FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mene više brine sljedeća sezona nego ova. Nadam se da će se vratiti sa 4 nazad jer ovo kod nas neće proći. Pretpostavljam da će ovako nekako izgledati tim sljedeće sezone
Rogić
Paskalev X Jović
Beganović X Bubanja X Mujkić
Butić
Sa klupe za određene pozicije
Golman: Mehić, Mušija?
Stoperi: Soldo, Gojković (dok se ne oporavi), Unušić (po potrebi)
RB: Unušić, Hamzić?
LB: Kapetanović, Kuprešak
CM: Krdžalić, Hamzić, Đorđević (dok se oporavi)
CDM: Jatta
FW: Kyeremeh?, Ristić, Turkeš, Vrban i Tiro (ponekad)
Nimalo dobro, stup odbrane nemamo, idealno bi bilo posudba na 6 mjeseci dok se Gojković oporavi. Vezni red skoro pa nemamo. Napad nedorečen.
Formacija za koju je najvažnije autimatizam mi nemamo igrače na ključni pozicijama.
Rogić
Paskalev X Jović
Butić
Nimalo dobro, stup odbrane nemamo, idealno bi bilo posudba na 6 mjeseci dok se Gojković oporavi. Vezni red skoro pa nemamo. Napad nedorečen.
Formacija za koju je najvažnije autimatizam mi nemamo igrače na ključni pozicijama.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Da je x izvuci sa našim balerinama
Nikad gori osjecaj pred tekmu nisam imao
Nikad gori osjecaj pred tekmu nisam imao
Evo šta bih ja radio.H8Z7 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 21:04Mene više brine sljedeća sezona nego ova. Nadam se da će se vratiti sa 4 nazad jer ovo kod nas neće proći. Pretpostavljam da će ovako nekako izgledati tim sljedeće sezone
Rogić
Paskalev X Jović
Butić
1. Amar Rahmanović definitivno, ako ima volju odmah ga vratiti i dati mu kapitensku. Pored igračkih kvaliteta, treba nam igrač sa mudima, inteligentan za kreiranje i napad dubine, ima ljubav prema klubu i to je ono što nam treba
2. Ostaviti Pavičića, njegovi igrački kvaliteti su nam potrebnu u nedostatku Đorđevića
3. Hrvoje Miličević, ako može rado bih ga vidio ponovo kod nas jer može igrati odbranu i veznog
4. Špic, pokušao bih sa Kelvinom Oforijem iz Trnave vjerovatno preteška stvar za uraditi, ali taj tip igrača nam treba.
5. Ako je istina da je Fran Topić slobodan na ljeto onda i njega pod obavezno dovesti. Uparit ga sa špicem i iza njeg Rahman.
Ako ne može Miličević ima i Albin Omić sličan tip igrača, ali on je mačak u vreći jer ne znamo kakav može biti u našem dresu.
Jok, ocekujemo virtuza usru na klupi Gornjeg Rahica.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ovo je odluka MUPa KS.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 19:58Ali kako mogu ostali klubovi u drzavi u svim rangovima i svim sportovima organizovati prodaju ulaznica pred stadionom zasto je to problem nasem klubu?
Zar smi mi jedini klub koji ne moze organizovati prodaju ulaznica
pred stadionom i muci i pegla svoje navijace umjesto da im olaksa
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Jel klub rekao, nije. Kakve veze ima mup. Ovo je mirvicevo masloNazorUso je napisao/la: ↑24 apr 2025, 21:54Ovo je odluka MUPa KS.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 19:58Ali kako mogu ostali klubovi u drzavi u svim rangovima i svim sportovima organizovati prodaju ulaznica pred stadionom zasto je to problem nasem klubu?
- luckystrike
- Kontakt:
Valjalo bi kad bi mogli igrati s 12 igrača, nazad nam ne bi mogli ništa a i u sredini bismo dominirali sigurno

S 10 već nije poželjno igrati

Jos jednog u vezu dodati da se to zabetonira dobro, iznenadit ih sa 13 igracaPitar6785 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 18:24Veoma glup TIMING, a inace dobra ideja. Po zavtsetku zadnjeg kola pl bh, objavit javno nema vise karats iz kontejmera i zdravo. Dat neke godisnje ulaznice po prihvatljivim cjenama i cao. Ako nemas odma lovu imas skoro 2,5 mjeseca da nadjes 50-100 km i to je to. U suprotnom 38b ili kompijutersko kupovanje.. ili televizor.
Nije dobro radi posjete i nije dobro radi frustracije, a i prvi put nakon 27 kola smo dosli pod mali pritisak.
Rogic
Beganovic Jovic soldo paskalev mujkic
Pavicic jatta lulic kupresak
Gordezijani butic
Razmišljao isto. Rahmanović prvenstveno zbog stava i mentaliteta kojeg donosi. Pavičić je tek zadnje utakmice pokazao zbog čega je došao, volio bih da ostane jer je itekako kvalitetan, drugo je ako mu se ne igra ovdje. Miličević iskusan, svima u lijepom sjećanju ostao. Za napadača nemam želju jer nam treba neko kao Guliashvili. Takvog nemam na radaru trenutno, eh sad ako bi Topića uspjeli uzeti možda bi on mogao igrati zajedno sa Butićem. Sad se sjetih ni Mlinarić nije loša opcija kao zamjena, ali pitanje je koliko mu se igra kao zamjena, meni je stoper Janjić iz Radnika zanimljiv za rotacije.MSOZ101 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 21:45Evo šta bih ja radio.H8Z7 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 21:04Mene više brine sljedeća sezona nego ova. Nadam se da će se vratiti sa 4 nazad jer ovo kod nas neće proći. Pretpostavljam da će ovako nekako izgledati tim sljedeće sezone
Rogić
Paskalev X Jović
Butić
1. Amar Rahmanović definitivno, ako ima volju odmah ga vratiti i dati mu kapitensku. Pored igračkih kvaliteta, treba nam igrač sa mudima, inteligentan za kreiranje i napad dubine, ima ljubav prema klubu i to je ono što nam treba
2. Ostaviti Pavičića, njegovi igrački kvaliteti su nam potrebnu u nedostatku Đorđevića
3. Hrvoje Miličević, ako može rado bih ga vidio ponovo kod nas jer može igrati odbranu i veznog
4. Špic, pokušao bih sa Kelvinom Oforijem iz Trnave vjerovatno preteška stvar za uraditi, ali taj tip igrača nam treba.
5. Ako je istina da je Fran Topić slobodan na ljeto onda i njega pod obavezno dovesti. Uparit ga sa špicem i iza njeg Rahman.
Ako ne može Miličević ima i Albin Omić sličan tip igrača, ali on je mačak u vreći jer ne znamo kakav može biti u našem dresu.
@LuckyStrike šta jedno slovo uradi.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Udjem jutros ova ubleha pise o Mirvicu,odradim smjenu opet udjem lik i dalje o Mirvicu kakav je ovo freak sta je ovo hahah
Unusic po mom misljenju među top 3 igraca sa najboljim centarsutem u historiji ovog kluba. Ne pamtim kad smo imali nekog ko pogadja u glavu
Nije dobro…nikako nije dobro. Oni u punom zanosu i elanu a mi razbijeni kako povredama tako i na psihološko - motivacijskom planu. Zekić izgubio kompas odavno. Svaku bitnu utakmicu izmišlja toplu vodu u prvom a onda se u drugom vadimo. Igrači pokazali da mogu kad hoće, zašto neće to ne znam. Blago vama koji možete biti optimisti za nedjelju, ja crkoh.
-
- Kontakt:
Pa trebaju tako napisati da im ne psujemo bezveze jer svi misle da nas namjerno maltretiraju i vozaju da idemo do grada da bi posjetili fanshop.NazorUso je napisao/la: ↑24 apr 2025, 21:54Ovo je odluka MUPa KS.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 19:58Ali kako mogu ostali klubovi u drzavi u svim rangovima i svim sportovima organizovati prodaju ulaznica pred stadionom zasto je to problem nasem klubu?
Mozda cak trebaju izaci u javnost nekim saopstenjem jer ta odluka MUP-a je na stetu kluba i izaziva odbojnost kod vecine
- ErosViverosViv
- Kontakt:
konacno da gurbeti u boljoj atmosferi docekuju derbi, mozda i proigramo u nedjelju.
Kakvi oni i njihova atmosfera. Pa oni su prosli vikend peticu popili za poluvrijeme. Protiv borca dva puta siskovski salje pas preko svih njihovih igrača i spaja napadaca s golmanom ali su imali sreće jer se kulašin okliznuo. Oni nemaju odbranu nikako. Nemojte da se bezveze pravi mit. Usralo ih je protiv borca kao sto samo njih zna. Jedino oni kad gube okreću iz kontra napada. Mi smo imali protiv njih 4 mrtva i zicera i 4 odlične šanse nek sada bude pola od toga i neka napokon pola realizujemo.ErosViverosViv je napisao/la: ↑25 apr 2025, 00:54konacno da gurbeti u boljoj atmosferi docekuju derbi, mozda i proigramo u nedjelju.
Mi nikada odustati necemo...
Kaze istrpit trenera; kakocemo istrpit trenera kad se vec sad fakticki pravi atmosvera tako toksicna da se vec sad osjeti takav naboj ako izgubimo nedo bog da nema te sile koja bi ga zadrzala na klupi. Recimo i da ostane takav naboj bi mogao poremetit ekipu da se nebi mogla oporavit dote mjere da mozda kiksa i kup i 3ce mjesto, a jos 5 kola do kraja.
Ali priprema se prica pobjegio te raspali zeljo koji zivi na pomozi.ba bolje smo igrali pod virslom, koliki budzet mi imamo placamo ostete bla bla bla..
Upamtite da nije MIRVICA mi bi bili u mnogo vecem kurcu nego celik zenica. Dovoljno je upalit samo zadnje dvije utakmice borac SARAJEVO I zeljo borac i vidjet sa KAKVi stvarima se klub bori (to NIJE FER PLAJ I TO NIJE NESTO STO JE NORMALNO)
Dali se ovde mora 1000 puta pisat da mi opste nebi bili u bod sa zeljo u ovom trenutku i da bi ova utakmica bila u skriz drugom ozdracju da VICO BEUS SUDIJE NETADE TO STO RADE..
Kako moze ZEKIC kriv ako kvrzic kod rezultata 0-0 udara igraca djonom iznad koljena CIST CRVENI KARTON (ok odluka bi bila ok da nemamo VAR, a VAR je najvise napravljen radi onakvu stvari da se sacuva zdravlje igraca
Sace pisat kako smo izgubili 2 boda protiv slobode, dali mozda sa tom konotacijom hoces da kazes da je sloboda bila bolja, i da mi nismo imali 3-4 situacije da rijesimo utakmicu..
Poodrzat trenera i igrace posle utakmice kakav god bio rezultat.
Volim Te SARAJVO
Ali priprema se prica pobjegio te raspali zeljo koji zivi na pomozi.ba bolje smo igrali pod virslom, koliki budzet mi imamo placamo ostete bla bla bla..
Upamtite da nije MIRVICA mi bi bili u mnogo vecem kurcu nego celik zenica. Dovoljno je upalit samo zadnje dvije utakmice borac SARAJEVO I zeljo borac i vidjet sa KAKVi stvarima se klub bori (to NIJE FER PLAJ I TO NIJE NESTO STO JE NORMALNO)
Dali se ovde mora 1000 puta pisat da mi opste nebi bili u bod sa zeljo u ovom trenutku i da bi ova utakmica bila u skriz drugom ozdracju da VICO BEUS SUDIJE NETADE TO STO RADE..
Kako moze ZEKIC kriv ako kvrzic kod rezultata 0-0 udara igraca djonom iznad koljena CIST CRVENI KARTON (ok odluka bi bila ok da nemamo VAR, a VAR je najvise napravljen radi onakvu stvari da se sacuva zdravlje igraca
Sace pisat kako smo izgubili 2 boda protiv slobode, dali mozda sa tom konotacijom hoces da kazes da je sloboda bila bolja, i da mi nismo imali 3-4 situacije da rijesimo utakmicu..
Poodrzat trenera i igrace posle utakmice kakav god bio rezultat.
Volim Te SARAJVO
Ne zna se sta je tuznije citati, ove sto sve brane i ne dozvoljavaju bilo kakav vid kritike ma koliko ona teska bila, ili ovi sto su se prepali zelje.
Zar smo tolike milione, najvise od kad je kluba, ulozili da bi sad strepili protiv zelje?
Zar smo tolike milione, najvise od kad je kluba, ulozili da bi sad strepili protiv zelje?
-
- Kontakt:
problem je sto klub da ovolike milione i ti ne vidis nikakav pomak u igri. NIkakve zelje. NIsta . Samo se ceka plata da legne .
Mi smo 10x ulazili sa boljom atmosferom pred derbi pa nista , tako da ne treba da se oko toga lomimo.
Zekicu je ovo ako zeli da ostane presudna utakmica. Uzmemo li ovo kup je nas onda 100 posto. Jedino cega me strah jeste sto u ekipi nemamo igrace koji znaju sta je derbi i kako treba da se gine za ovu tekmu. Jedino to moze prelomiti ovu utakmicu u njihovu korist
Zbog toga nadam se da ce se na ljeto dovesti igraci tipa Cimirot,Rahmanovic koji znaju sta znaci ovaj dres.
Puno je bilo loših stvari ali ne treba biti negativac toliki i zanemariti neke dobre stvari ove sezone:
1. Strašno mali broj poraza (provjeriti kad je ijedan trener imao ovako mali broj poraza)
2. skoro niko nas nije razvalio igrom (to što smo izgubili na Koševu od Zrinjskog i Borca, nije bilo baš ubijanje igrom, napravili nam po jednu priliku i završili utakmicu, protiv Borca penal u 5. minuti)
3. Kreiran veliki broj prilika po utakmici (što se ne može reći za proljetni dio, posebno na Koševu ali zbog ogromnog broja povrijeđenih je i očekivano, posebno nakon povrede Gulija)
4. Dobili smo dobra pojačanja u vidu akademaca Jatte i Mujakića
5. Utakmice u kojima smo bili izrazito dominantni nismo dobili samo zbog ne realiziranja mrtvih zicera što se nikako ne može fakturisati Zekiću
Ima tu još momenata koji su dobri i bolji u odnosu na prethodne sezone, ali za premijernu sezonu Zekića br bodova, prikazane igre, kompaktnosti uzevši u obzir da smo ostali bez Hamze Čatakovića udarne igle, Čelika prvog stopera i ogromnog broja povreda, ne bi smjeli biti nezadovoljni.
DA je suđenje pristojno, a ne kriminalno sigurno bismo bili do zadnjeg kola u borbi za titulu.
1. Strašno mali broj poraza (provjeriti kad je ijedan trener imao ovako mali broj poraza)
2. skoro niko nas nije razvalio igrom (to što smo izgubili na Koševu od Zrinjskog i Borca, nije bilo baš ubijanje igrom, napravili nam po jednu priliku i završili utakmicu, protiv Borca penal u 5. minuti)
3. Kreiran veliki broj prilika po utakmici (što se ne može reći za proljetni dio, posebno na Koševu ali zbog ogromnog broja povrijeđenih je i očekivano, posebno nakon povrede Gulija)
4. Dobili smo dobra pojačanja u vidu akademaca Jatte i Mujakića
5. Utakmice u kojima smo bili izrazito dominantni nismo dobili samo zbog ne realiziranja mrtvih zicera što se nikako ne može fakturisati Zekiću
Ima tu još momenata koji su dobri i bolji u odnosu na prethodne sezone, ali za premijernu sezonu Zekića br bodova, prikazane igre, kompaktnosti uzevši u obzir da smo ostali bez Hamze Čatakovića udarne igle, Čelika prvog stopera i ogromnog broja povreda, ne bi smjeli biti nezadovoljni.
DA je suđenje pristojno, a ne kriminalno sigurno bismo bili do zadnjeg kola u borbi za titulu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, benko21, Confiance, Devedesetka, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], hazarder, hurem, laznokrilo, mire971, mma_hz, N3R3D, Napapijri, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, Posejdon, propoklopac, Proximic, roccosiffredi, Rodman, Tatamata1946, TETRAPAK, Vanja8 i 217 gostiju.