Druze bili ste po prvoj ligi RS sve dok vam Vico nije dosao i samo tako mozete osvajat ligu, mene bi bilo sramota pobjedjivat kao sinocAvantiBL je napisao/la: ↑29 apr 2025, 17:37Sloboda je baš pokazala da ima šta tražiti u PLbromazepam je napisao/la: ↑29 apr 2025, 11:52Hajde navedi utakmice gdje je Sloboda nekog "pokrala" prošle sezone.avenija je napisao/la: ↑29 apr 2025, 11:33https://www.facebook.com/share/v/1AdzBL ... tid=qi2Omg
Sloboda prošle godine, Stupčanica ove, gore nego Gigović i kradja u PL 10 puta, ali kao i Sloboda buniti će se za istu stvar tj sudjenje ako udju u PL a ušli na neregularan način uz ofirnije sudjenje nego kod ovih kriminalaca sudija iz Premijer lige.
Stupčanica je i prošle godine imala pomoć sudija al su ispušili u obje utakmice s nama i dokazali da nemaju šta da traže u PL.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nevjerovatan je. Mazohista pravi, šamaraš ga, pišaš, a on se vrati po još.jurisicduska je napisao/la: ↑29 apr 2025, 16:47Najjace čitanje izvještaja ikad
Ima rezerve u plusu 21 milion to ne gleda
Dva puta broj iste stvari i dođe do nekakve sulude cifre
Tačno umno obolio frajer
A i teško da se računovodstvom bavi nepismenija osoba
A i ostaje upitno sto investor mora vratiti novac. Ono u PSG E investitor u plusu sigurnohahahahaha

Je li fakat misliš da onih 650 standardnih što dolaze i gledaju ovog Borca znaju šta znači sramota?fukara87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 19:01Druze bili ste po prvoj ligi RS sve dok vam Vico nije dosao i samo tako mozete osvajat ligu, mene bi bilo sramota pobjedjivat kao sinocAvantiBL je napisao/la: ↑29 apr 2025, 17:37Sloboda je baš pokazala da ima šta tražiti u PLbromazepam je napisao/la: ↑29 apr 2025, 11:52
Hajde navedi utakmice gdje je Sloboda nekog "pokrala" prošle sezone.
Stupčanica je i prošle godine imala pomoć sudija al su ispušili u obje utakmice s nama i dokazali da nemaju šta da traže u PL.![]()

Jel te bilo sramota prošle sezone? Rekao bih da si neki dječak, Borac je bio prvak i daleko prije Vicefukara87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 19:01Druze bili ste po prvoj ligi RS sve dok vam Vico nije dosao i samo tako mozete osvajat ligu, mene bi bilo sramota pobjedjivat kao sinocAvantiBL je napisao/la: ↑29 apr 2025, 17:37Sloboda je baš pokazala da ima šta tražiti u PLbromazepam je napisao/la: ↑29 apr 2025, 11:52
Hajde navedi utakmice gdje je Sloboda nekog "pokrala" prošle sezone.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
One godine kad ste osvojili je liga bila po nacionalnom kljucu, Modrica, Zrinjski, Zeljo pa onda vi, ovako se nije stimalo kad je Elvedin Begic bio na celu a ni Usanovic, znam ja dobro ligu druze i obisao sam stadione dok niste nikako bili u Premijer ligi, zapravo tek ste 2003 poceli da postojite i da znaju za vas
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Čovjek ispali da imaju 21 milion KM rezerve, a ovi nepismeni mu kliču.
Znači Željo ima 19 miliona "rezerve" po ovom tumačenju.
Kakve neznalice je li realno ovo ljudi moji.

Znači Željo ima 19 miliona "rezerve" po ovom tumačenju.
Kakve neznalice je li realno ovo ljudi moji.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Combattente87
- Kontakt:
Cuj po nacionalnom kljucu, prekucali ligu.....al kad napisu da vam nije Vice ili kad vam ode Vico, a mi i prvaci i kup osvajali dok je Vico skupljao sličice....fukara87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 19:33One godine kad ste osvojili je liga bila po nacionalnom kljucu, Modrica, Zrinjski, Zeljo pa onda vi, ovako se nije stimalo kad je Elvedin Begic bio na celu a ni Usanovic, znam ja dobro ligu druze i obisao sam stadione dok niste nikako bili u Premijer ligi, zapravo tek ste 2003 poceli da postojite i da znaju za vas
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Zamisli kakve traume ti je nanio jedan klub kad moraš tražiti podatke o tome koliko je njegov gazda potrošio novaca.
Najgore od svega je to što taj isti klub ne namjerava stati, a ti nemaš način da se boriš protiv.

Najgore od svega je to što taj isti klub ne namjerava stati, a ti nemaš način da se boriš protiv.

Nemoj se raspravljat sad ide 'poklapanje' joj jesam ih ovo ono..
Nije ga bilo 2 dana, bolovo i konto šta će baljezgat.
MNON
Kozoyebi su komedija

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Što se više para potroši, to je bodovni zaostatak za vodećim veći. 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Čuj moraš tražiti podatke koliko je ko potrošio.
Svaki portal u državi objavi finansijske izvještaje klubova.
Baš kad pomisliš da ne mogu dalje, ipak mogu.
Svaki portal u državi objavi finansijske izvještaje klubova.
Baš kad pomisliš da ne mogu dalje, ipak mogu.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sve dok neki daju golove rukama i to se prizna ,ničije ulaganje nije relevantno a da ne pričamo o krađi stadiona i kakav ste qrac od kluba gledajući historiju ,nešto kao Bjelopoljac,Čovićeva prćija
Nikako da shvati da niko za to ne mari i da ljudima puca qrac za finansijskim izvještajima, a on jadan na desetine sati protrači pišući ovdje o tome.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Moram pohvaliti Zrinjski, kao jedini klub uz Želju koji uplaćuje doprinose na puni iznos primanja uposlenih. Nema razlike u kešu na ruke i slično.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nedavno si skupljao pare na humanitarnom broju, a ti se zamaraš tuđim finansijama. To je poenta glupko.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.