Premijer liga BiH - aktuelno
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da bio je onaj u gipsu.
Ako može odgovor zašto navijači zovu igrače svako malo na neki nazovimo raport, baš čudno nikad se to nije dešavalo, zvali ih prije utakmice pa i na poluvremenu i zašto Čorić izađe nakon 5,6 minuta na poluvremenu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Volimo fudbal. 

Ali svaka je u sredinu , da si malo upoznat ili vjerovatno jesi ali ne smijes pisnuti kao ni ostali. Jesi se i ti kupao u gardenu pa se rashladio ?

Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 27 apr 2025, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
Pa nekako jace utakmice prije tekme postao ‘trend’, a danas na poluvremenu jer su prelose usli u utakmicu. Prvo poluvrijeme katastrofa u drugom kao nesto, ali ne mogu Jaber i Sosic sami igrati.AVNOJ je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:46Da bio je onaj u gipsu.
Ako može odgovor zašto navijači zovu igrače svako malo na neki nazovimo raport, baš čudno nikad se to nije dešavalo, zvali ih prije utakmice pa i na poluvremenu i zašto Čorić izađe nakon 5,6 minuta na poluvremenu.
Fk Željezničar.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Na sjeveru ih nikad manje, koreografiju pripremiti na derbiju postao im je pojam, dizu parole svako tri minute o nekakvim zgradama i parcelama, gradjevinska inspekcija bi im pozavidila. Na forumu pisu i tokom utakmice iz udobnih fotelja, i oni pricaju o navijanju. Horor
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Na stranu što svaki derbi prave novu pjesmu za nas da bi se šabani mogli nafurati, ali pjevati samo sklopi okice nakon što je toliko grupa pjevalo hahahahahahah izlazi amidža izginuše
Za Al Jabera nek Turci odvoje milion i po eura. Momak je zvijer. Malo losiji je bio Madzid.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
A Posto smo mi gospoda, i na terenu i tribinama, red je da se zahvalim konama na cestitkama.
Mogu misliti gol kyeremeha, sekunde ko godine a onda pljusss.
S juga vjerujem dobar pogled
Mogu misliti gol kyeremeha, sekunde ko godine a onda pljusss.
S juga vjerujem dobar pogled

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Da da procitao si me. Ne smijem pisnuti pogotovo o plavom zamku dvije parole.guadalupe je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:50Ali svaka je u sredinu , da si malo upoznat ili vjerovatno jesi ali ne smijes pisnuti kao ni ostali. Jesi se i ti kupao u gardenu pa se rashladio ?![]()
Fk Željezničar.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Jesi ti bio tu?KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:51Na sjeveru ih nikad manje, koreografiju pripremiti na derbiju postao im je pojam, dizu parole svako tri minute o nekakvim zgradama i parcelama, gradjevinska inspekcija bi im pozavidila. Na forumu pisu i tokom utakmice iz udobnih fotelja, i oni pricaju o navijanju. Horor

....sve drugo će proći!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Generalni sponzor psovkama odbio igrace
I ptice na grani znaju da imate problema sa zadnjom linijom i necu da ulazim u strucnost Corica i njegov rad, ali mi je neshvatljivo koliko nonsalancije ima u ekipi...invincible1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:44Nasa odbrana i bekovi nije dorasla napadu Sarajeva..al ono ni blizu...nije to samo za ovaj derbi. Vidio si da kad uspijemo prenijeti loptu to je vec druga prica...Vanja8 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:36Moj prijatelju, jedno je kad igras kompletan onda i dominiras, drugo je kada ti fali haman pola ekipe i opet stvoris 5-6 zicera...BarbareZeljin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:31Ma doslo na naplatu sto su trebali dati 10 golova predhodne dvije tekme. Danas nisu bili ni priblizno dominantni kao predhodna 3 poluvremena,ali ne moze 3 puta da ti prolazi neznanje pojedinaca i da te Muftic spasava. Zasluzena pobijeda Sarajeva.
Pored toga, imao si sistem u kojem je Gulli bio motor, a odjednom igras derbi bez njega i moras mijenjati kompletan pristup...
Meni neshvatljivo Zeljo los, kao da su dosli sa Radne Akcije pa hajde i ovo da otaljamo
Ja sam se streco na svaki nas pas na nasoj polovini...a kamol kad vi dodjete s loptom 'na 30/40 metara od gola
Mozete vi pljuvati Galica, ali momak gine na terenu bez ikakve podrske krila, zadnjeg veznog...
Da vam je pola igraca kao on bilo bi bara-bara sa svakom ekipom iznad...
Iskreno, prevazna utakmica za Zelju, a amaterski pristup...
Ali eto, aBgda mi cemo odigrati sa 200% finale Kupa, ne samo zbog pehara, jer zna se ko nam je protivnik i opet ponavljam aBgda izaci cete u Evropu koja vam je zbog svega itekako potrebna...
Sretno u nastavku sezone
-
- Kontakt:
Nek pogledaju svoju proslu utakmicu i kop, pa nek se onda u ogledalo pogledaju, ako imaju bar malo stida pocrvenit ce se. Jos jednom su dokazali kakvi su sabani. Simpaticno je da o zgradama i parcelama pricaju oni koji nemaju nista svoje, a i ovo sto je pod njihovom kontrolom im se rusi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:51Na sjeveru ih nikad manje, koreografiju pripremiti na derbiju postao im je pojam, dizu parole svako tri minute o nekakvim zgradama i parcelama, gradjevinska inspekcija bi im pozavidila. Na forumu pisu i tokom utakmice iz udobnih fotelja, i oni pricaju o navijanju. Horor
Kone mogu jedino do hotela Europe.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:51Na sjeveru ih nikad manje, koreografiju pripremiti na derbiju postao im je pojam, dizu parole svako tri minute o nekakvim zgradama i parcelama, gradjevinska inspekcija bi im pozavidila. Na forumu pisu i tokom utakmice iz udobnih fotelja, i oni pricaju o navijanju. Horor
Al bukvalno nikad ih manje

Ne smiju jufkice koreografije vise napraviti
Napravice je oni protiv Sloge i Goska
Konkretnije, borbenije i atraktivnije.

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Paromlinac i 17 gostiju.