude, ako ste došli po bod ili ako je nama cilj ne izgubiti, onda će biti povuci potegni i mrtva nula.
Koševo Zapad
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Za tribinu se slazes? Budi iskrenShategabri je napisao/la: ↑24 apr 2025, 11:09Niste ni vi za baciti. Ovu zadnju ste pokazali da imate snage, da možete trčati, a ekipa koja je fizički spremna imaće sigurno priliku da zabije gol.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 11:05Sta ocekivati na Kosevu? Za derbi ne znas nikad, al ovaj nadolazeci ne znas sta te ocekuje ni 1%
Sad, sve zavisi kakav pristup bude, ako ste došli po bod ili ako je nama cilj ne izgubiti, onda će biti povuci potegni i mrtva nula.

- Shategabri
- Kontakt:
Ne upustam se u te dječje raspraveGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 11:10Za tribinu se slazes? Budi iskrenShategabri je napisao/la: ↑24 apr 2025, 11:09Niste ni vi za baciti. Ovu zadnju ste pokazali da imate snage, da možete trčati, a ekipa koja je fizički spremna imaće sigurno priliku da zabije gol.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 11:05Sta ocekivati na Kosevu? Za derbi ne znas nikad, al ovaj nadolazeci ne znas sta te ocekuje ni 1%
Sad, sve zavisi kakav pristup bude, ako ste došli po bod ili ako je nama cilj ne izgubiti, onda će biti povuci potegni i mrtva nula.![]()

Komentarisao sam dio vezano za odnos snaga na terenu.
Halali, znam da je tebi bitnije prepucavanje

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Na kraju bi Velez ni kriv,ni duzan,u svom derbiju mogao sve ovo dobro naplatiti.
Nema sumnje da slijedi vanredno stanje u krimi organizaciji oko delegiranja kriminalca s pistaljkom,a nije da nemaju aduta.
Kad im gurnu cazinskog papka kao nacio neutralnog,a u biti najveceg srbina medju balijama.

Nema sumnje da slijedi vanredno stanje u krimi organizaciji oko delegiranja kriminalca s pistaljkom,a nije da nemaju aduta.
Kad im gurnu cazinskog papka kao nacio neutralnog,a u biti najveceg srbina medju balijama.

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 20 gostiju.