Evo šta bih ja radio.H8Z7 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 21:04Mene više brine sljedeća sezona nego ova. Nadam se da će se vratiti sa 4 nazad jer ovo kod nas neće proći. Pretpostavljam da će ovako nekako izgledati tim sljedeće sezone
Rogić
Paskalev X Jović
Beganović X Bubanja X Mujkić
Butić
Sa klupe za određene pozicije
Golman: Mehić, Mušija?
Stoperi: Soldo, Gojković (dok se ne oporavi), Unušić (po potrebi)
RB: Unušić, Hamzić?
LB: Kapetanović, Kuprešak
CM: Krdžalić, Hamzić, Đorđević (dok se oporavi)
CDM: Jatta
FW: Kyeremeh?, Ristić, Turkeš, Vrban i Tiro (ponekad)
Nimalo dobro, stup odbrane nemamo, idealno bi bilo posudba na 6 mjeseci dok se Gojković oporavi. Vezni red skoro pa nemamo. Napad nedorečen.
Formacija za koju je najvažnije autimatizam mi nemamo igrače na ključni pozicijama.
1. Amar Rahmanović definitivno, ako ima volju odmah ga vratiti i dati mu kapitensku. Pored igračkih kvaliteta, treba nam igrač sa mudima, inteligentan za kreiranje i napad dubine, ima ljubav prema klubu i to je ono što nam treba
2. Ostaviti Pavičića, njegovi igrački kvaliteti su nam potrebnu u nedostatku Đorđevića
3. Hrvoje Miličević, ako može rado bih ga vidio ponovo kod nas jer može igrati odbranu i veznog
4. Špic, pokušao bih sa Kelvinom Oforijem iz Trnave vjerovatno preteška stvar za uraditi, ali taj tip igrača nam treba.
5. Ako je istina da je Fran Topić slobodan na ljeto onda i njega pod obavezno dovesti. Uparit ga sa špicem i iza njeg Rahman.
Ako ne može Miličević ima i Albin Omić sličan tip igrača, ali on je mačak u vreći jer ne znamo kakav može biti u našem dresu.