Prelistaj postove nakon što si napisao ovaj. Sve će ti biti jasno.crvenocrnitz je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:24Zalosno ali ovo ce do sljedeceg kola vec biti zaboravljeno? "Bosnjacki" klubovi i jedinstvo? Ma de
Premijer liga BiH - aktuelno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Pa izgleda tako kud nekima veći broj Bošnjačkih klubova više problema predstavlja i otežane kalkulacije. Jedino su GOSKa pusti niz vodu al izgleda da je to zato što čestitaju Dan nezavisnosti.adrenaline323 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:09Fakat zanimljiva teorija mozda se stvarno cilja da ostanu po 3 kluba iz svakog konstitutivnog naroda hahaha jel moguce.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:04Jasno je ovo danas zašto se radilo neće dopustiti oni da se ugroziti Radnik oni su 8. sigurno to je za njih mjesto rezervirano, a 9. mora biti Posusje koje će u barazu opstati i dobiti Stupcanicu i tako će liga ostati na tri Bošnjačka (gadi mi se kad pišem kako klubove dijelimo) Sarajevo, Zeljo i Velez. Ne smije se dopustiti da se Igman priblizi uz Posusje.
Laktasi, 4 iz RS...roccosiffredi je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:103x3 je 9adrenaline323 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:09Fakat zanimljiva teorija mozda se stvarno cilja da ostanu po 3 kluba iz svakog konstitutivnog naroda hahaha jel moguce.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:04Jasno je ovo danas zašto se radilo neće dopustiti oni da se ugroziti Radnik oni su 8. sigurno to je za njih mjesto rezervirano, a 9. mora biti Posusje koje će u barazu opstati i dobiti Stupcanicu i tako će liga ostati na tri Bošnjačka (gadi mi se kad pišem kako klubove dijelimo) Sarajevo, Zeljo i Velez. Ne smije se dopustiti da se Igman priblizi uz Posusje.
Ko je 10.
Naredne sezone ocekujem da ce pokusati da izbace Velez. Radit ce sve da bude sto vise klubova sa Hr i Srb predznakom...
Zelju i Sarajevo ce klati, ali ne vidim kako bi oni uopste mogli ispasti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kolko god husic bio hinja i radio svasta kad je mogao za ovo mu skidam kapu. Pa ljudi mora neko reci dosta je.
Dobice kaznu zabrane par g almce prwko drugih voditi klub. Pare mu nisu neki problem da plati par hiljada .
Mora se nekako poceti od necega da se ovome stane u kraj.
Samo on i sarajevo daju licne pare ostalo vecina daje sponzorske i drzavne, normalno da mu je krivo.
Bravo idemo dalje ko je sljedeci ko ima muda eheh
Dobice kaznu zabrane par g almce prwko drugih voditi klub. Pare mu nisu neki problem da plati par hiljada .
Mora se nekako poceti od necega da se ovome stane u kraj.
Samo on i sarajevo daju licne pare ostalo vecina daje sponzorske i drzavne, normalno da mu je krivo.
Bravo idemo dalje ko je sljedeci ko ima muda eheh
-
- Kontakt:
Velež je iduće sezone definitivno prva meta i da klat će ih 100% da budu makar 9. iako mislim da će Velez uspjeti opstati. Mislim da će Posusje vjv iduće godine ispast, Laktasi neće smjeti ispasti bar kako stvari sad stoje ali ko zna šta će se do tad sve desiti u državi.DamirT je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:18Laktasi, 4 iz RS...roccosiffredi je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:103x3 je 9adrenaline323 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:09
Fakat zanimljiva teorija mozda se stvarno cilja da ostanu po 3 kluba iz svakog konstitutivnog naroda hahaha jel moguce.
Ko je 10.
Naredne sezone ocekujem da ce pokusati da izbace Velez. Radit ce sve da bude sto vise klubova sa Hr i Srb predznakom...
Zelju i Sarajevo ce klati, ali ne vidim kako bi oni uopste mogli ispasti.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Penala vidjelo nije, sudije nas yebu svake sedmice i vrijeđaju nam inteligenciju, ali sve to ne mijenja neke stvari.
Husić je sada poslao igrače u svlačionicu, htio se udarati sa Gigovićem šta li? Valjao ti je Gigović prije godinu-dvije kada si bio u savezu i u svakoj stavci podržao Vicu? Tad se nisi žalio na suđenje i nije ti smetalo? Nije ti smetalo suđenje na utakmici Tuzla City - Zrinjski i način na koji si ostao u ligi? A za navijače Slobode, nije vam smetalo kada ste prošle sezone cijelu ligu poklopili i na prevare se vratili nazad? Što tada niste izašli sa terena kada ste dobijali prekršaje da se raja na tribinama više smijala od muke?
Husić je sada poslao igrače u svlačionicu, htio se udarati sa Gigovićem šta li? Valjao ti je Gigović prije godinu-dvije kada si bio u savezu i u svakoj stavci podržao Vicu? Tad se nisi žalio na suđenje i nije ti smetalo? Nije ti smetalo suđenje na utakmici Tuzla City - Zrinjski i način na koji si ostao u ligi? A za navijače Slobode, nije vam smetalo kada ste prošle sezone cijelu ligu poklopili i na prevare se vratili nazad? Što tada niste izašli sa terena kada ste dobijali prekršaje da se raja na tribinama više smijala od muke?
Grupa iznad svakog pojedinca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo Udruzenje premijerligasa i nista drugo.Upravu si 100%, jer nema sanse da se nekim izborima i mirnim putem mijenja ista u savezu.To je nemoguca misija.jurisicduska je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:13Svi su bili pozvani na sastanak.
Svi su odgovorili da nije to način i sad vidimo na sve strane kuknjavu.
Opet trebaju klubovi sjesti , bez da je i jedan klub iznad drugog, osnovati udruženje premijerligaša. Nema nigdje na svijetu ove vrste kriminala, ama bas nigdje. Frajer kroji raspored za slijedeće godine već sad. Da izbalansira s kim može s kim ne. Ovo je nečuveno.
I to formirati udruzenje ko hoce da udje (jer neki sigurno nece htjeti), ali da se ima vecina i da ta vecina bude slozna na OCIGLEDNE kradje.Ako neko dodje da te krade za svaki aut, a kamo li sta vise, odmah reagovati.Pa nek igraju ligu ti koji nece u Udruzenje ili nek Savez sam igra.
Ma kakvi Laktaši...oni se ekspresno vraćaju u ligu RS... Dodik forsira Igokeu i on voli vise košarku a i jeftinije mu je.. Laktaši nemaju nikakav potencijal i Dodik zbog politike ostaje uz Borac i nece se oni odreci miliona od konferencijske lige ako se opet pruži šansa za grupu...tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:21Velež je iduće sezone definitivno prva meta i da klat će ih 100% da budu makar 9. iako mislim da će Velez uspjeti opstati. Mislim da će Posusje vjv iduće godine ispast, Laktasi neće smjeti ispasti bar kako stvari sad stoje ali ko zna šta će se do tad sve desiti u državi.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Dovoljno je imati u stvarnom životu idiote ko sto je truhlo i nama napretka nema.
Jest da pokusava bit zanimljiv, al na hiljade je ovakvih idiota i govana koji sve ovo podrzavaju
Jest da pokusava bit zanimljiv, al na hiljade je ovakvih idiota i govana koji sve ovo podrzavaju
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Naći će on pare u budjetu nece iz svog djepa sigurno, narucito bi preko sporta mogo forsirati svoju moć i važnost ukoliko bude u tom periodu u zatvoru ili pred sudom na taj način se dokazivati i inatiti preko svojih ljudi.rishovski je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:26Ma kakvi Laktaši...oni se ekspresno vraćaju u ligu RS... Dodik forsira Igokeu i on voli vise košarku a i jeftinije mu je.. Laktaši nemaju nikakav potencijal i Dodik zbog politike ostaje uz Borac i nece se oni odreci miliona od konferencijske lige ako se opet pruži šansa za grupu...tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:21Velež je iduće sezone definitivno prva meta i da klat će ih 100% da budu makar 9. iako mislim da će Velez uspjeti opstati. Mislim da će Posusje vjv iduće godine ispast, Laktasi neće smjeti ispasti bar kako stvari sad stoje ali ko zna šta će se do tad sve desiti u državi.
-
- Kontakt:
Neka sve preuzmu ko nas hebe,sjecal se neko kad mi uletismo na teren kakvi su bili komentari,kad smo zvali na sastanak balije rekle vjeruju u institucije,zao mi igraca i sto se bore krvavo 90 min a sudije im sve shebu. Neka narod zna da je zeljkan jedini klub na strani Colpe i ovih sto nam ovo diriguju.
To nije rjsenje sad nabijati ljudima na nos nesto sto se desavalo prije,jer i oni mogu naci 1000 situacija koje mogu nabijati Zelji na nos a i svakom drugom timu u ligi,jer svaki tim je imao nekad povlasten status al ovo su sad ocigledne kradje i jos imamo var.Riquelme1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:22Penala vidjelo nije, sudije nas yebu svake sedmice i vrijeđaju nam inteligenciju, ali sve to ne mijenja neke stvari.
Nije momenat znaci da sad jedni drugima drzimo vazove nego da stanemo svi iza Slobode.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ja najbolja taktika je prepucavat se u fazonu "Stas mi ti pricat sjecas se kad su tebi ...."
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Moraju balijama nesto dati tj klubovima to im je najveci problem,kako po nacionalnom kljucu da ubace jedan nas klub i koga, nekog da im bude najbezbolnije i da im bude najmanja prijetnja,znam da im Sarajevo smeta zivotom zbog talasanja,finansija itdtuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:21Velež je iduće sezone definitivno prva meta i da klat će ih 100% da budu makar 9. iako mislim da će Velez uspjeti opstati. Mislim da će Posusje vjv iduće godine ispast, Laktasi neće smjeti ispasti bar kako stvari sad stoje ali ko zna šta će se do tad sve desiti u državi.
-
- Kontakt:
Sve ste odbijali,valjda vi nesto organizujete posto kad to drugi urade vam nikad valjalo nije,vi cak ni u kantonu necete da razrijesimo stvari nego ste se Colpi priklonilo,kad vidite da brod tone docete opet valjda ce se ostali sjetiti kakva je situacija bila jer ce ispasti po vasoj mitomaniji za par godina da nas je zeljo sve spasio. Kao sto sam rekao,tek ide cirkus Kolorada,rekao sam da bi volio zeljkan danppbijedi Borca da gledate poslije najveci cirkus i komediju koju je svijet vidio u reziji prasca iz BL Vice,Gigsa i kompanijeinvincible1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:43Ma ja najbolja taktika je prepucavat se u fazonu "Stas mi ti pricat sjecas se kad su tebi ...."
- luckystrike
- Kontakt:
Pozdravljam potez Slobode.
Da je sreće sutra bi se sarajevski klubovi dogovorili da utakmicu nakon minute šutnje započnu i minutom sjedenja, ne bi li ta priča odjeknula barem regionalnim medijima i ne bi li se barem neko od odgovornih zapitao.
Sarajevo i Zeljeznicar kao najveci klubovi u Bosni i Hercegovini, sve i da ne trpe direktnu štetu, moraju djelovati najodgovornije i vizionarski u cilju zaštite fudbala - sporta kao važnog segmenta kulture savremenog društva.
Da je sreće sutra bi se sarajevski klubovi dogovorili da utakmicu nakon minute šutnje započnu i minutom sjedenja, ne bi li ta priča odjeknula barem regionalnim medijima i ne bi li se barem neko od odgovornih zapitao.
Sarajevo i Zeljeznicar kao najveci klubovi u Bosni i Hercegovini, sve i da ne trpe direktnu štetu, moraju djelovati najodgovornije i vizionarski u cilju zaštite fudbala - sporta kao važnog segmenta kulture savremenog društva.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Vođeni dosadašnjim potezima čekali bi da mi sjednemo, a oni uvalili gol za neviđenu ekstazu na jugu i prcanje narednih 10 dana.luckystrike je napisao/la: ↑27 apr 2025, 02:10Pozdravljam potez Slobode.
Kada javno stanu na stranu regularnosti, objave rat savezu, pridruže se zahtjevima FK Sarajevo i odreknu se svakog dijaloga sa trenutnom garniturom grobara u KS, onda neka sazovu sastanak i rado ćemo se odazvati.
Do tada, svako neka se o sebi brine (ne)dozvoljenim sredstvima.
Spominju se Bošnjaci tj. "bošnjački" klubovi
Ovo je sport, politički "Bošnjaci" razbaci na 100 stranaka i vi mislite zaista da će se u sportu, gdje se vrti određeni novac pronaći neko jedinstvo? Kad smrt Puljića nije ujedinila sve, ništa više neće. Lično sam bio na sahrani te godine, osjetilo se "zajedništvo" koje je kratko trajalo.
Sva ova dešavanja rezultat su šutnje. Jedino su momci iz Mostara reagirali na sudije i od tada se sudi dobro na domaćem terenu.
Zamislite prije 15-20 godina da neko usred Sarajeva sudi kao što je četnik sudio sada na Grbavici? Navijači zvižde nešto, tu se reagira na drugi način, neovisno o kazni, ali hej, "klub se bori za Evropu" i to je ludost. Ludost je da imaš 30 faulova na domaćem terenu a gosti 10. I ne mislim samo na Želju, nego aludiram na sve klubove koji su državnički nastrojeni.
Ovdje vidim da neki navijaju i daju podršku za UZP projekat sa "samo neki nije Borac". Dovoljno je to pročitati da vidiš intelekt, pa evropske utakmice i "podrška", bodovi državi
Dokle ide ta "bošnjačka" naivnost i retardacija.

Ovo je sport, politički "Bošnjaci" razbaci na 100 stranaka i vi mislite zaista da će se u sportu, gdje se vrti određeni novac pronaći neko jedinstvo? Kad smrt Puljića nije ujedinila sve, ništa više neće. Lično sam bio na sahrani te godine, osjetilo se "zajedništvo" koje je kratko trajalo.
Sva ova dešavanja rezultat su šutnje. Jedino su momci iz Mostara reagirali na sudije i od tada se sudi dobro na domaćem terenu.
Zamislite prije 15-20 godina da neko usred Sarajeva sudi kao što je četnik sudio sada na Grbavici? Navijači zvižde nešto, tu se reagira na drugi način, neovisno o kazni, ali hej, "klub se bori za Evropu" i to je ludost. Ludost je da imaš 30 faulova na domaćem terenu a gosti 10. I ne mislim samo na Želju, nego aludiram na sve klubove koji su državnički nastrojeni.
Ovdje vidim da neki navijaju i daju podršku za UZP projekat sa "samo neki nije Borac". Dovoljno je to pročitati da vidiš intelekt, pa evropske utakmice i "podrška", bodovi državi

Dokle ide ta "bošnjačka" naivnost i retardacija.
- bromazepam
- Kontakt:
Kako su poklopili cijelu ligu mrtve ti ****.Riquelme1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:22Penala vidjelo nije, sudije nas yebu svake sedmice i vrijeđaju nam inteligenciju, ali sve to ne mijenja neke stvari.
Trenutno korisnika/ca: James1987, MikiPirs, MostarReds22, Venom i 41 gost.