One godine kad ste osvojili je liga bila po nacionalnom kljucu, Modrica, Zrinjski, Zeljo pa onda vi, ovako se nije stimalo kad je Elvedin Begic bio na celu a ni Usanovic, znam ja dobro ligu druze i obisao sam stadione dok niste nikako bili u Premijer ligi, zapravo tek ste 2003 poceli da postojite i da znaju za vas
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Čovjek ispali da imaju 21 milion KM rezerve, a ovi nepismeni mu kliču.
Znači Željo ima 19 miliona "rezerve" po ovom tumačenju.
Kakve neznalice je li realno ovo ljudi moji.

Znači Željo ima 19 miliona "rezerve" po ovom tumačenju.
Kakve neznalice je li realno ovo ljudi moji.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Combattente87
- Kontakt:
Cuj po nacionalnom kljucu, prekucali ligu.....al kad napisu da vam nije Vice ili kad vam ode Vico, a mi i prvaci i kup osvajali dok je Vico skupljao sličice....fukara87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 19:33One godine kad ste osvojili je liga bila po nacionalnom kljucu, Modrica, Zrinjski, Zeljo pa onda vi, ovako se nije stimalo kad je Elvedin Begic bio na celu a ni Usanovic, znam ja dobro ligu druze i obisao sam stadione dok niste nikako bili u Premijer ligi, zapravo tek ste 2003 poceli da postojite i da znaju za vas
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Zamisli kakve traume ti je nanio jedan klub kad moraš tražiti podatke o tome koliko je njegov gazda potrošio novaca.
Najgore od svega je to što taj isti klub ne namjerava stati, a ti nemaš način da se boriš protiv.
Najgore od svega je to što taj isti klub ne namjerava stati, a ti nemaš način da se boriš protiv.
Nemoj se raspravljat sad ide 'poklapanje' joj jesam ih ovo ono..
Nije ga bilo 2 dana, bolovo i konto šta će baljezgat.
MNON
Kozoyebi su komedija
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Što se više para potroši, to je bodovni zaostatak za vodećim veći. 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Čuj moraš tražiti podatke koliko je ko potrošio.
Svaki portal u državi objavi finansijske izvještaje klubova.
Baš kad pomisliš da ne mogu dalje, ipak mogu.
Svaki portal u državi objavi finansijske izvještaje klubova.
Baš kad pomisliš da ne mogu dalje, ipak mogu.
Sve dok neki daju golove rukama i to se prizna ,ničije ulaganje nije relevantno a da ne pričamo o krađi stadiona i kakav ste qrac od kluba gledajući historiju ,nešto kao Bjelopoljac,Čovićeva prćija
Nikako da shvati da niko za to ne mari i da ljudima puca qrac za finansijskim izvještajima, a on jadan na desetine sati protrači pišući ovdje o tome.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Moram pohvaliti Zrinjski, kao jedini klub uz Želju koji uplaćuje doprinose na puni iznos primanja uposlenih. Nema razlike u kešu na ruke i slično.
Nedavno si skupljao pare na humanitarnom broju, a ti se zamaraš tuđim finansijama. To je poenta glupko.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Bez 5 standardni igraca i nositelja igre jadan Muftic ih spasava od nove petarde
Kakvo ponizavanje
Kakvo ponizavanje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.