Navijaće i ko nećesvrakino1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:15Ćorić: Da li ću navijati za Sarajevo u finalu Kupa? Nikad!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Gradjevinska inspekcija se ponosi parolama 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Sramota da se navijačka skupina Manijaci na tribinu pušta tek u 70oj minuti, sloboda navijačima !!
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Parolama nas kaze ubili , mater yebo u sisy
Hajde sto smo mi manje ulaznica dobili, al zasto domaci navijaci?
Kako su se prepali si.sice, kaeee necemo ovaj put koreoo, da ih zayebemo, dosta je bilo
bacanje papirica im koreografija
Ubili nas parolama
mater yebali sebi u si.su

Kako su se prepali si.sice, kaeee necemo ovaj put koreoo, da ih zayebemo, dosta je bilo

bacanje papirica im koreografija

Ubili nas parolama

Umočeno je danas i vama na tribini, a i njima na terenu u svaku rupuGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:16Nemam sestru, ali znamo da ti imas dvije, pa taman da podjelis sa nama, svakako su male fuksice, pa da i mi koji nismo Ferhadijini setaci umocimo stamnon46 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:10Sestri sina napravio, ne odustajeGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:09Izgleda i horde dobile manji broj ulaznica Boga mi?
Prpa malo koreografiju kuci napraviti? Ah pricalice malene
Ponavljaju se samo sa parolama , sve u svemu jadno i bijedno izdanje na sjeveru , sto se tice terena, zasluzeno .
Al su aktivni za vrijeme utakmice forumski navijaci. Nedelja je , nema buseva za Sarajevo, oprosteno vam je![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kako ide ona nasa svima poznata…
SVE! ove godine..
SVE! ove godine..

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Bez zajebancije, dugo nisu Manijaci izgledali lošije na Koševu. Ne znam koji im je qurac bio danas, al loše odrađen derbi. Prvo su šetalicom fascinirali, svaki derbi sve gluplje i gluplje, želja mi je samo skontati ko im smišlja one gluposti, bez ijedne parole, malo pirotehnike nakon gola, loše navijanje osim par minuta nakon gola. Stvarno pretanko danas.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:28Parolama nas kaze ubili , mater yebo u sisy![]()
Kako su se prepali si.sice, kaeee necemo ovaj put koreoo, da ih zayebemo, dosta je bilo![]()
bacanje papirica im koreografija![]()
![]()
Ubili nas parolama![]()

....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Ma doslo na naplatu sto su trebali dati 10 golova predhodne dvije tekme. Danas nisu bili ni priblizno dominantni kao predhodna 3 poluvremena,ali ne moze 3 puta da ti prolazi neznanje pojedinaca i da te Muftic spasava. Zasluzena pobijeda Sarajeva.
Kako ga pere autizam hahahahahahahahOldTownDistrict je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:31GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:28Parolama nas kaze ubili , mater yebo u sisy![]()
Kako su se prepali si.sice, kaeee necemo ovaj put koreoo, da ih zayebemo, dosta je bilo![]()
bacanje papirica im koreografija![]()
![]()
Ubili nas parolama![]()
![]()
![]()
“Za tebe ja sam pravi div, za malo bola biću kriv.”
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ali kakvo pisanje u centar sa parolama, kakav muk sa juga i kakav termin da padne prvi gol nakon zavrsetka parola 

I hitna ih je posjetila pred kraj tekme da ih pita sta se desava sa njimaZutti je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:30Bez zajebancije, dugo nisu Manijaci izgledali lošije na Koševu. Ne znam koji im je qurac bio danas, al loše odrađen derbi. Prvo su šetalicom fascinirali, svaki derbi sve gluplje i gluplje, želja mi je samo skontati ko im smišlja one gluposti, bez ijedne parole, malo pirotehnike nakon gola, loše navijanje osim par minuta nakon gola. Stvarno pretanko danas.
Moj prijatelju, jedno je kad igras kompletan onda i dominiras, drugo je kada ti fali haman pola ekipe i opet stvoris 5-6 zicera...BarbareZeljin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:31Ma doslo na naplatu sto su trebali dati 10 golova predhodne dvije tekme. Danas nisu bili ni priblizno dominantni kao predhodna 3 poluvremena,ali ne moze 3 puta da ti prolazi neznanje pojedinaca i da te Muftic spasava. Zasluzena pobijeda Sarajeva.
Pored toga, imao si sistem u kojem je Gulli bio motor, a odjednom igras derbi bez njega i moras mijenjati kompletan pristup...
Meni neshvatljivo Zeljo los, kao da su dosli sa Radne Akcije pa hajde i ovo da otaljamo
I da Manijaci nikad gori, ko da su Sokolovi dosli u malo vecem broju. Ko vam je ljudi dragi crtao onu koreo i rekao da je dobra da ga u mjedenicu odma posaljemo, ko da su retardirani crtali.
To je to. Necemo pricati o parolama i gradjevinskim dozvolama, mogli su jos neku parolu za zgradu dici. Dobar si momak. Pored toga zasluzena pobjeda,kvalitetnija ekipa pobjedila.
Fk Željezničar.
Šute i smrde, yebote šute i smrde, šute i smmmmrde
- invincible1921
- Kontakt:
Nasa odbrana i bekovi nije dorasla napadu Sarajeva..al ono ni blizu...nije to samo za ovaj derbi. Vidio si da kad uspijemo prenijeti loptu to je vec druga prica...Vanja8 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:36Moj prijatelju, jedno je kad igras kompletan onda i dominiras, drugo je kada ti fali haman pola ekipe i opet stvoris 5-6 zicera...BarbareZeljin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:31Ma doslo na naplatu sto su trebali dati 10 golova predhodne dvije tekme. Danas nisu bili ni priblizno dominantni kao predhodna 3 poluvremena,ali ne moze 3 puta da ti prolazi neznanje pojedinaca i da te Muftic spasava. Zasluzena pobijeda Sarajeva.
Pored toga, imao si sistem u kojem je Gulli bio motor, a odjednom igras derbi bez njega i moras mijenjati kompletan pristup...
Meni neshvatljivo Zeljo los, kao da su dosli sa Radne Akcije pa hajde i ovo da otaljamo
Ja sam se streco na svaki nas pas na nasoj polovini...a kamol kad vi dodjete s loptom 'na 30/40 metara od gola
=\_1921_/=
Moram da pohvalim navijanje momaka sa grbavice
"Horde zla su najvece picqe"
"Yebemo vam mater u picqu"
Svaka cast !
"Horde zla su najvece picqe"
"Yebemo vam mater u picqu"
Svaka cast !
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, CAZIN, Pablo11, Paromlinac, rishovski i 39 gostiju.