Sta je taj momak skinuo zicera, tacno mu spomenik trebaju dici...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 apr 2025, 22:08Bez 5 standardni igraca i nositelja igre jadan Muftic ih spasava od nove petarde![]()
Kakvo ponizavanje
Produzit mu ugovor, sve mu je oprostenoHordasOdMalena je napisao/la: ↑29 apr 2025, 22:35Da.![]()
Da samo gledamo ova 3 derbija gdje su u svakom potpuno nadigrani,s bilo kojim drugim golmanom mi bi sada imali pobjedu vise u ukupnom skoru i barem jos 5-6 golova na nasem kontuVanja8 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 22:20Sta je taj momak skinuo zicera, tacno mu spomenik trebaju dici...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 apr 2025, 22:08Bez 5 standardni igraca i nositelja igre jadan Muftic ih spasava od nove petarde![]()
Kakvo ponizavanje![]()
Jesi li ti prezivio derbi? Da te nije rođak presreo negdje na putu do stadiona?
Sta tacno pokusavate dokazati ili reci time kad napisete Mufitc nas spasava? Pa zato i brani, pokazujete elementarno neznanje i koliko ne kontate nista kad to konstantno naglasavate. Pa vas je Guli bar u 60-70% utakmica, ako ne i vise, ili direktno spasio ili imao ogroman utjecaj pa sta sad, to je nesto lose valjda? Ja bih sad to trebao konstantno spominjati da bi vas ponizio ili sta, e moji debili. Kao sto je njegov kvalitet da donese prevegu u napadu kad treba, tako je Mufitcev na golu. Hajde sto se svako malo brukate sa nekim teorijama zavjera, al bar ovo elementarno poznavanje fudbala naucite, bar to.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 apr 2025, 22:08Bez 5 standardni igraca i nositelja igre jadan Muftic ih spasava od nove petarde![]()
Kakvo ponizavanje
**** ih suspenzije.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 23:36https://fa.ktor.ba/sport/fudbal/drama-u ... vke/218089
Nece imati ko suditi za vikend...
Krece novi cirkusKompletan sudijski komitet N/FSBiH podnio ostavke, suspendovan veći broj sudija
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, hase73, JavierBosnia, rishovski i 27 gostiju.