FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma sve je bajno krasno u nasem klubu. Klub je na 3 mjestu sa velikom mogucnoscu da bude 4 sto je odlican rezultat sa najvecim budzetom u ligi. Fan shop odlicno funkcionise imamo u ponudi gace i set rostilja od 55km . Takodjer stadion je vise zatvoren nego otvoren te samo sto se nije srusio ali nek ne puca to je najvaznije .
Jeste li sad zadovoljni ?
-
- Kontakt:
Ulozi svoje pare pa onda pametuj za bilo sta vezano za klub. I naravno, imat ces odrijesene ruke da radis sa klubom sta hoces. Ali prvo SVOJ kapital ulozi. Ili pisi kritiku kako treba, ovo sto ti pises je klasicno pljuvanje na svetinju zvanu FK Sarajevo.EastMadness je napisao/la: ↑25 apr 2025, 10:55ma sve je bajno krasno u nasem klubu. Klub je na 3 mjestu sa velikom mogucnoscu da bude 4 sto je odlican rezultat sa najvecim budzetom u ligi. Fan shop odlicno funkcionise imamo u ponudi gace i set rostilja od 55km . Takodjer stadion je vise zatvoren nego otvoren te samo sto se nije srusio ali nek ne puca to je najvaznije .
Ne odgovaraj im ziv bio, stavi ih na gnjavatore i miran si a i mi 

Kažu od malih nogu prate klub, imaju članske, dolaze na utakmice, vole Sarajevo više od života i to im daje za pravo da pljuju, pardon da iznesu kritiku, na svoj način.
Ma balavac neki, vidis ti njemu rečenica.
-
- Kontakt:
I Zekic evo spomenuo ono sto sam cesto ovdje pisao. Kaze Zekic da igracima nedostaje pripadnosti klubu i da moraju osjecati da nose dres Sarajeva .To je ono sto pricam moras imati odredjen broj domaci igraca koji ce to donijeti u tim strast ,energiju ,pripadnost .
-
- Kontakt:
Kad bi se bojao onih anamo, zivot mi ne bi imao smisao.
-
- Kontakt:
a ja budala sto pisem gore o tome .bordobijeli je napisao/la: ↑25 apr 2025, 11:35I Zekic evo spomenuo ono sto sam cesto ovdje pisao. Kaze Zekic da igracima nedostaje pripadnosti klubu i da moraju osjecati da nose dres Sarajeva .To je ono sto pricam moras imati odredjen broj domaci igraca koji ce to donijeti u tim strast ,energiju ,pripadnost .
Volio bi uci u mozak i vidjeti sta je sa ljudima koji misle da ce Mehmedovic ,Soldo , nama donijeti 3 boda
-
- Kontakt:
Da a ima momka kojem pokoljenja navijaju za Sarajevo i cijelo mjesto gdje rođen navija za Sarajevo, koji je imao ponudu Zrinjskog na stolu i odbio je hladno kad je došla naša ponuda, i neda mu da igra ni minute, evo već 6 utakmica za redom. Jbg priznade sam da je Čorić bolji motivator i psiholog od njega.bordobijeli je napisao/la: ↑25 apr 2025, 11:35I Zekic evo spomenuo ono sto sam cesto ovdje pisao. Kaze Zekic da igracima nedostaje pripadnosti klubu i da moraju osjecati da nose dres Sarajeva .To je ono sto pricam moras imati odredjen broj domaci igraca koji ce to donijeti u tim strast ,energiju ,pripadnost .
-
- Kontakt:
Mene zivo interesuje samo sta ce biti sa svom ovom djecom sto godinama kupujemo iz manjih mjesta kao braca Popovic,Hamzic,
Djuric i Sebez ove godine da li ce oni ikad dobiti priliku u prvom timu?Bitno je da mi dovodimo Mehmedovica,Krdzalica,Kapetanovica bezveznjakovici koji su jos i puno placeniji od ove djece koje vjerujem gore od zelje da zaigraju
Djuric i Sebez ove godine da li ce oni ikad dobiti priliku u prvom timu?Bitno je da mi dovodimo Mehmedovica,Krdzalica,Kapetanovica bezveznjakovici koji su jos i puno placeniji od ove djece koje vjerujem gore od zelje da zaigraju
-
- Kontakt:
Bice sa njima kao i u ostalim vecim klubovima jedan uspije deset propadne. Ti nebi doveo Krdzalica da si bio nesto u klubu i on ti je bio bezveznjak?strahmeipomisliti je napisao/la: ↑25 apr 2025, 12:51Mene zivo interesuje samo sta ce biti sa svom ovom djecom sto godinama kupujemo iz manjih mjesta kao braca Popovic,Hamzic,
-
- Kontakt:
A jesi ti navalio na Zekica druze... to sto neko navija za Sarajevo i odbio je ponudu druge ekipe ne mora znaciti da je dobar igrac i da pod moranjem treba igrati.Sazg je napisao/la: ↑25 apr 2025, 12:48Da a ima momka kojem pokoljenja navijaju za Sarajevo i cijelo mjesto gdje rođen navija za Sarajevo, koji je imao ponudu Zrinjskog na stolu i odbio je hladno kad je došla naša ponuda, i neda mu da igra ni minute, evo već 6 utakmica za redom. Jbg priznade sam da je Čorić bolji motivator i psiholog od njega.bordobijeli je napisao/la: ↑25 apr 2025, 11:35I Zekic evo spomenuo ono sto sam cesto ovdje pisao. Kaze Zekic da igracima nedostaje pripadnosti klubu i da moraju osjecati da nose dres Sarajeva .To je ono sto pricam moras imati odredjen broj domaci igraca koji ce to donijeti u tim strast ,energiju ,pripadnost .
-
- Kontakt:
evo u 21 00 igramo sa sirokim. Dobar termin
- relativizam
- Kontakt:
Zekic mora ostati ako zelimo stabilan klub.
Šta je uloga Ibrakovica u klubu i Trbica. Šta je to dobro što smo s njima dobili.
Mirvic pod hitno mora promijeniti svoju strategiju i borbu protiv Vice
Šta je uloga Ibrakovica u klubu i Trbica. Šta je to dobro što smo s njima dobili.
Mirvic pod hitno mora promijeniti svoju strategiju i borbu protiv Vice
Ne moraju biti domaći igrači, primjer je Velkoski. Lik isto kao da je rođen na centru Koševa tačno na onom kreču.bordobijeli je napisao/la: ↑25 apr 2025, 11:35I Zekic evo spomenuo ono sto sam cesto ovdje pisao. Kaze Zekic da igracima nedostaje pripadnosti klubu i da moraju osjecati da nose dres Sarajeva .To je ono sto pricam moras imati odredjen broj domaci igraca koji ce to donijeti u tim strast ,energiju ,pripadnost .
Ma smatram da malo pretjeruješ da smo razbijeni na psihološko - motivacijskom planu, niti je Zekić izgubio kompas. Pa da jeste, niti bi sada bili treći, niti bi bili u finalu kupa.Sazg je napisao/la: ↑25 apr 2025, 10:28Najgore je brate to što se ne zajebavam. Daj Bože da sam u krivu, da sam sve fulio i da uzmemo 3:0 ciganiju i KUP. Prvi bih se posuo pepelom po glavi i rekao da neosnovano serem ali “daj Bože šćeri da te Beg uzme, nego mi se cigani oko kuće vrte”.Morpheus je napisao/la: ↑25 apr 2025, 09:34Zajebavaš se je li tako?Sazg je napisao/la: ↑24 apr 2025, 23:39Nije dobro…nikako nije dobro. Oni u punom zanosu i elanu a mi razbijeni kako povredama tako i na psihološko - motivacijskom planu. Zekić izgubio kompas odavno. Svaku bitnu utakmicu izmišlja toplu vodu u prvom a onda se u drugom vadimo. Igrači pokazali da mogu kad hoće, zašto neće to ne znam. Blago vama koji možete biti optimisti za nedjelju, ja crkoh.
To je moje mišljene što ne znaći da sam u pravu, daj Bože da ne budem.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Odlično ako je tako.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Haksss, JavierBosnia, keli, laznokrilo, mnon46, MrPink, N3R3D, nedimmmm1337, PeppermintSA, Rule_hz, ubipara, USB i 137 gostiju.