Inače 15 godina ranije....
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jedino ako je rođen nakon 2009 godine, zdrav razum nema drugo objašnjenje za ovakav oblik mentalne retardacije.
Još bih dodao, jedino što je brutalno su batine koje je dobio momak u prvim redovima na južnoj tribini.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Jel realno da su Manijaci sinoc poslali Horde da im kupe pive dok oni navijaju ispred Vijecnice?
Dodao bih samo da nije zaslužio te batine...ali eto 
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Drago mi je bilo sto su uzeli borac, al sad bi volio da ih dobijemo i popusimo kup. Onda bi se morali ugasit skroz, ocistio bi se forum i od njih i od cetnikaTatamata1946 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 08:12A jeste se digli pred ovaj derbi. Na poslu, u ulici, na forumu, gdje gid krenes ne moze se ziviti od zeljovaca kako su oni poderali Borac i sudije i kako ce nas poderati i kako ce zavrsiti treci, kako imate lagan raspored do kraja bla bla...stvarno ste fenomen kako se nakon jedne utakmice nafurate
A sta i da budete treci. Mi imamo kup, to nam je najvaznije uzeti i izboriti evropu. A na kraju krajeva trofeji se samo broje. Evropa je par kola i ispadnes.
Nisam,ali sam vidio kako alkohol zna biti prgav,prvo ti raspetlja pa zapetlja jezik.
Kako je on samo pametan. Mi smo losi konstantno oni vazda dobri a bjeze nam bod.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑26 apr 2025, 02:38Prica kaze da je uslov za prolazak u kupu bio barem bod protiv Zrinjskog sto ae i dogodilo. Nakon toga kvota za revans kupa u BL je bila 2.35 na Boracjurisicduska je napisao/la: ↑26 apr 2025, 01:29Kakve gluposti sam sad pročitao.
Drugari vi ste nakon 5 loših utakmica i 1 katasrtrofalne (5:0) i dva derbija gdje ste trebali primit 10 golova , dobili iz 2 šuta Borac, srećom i kao vas se neko boji. Nevjerovatno. Ali tako je to kad si loš konstatno jedna pobjeda te nešto digne. Fkt ne kontam evo , pobjeda Sarajeva u BL je 10X veća po svemu, i niko se toliko nije nafurao. Stvarno ste doktori za napravit atmosferu iz ničeg.a recimo za ligasku utakmicu 1.5. Zanimljivo, zar ne.
Nije da nemate vise varijanti sa Vicom, jednom su i juniori Borca usli da pucaju i fule penale u finalu kupa protiv boraca za boljitak BiH fudbala.
Armala, a
I opet ce se za desetak godina pojaviti neki novi Perica Ivetic da nam kaze sta su kao onomad Ibrakovic ili nJakav slican & co radili.
Vecih kvarnjaka od pitara je tesko naci, bas se moras potruditi.
Boje se sto posto, u kupu su u finalu ali nisu nikakav favorit i izgube li derbi upitna im je Evropa a Real Madrid su.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Jel vodja jos u gipsu ili ce moci voditi navijanje sutra?
Fk Željezničar.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Koje su kvote za sutra ?
Otkud ja znam.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Da se ne boje, ne bi bilo samo 5% kao staticari procijenili da samo 1800 nece razjebati ravnotezugodrina je napisao/la: ↑26 apr 2025, 10:59Kako je on samo pametan. Mi smo losi konstantno oni vazda dobri a bjeze nam bod.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑26 apr 2025, 02:38Prica kaze da je uslov za prolazak u kupu bio barem bod protiv Zrinjskog sto ae i dogodilo. Nakon toga kvota za revans kupa u BL je bila 2.35 na Boracjurisicduska je napisao/la: ↑26 apr 2025, 01:29Kakve gluposti sam sad pročitao.
Drugari vi ste nakon 5 loših utakmica i 1 katasrtrofalne (5:0) i dva derbija gdje ste trebali primit 10 golova , dobili iz 2 šuta Borac, srećom i kao vas se neko boji. Nevjerovatno. Ali tako je to kad si loš konstatno jedna pobjeda te nešto digne. Fkt ne kontam evo , pobjeda Sarajeva u BL je 10X veća po svemu, i niko se toliko nije nafurao. Stvarno ste doktori za napravit atmosferu iz ničeg.a recimo za ligasku utakmicu 1.5. Zanimljivo, zar ne.
Nije da nemate vise varijanti sa Vicom, jednom su i juniori Borca usli da pucaju i fule penale u finalu kupa protiv boraca za boljitak BiH fudbala.
Armala, a
I opet ce se za desetak godina pojaviti neki novi Perica Ivetic da nam kaze sta su kao onomad Ibrakovic ili nJakav slican & co radili.
Boje se sto posto, u kupu su u finalu ali nisu nikakav favorit i izgube li derbi upitna im je Evropa a Real Madrid su.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Tako je,15 godina ste sila,pojma nemam sto se raspravljaju sa vama,svake godine igrate evropu,vrh sezone biti 3 ispred Sarajeva a trofej ce biti za mozda 50 godina,lijepo je vidjeti kad se zadovoljavate time sto vam Sarajevo bjezi bodgodrina je napisao/la: ↑26 apr 2025, 10:59Kako je on samo pametan. Mi smo losi konstantno oni vazda dobri a bjeze nam bod.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑26 apr 2025, 02:38Prica kaze da je uslov za prolazak u kupu bio barem bod protiv Zrinjskog sto ae i dogodilo. Nakon toga kvota za revans kupa u BL je bila 2.35 na Boracjurisicduska je napisao/la: ↑26 apr 2025, 01:29Kakve gluposti sam sad pročitao.
Armala, a
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma i to sto kazes hebo kup,nismo zeljkan da nam je to neki golem uspjeh,bilo bi fino da nastave tradicoju i ne izadju u evropu kalo su i naucilibvsic je napisao/la: ↑26 apr 2025, 10:07Drago mi je bilo sto su uzeli borac, al sad bi volio da ih dobijemo i popusimo kup. Onda bi se morali ugasit skroz, ocistio bi se forum i od njih i od cetnikaTatamata1946 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 08:12A jeste se digli pred ovaj derbi. Na poslu, u ulici, na forumu, gdje gid krenes ne moze se ziviti od zeljovaca kako su oni poderali Borac i sudije i kako ce nas poderati i kako ce zavrsiti treci, kako imate lagan raspored do kraja bla bla...stvarno ste fenomen kako se nakon jedne utakmice nafurate
A sta i da budete treci. Mi imamo kup, to nam je najvaznije uzeti i izboriti evropu. A na kraju krajeva trofeji se samo broje. Evropa je par kola i ispadnes.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Znaci ako je Perica mjerilo sta reci na ono sto je pohvalio familiju Osim i BrkovicRatoborniMrmot je napisao/la: ↑26 apr 2025, 02:38Prica kaze da je uslov za prolazak u kupu bio barem bod protiv Zrinjskog sto ae i dogodilo. Nakon toga kvota za revans kupa u BL je bila 2.35 na Boracjurisicduska je napisao/la: ↑26 apr 2025, 01:29Kakve gluposti sam sad pročitao.
Armala, a
Baš me zanima koga li će zavalit za licencu 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma šta zna Perica o pionirima namještanja.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 12:20Znaci ako je Perica mjerilo sta reci na ono sto je pohvalio familiju Osim i BrkovicRatoborniMrmot je napisao/la: ↑26 apr 2025, 02:38Prica kaze da je uslov za prolazak u kupu bio barem bod protiv Zrinjskog sto ae i dogodilo. Nakon toga kvota za revans kupa u BL je bila 2.35 na Boracjurisicduska je napisao/la: ↑26 apr 2025, 01:29Kakve gluposti sam sad pročitao.
Armala, a
Vecih kvarnjaka od pitara je tesko naci, bas se moras potruditi.![]()
Prvi klub koji je namještao.
Prvi klub kojem je porezna retroaktivno utaju utvrdila.
Jedini presuđen klub za namještanje.
Ne znam kakav još argument treba. A ovo sve činjenica nije ništa rekla kazala.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sarajevo 1,55
X 3,90
Zeljeznicar 4,80
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Moj post i tvoje repliciraanje nema haman nijedne dodirne tacke.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 12:14Tako je,15 godina ste sila,pojma nemam sto se raspravljaju sa vama,svake godine igrate evropu,vrh sezone biti 3 ispred Sarajeva a trofej ce biti za mozda 50 godina,lijepo je vidjeti kad se zadovoljavate time sto vam Sarajevo bjezi bodgodrina je napisao/la: ↑26 apr 2025, 10:59Kako je on samo pametan. Mi smo losi konstantno oni vazda dobri a bjeze nam bod.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑26 apr 2025, 02:38
Prica kaze da je uslov za prolazak u kupu bio barem bod protiv Zrinjskog sto ae i dogodilo. Nakon toga kvota za revans kupa u BL je bila 2.35 na Boraca recimo za ligasku utakmicu 1.5. Zanimljivo, zar ne.
Armala, a
Boje se sto posto, u kupu su u finalu ali nisu nikakav favorit i izgube li derbi upitna im je Evropa a Real Madrid su.![]()
Jbg jel moguce koliko je raja nepismena ili samo bezobrazna.
Hajd ponovo procitaj sta sam ja napisao a sta si ti odgovorio.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.