Inače 15 godina ranije....

Drago mi je bilo sto su uzeli borac, al sad bi volio da ih dobijemo i popusimo kup. Onda bi se morali ugasit skroz, ocistio bi se forum i od njih i od cetnikaTatamata1946 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 08:12A jeste se digli pred ovaj derbi. Na poslu, u ulici, na forumu, gdje gid krenes ne moze se ziviti od zeljovaca kako su oni poderali Borac i sudije i kako ce nas poderati i kako ce zavrsiti treci, kako imate lagan raspored do kraja bla bla...stvarno ste fenomen kako se nakon jedne utakmice nafurate
A sta i da budete treci. Mi imamo kup, to nam je najvaznije uzeti i izboriti evropu. A na kraju krajeva trofeji se samo broje. Evropa je par kola i ispadnes.
Nisam,ali sam vidio kako alkohol zna biti prgav,prvo ti raspetlja pa zapetlja jezik.
Kako je on samo pametan. Mi smo losi konstantno oni vazda dobri a bjeze nam bod.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑26 apr 2025, 02:38Prica kaze da je uslov za prolazak u kupu bio barem bod protiv Zrinjskog sto ae i dogodilo. Nakon toga kvota za revans kupa u BL je bila 2.35 na Boracjurisicduska je napisao/la: ↑26 apr 2025, 01:29Kakve gluposti sam sad pročitao.
Drugari vi ste nakon 5 loših utakmica i 1 katasrtrofalne (5:0) i dva derbija gdje ste trebali primit 10 golova , dobili iz 2 šuta Borac, srećom i kao vas se neko boji. Nevjerovatno. Ali tako je to kad si loš konstatno jedna pobjeda te nešto digne. Fkt ne kontam evo , pobjeda Sarajeva u BL je 10X veća po svemu, i niko se toliko nije nafurao. Stvarno ste doktori za napravit atmosferu iz ničeg.a recimo za ligasku utakmicu 1.5. Zanimljivo, zar ne.
Nije da nemate vise varijanti sa Vicom, jednom su i juniori Borca usli da pucaju i fule penale u finalu kupa protiv boraca za boljitak BiH fudbala.
Armala, a
I opet ce se za desetak godina pojaviti neki novi Perica Ivetic da nam kaze sta su kao onomad Ibrakovic ili nJakav slican & co radili.
Vecih kvarnjaka od pitara je tesko naci, bas se moras potruditi.
Jel vodja jos u gipsu ili ce moci voditi navijanje sutra?
Otkud ja znam.
Da se ne boje, ne bi bilo samo 5% kao staticari procijenili da samo 1800 nece razjebati ravnotezugodrina je napisao/la: ↑26 apr 2025, 10:59Kako je on samo pametan. Mi smo losi konstantno oni vazda dobri a bjeze nam bod.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑26 apr 2025, 02:38Prica kaze da je uslov za prolazak u kupu bio barem bod protiv Zrinjskog sto ae i dogodilo. Nakon toga kvota za revans kupa u BL je bila 2.35 na Boracjurisicduska je napisao/la: ↑26 apr 2025, 01:29Kakve gluposti sam sad pročitao.
Drugari vi ste nakon 5 loših utakmica i 1 katasrtrofalne (5:0) i dva derbija gdje ste trebali primit 10 golova , dobili iz 2 šuta Borac, srećom i kao vas se neko boji. Nevjerovatno. Ali tako je to kad si loš konstatno jedna pobjeda te nešto digne. Fkt ne kontam evo , pobjeda Sarajeva u BL je 10X veća po svemu, i niko se toliko nije nafurao. Stvarno ste doktori za napravit atmosferu iz ničeg.a recimo za ligasku utakmicu 1.5. Zanimljivo, zar ne.
Nije da nemate vise varijanti sa Vicom, jednom su i juniori Borca usli da pucaju i fule penale u finalu kupa protiv boraca za boljitak BiH fudbala.
Armala, a
I opet ce se za desetak godina pojaviti neki novi Perica Ivetic da nam kaze sta su kao onomad Ibrakovic ili nJakav slican & co radili.
Boje se sto posto, u kupu su u finalu ali nisu nikakav favorit i izgube li derbi upitna im je Evropa a Real Madrid su.
Tako je,15 godina ste sila,pojma nemam sto se raspravljaju sa vama,svake godine igrate evropu,vrh sezone biti 3 ispred Sarajeva a trofej ce biti za mozda 50 godina,lijepo je vidjeti kad se zadovoljavate time sto vam Sarajevo bjezi bodgodrina je napisao/la: ↑26 apr 2025, 10:59Kako je on samo pametan. Mi smo losi konstantno oni vazda dobri a bjeze nam bod.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑26 apr 2025, 02:38Prica kaze da je uslov za prolazak u kupu bio barem bod protiv Zrinjskog sto ae i dogodilo. Nakon toga kvota za revans kupa u BL je bila 2.35 na Boracjurisicduska je napisao/la: ↑26 apr 2025, 01:29Kakve gluposti sam sad pročitao.
Armala, a
Boje se sto posto, u kupu su u finalu ali nisu nikakav favorit i izgube li derbi upitna im je Evropa a Real Madrid su.
Ma i to sto kazes hebo kup,nismo zeljkan da nam je to neki golem uspjeh,bilo bi fino da nastave tradicoju i ne izadju u evropu kalo su i naucilibvsic je napisao/la: ↑26 apr 2025, 10:07Drago mi je bilo sto su uzeli borac, al sad bi volio da ih dobijemo i popusimo kup. Onda bi se morali ugasit skroz, ocistio bi se forum i od njih i od cetnikaTatamata1946 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 08:12A jeste se digli pred ovaj derbi. Na poslu, u ulici, na forumu, gdje gid krenes ne moze se ziviti od zeljovaca kako su oni poderali Borac i sudije i kako ce nas poderati i kako ce zavrsiti treci, kako imate lagan raspored do kraja bla bla...stvarno ste fenomen kako se nakon jedne utakmice nafurate
A sta i da budete treci. Mi imamo kup, to nam je najvaznije uzeti i izboriti evropu. A na kraju krajeva trofeji se samo broje. Evropa je par kola i ispadnes.
Znaci ako je Perica mjerilo sta reci na ono sto je pohvalio familiju Osim i BrkovicRatoborniMrmot je napisao/la: ↑26 apr 2025, 02:38Prica kaze da je uslov za prolazak u kupu bio barem bod protiv Zrinjskog sto ae i dogodilo. Nakon toga kvota za revans kupa u BL je bila 2.35 na Boracjurisicduska je napisao/la: ↑26 apr 2025, 01:29Kakve gluposti sam sad pročitao.
Armala, a
Ma šta zna Perica o pionirima namještanja.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 12:20Znaci ako je Perica mjerilo sta reci na ono sto je pohvalio familiju Osim i BrkovicRatoborniMrmot je napisao/la: ↑26 apr 2025, 02:38Prica kaze da je uslov za prolazak u kupu bio barem bod protiv Zrinjskog sto ae i dogodilo. Nakon toga kvota za revans kupa u BL je bila 2.35 na Boracjurisicduska je napisao/la: ↑26 apr 2025, 01:29Kakve gluposti sam sad pročitao.
Armala, a
Vecih kvarnjaka od pitara je tesko naci, bas se moras potruditi.![]()
Sarajevo 1,55
Moj post i tvoje repliciraanje nema haman nijedne dodirne tacke.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 12:14Tako je,15 godina ste sila,pojma nemam sto se raspravljaju sa vama,svake godine igrate evropu,vrh sezone biti 3 ispred Sarajeva a trofej ce biti za mozda 50 godina,lijepo je vidjeti kad se zadovoljavate time sto vam Sarajevo bjezi bodgodrina je napisao/la: ↑26 apr 2025, 10:59Kako je on samo pametan. Mi smo losi konstantno oni vazda dobri a bjeze nam bod.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑26 apr 2025, 02:38
Prica kaze da je uslov za prolazak u kupu bio barem bod protiv Zrinjskog sto ae i dogodilo. Nakon toga kvota za revans kupa u BL je bila 2.35 na Boraca recimo za ligasku utakmicu 1.5. Zanimljivo, zar ne.
Armala, a
Boje se sto posto, u kupu su u finalu ali nisu nikakav favorit i izgube li derbi upitna im je Evropa a Real Madrid su.![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jurisicduska, supervizor, zeljovolimte i 39 gostiju.