Isto kao da su ovi suspendovani otisli na "odmor" praznih ruku. Taman da malo odmore, pa krecu u novi stari cirkus...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gori ovi novinari sto misle da ce suditi stranci
Isto kao da su ovi suspendovani otisli na "odmor" praznih ruku. Taman da malo odmore, pa krecu u novi stari cirkus...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Uoravo tako,price za laku noc da spuste tenzije nakon brutalnoh kradja,nije ni to problem nego startovi tipa ovog na Lulicu gdje ti ugrozi karijeru igraca i jos mu svira faul ili na Sosicu,necemo se vracat na onaj start nad Andjusicem,dokle levati idu da nisu u stanju kao sudije da zastite karijeru igraca tj od loma noge. Ovaj Tomic nas je masakrirao u BL spodoba iz Kreseva i daju mu da sudi sad Zri jskom i napravi lakrdiju o kojoj je trener SB pricao.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
U igri je pitanje nosioca u 2 kolu LP, napravice Vico sve sto treba bez obzira na cijenu da Borac bude prvi,nakon ove sezone sigurno nista vise nece biti isto,nek me neko citira sljedece sezone,bice raskol velikih razmjera jer Beus nece tako pustit niz vodu svoje pulene.pitara je napisao/la: ↑30 apr 2025, 00:20Skida Vico sudije koje su bile zajedniče za njega i Beusa, sad će se povući sudije iz nižih liga, odnosno oni koji odgovaraju samo Vici, tako da Zrinjski nek se spremi za klanje do kraja sezone jer je Borac mora uzeti zbog para od evrope.
Puče tikva između S i H kriminalaca u savezu
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kone nemaju obraza,ljudi prizivali prije rahmetli Crnkica i zamisli Ikica i jos mnoge,ova dvojica ih javno ponizavali od izjava,poslije tekmi itd kao i Jadovac i likovi svr.savali da ih dovedu. Ikic javno rekao da nikad za manji klub nebi igrao,nas navijac postao medjutim kad nemas obraza pa opet pokusas da ga dovedes hehe
Musa, Njegomirović, Bilbija, Tomić, Gedžić i Kazlagić – svi kažnjeni po tri utakmice!
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- relativizam
- Kontakt:
Malo se uzelo dokumentacije malo se pratilo i odmah ostavke i kazne do kraja sezone, misle izbjeci tako kaznu...
Ne ide to tako lahko,steže se obruč oko veprovog isprdka
Ne ide to tako lahko,steže se obruč oko veprovog isprdka
Greške se uvijek dešavaju ali kod ovih iz naše lige je vise postalo smijesno... Znaju da bi neko fasovo od ovih sudija do kraja prvenstva,zato su sad i povukli ručnu...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Za razliku od prije sad dokazani fasista sjedi i savezu,pijun i familija od Dodika fasiste koji ozjavi da ce ovo bito Srbija i da jedino moze da se vratimo nekakvom njegovom pravoslavlju,sta vise ovim idiotima iz saveza treba da dignu svoje odvratne njuske,da svaki klub stane protiv ove tiranije,bolje da Dominkovic i Usanovic mrtvi vode ove nego fasiste koje mrze drzavu a uzimaju pare od naseg saveza.
- jurisicduska
- Kontakt:
Moraš bogami opet pogledat pojmove.
Vidjeti šta koja stavka predstavlja.
Dugoročne , kratkoročne obaveze.
U šta spadaju pozajmice.
Šta je rezerva fk Sarajevo kako nemamo imovine.
Sve to kad pročešljas malo ćeš se zaprepastiti.
Sarajevo prestabilno.
I ovu ublehu sto prosipaš ljudima da uplacujete poreze na realne plate. To ti niko ne vjeruje. Možeš ponoviti sto puta kad znamo da vam 3 privatnika finansiraju 5-6 igrača. Na crno naravno. Imaju svi igrači duple ugovore.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 30 apr 2025, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva je ovo ludnica u najavi, raspad sistema!?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Na bloku mi je al nemoj ga previse samarati,nekad mi ga bude zao jer ga godinama samaras,bas ga onako isamaras da se i ja postidim.jurisicduska je napisao/la: ↑30 apr 2025, 01:05Moraš bogami opet pogledat pojmove.
Vidjeti šta koja stavka predstavlja.
Dugoročne , kratkoročne obaveze.
U šta spadaju pozajmice.
Šta je rezerva fk Sarajevo kako nemamo imovine.
Sve to kad pročešljas malo ćeš se zaprepastiti.
Sarajevo prestabilno.
Muftic vadi Zelju al zato Gulisha ne vadi Fks. Sasvim slucajno razlika njega i prvog iduceg strijelca je 12 golova
Strpali bi zelji peticu u derbiju al su nekako imali jedva jedan sut vise od zelje za cjeli mec
Strpali bi zelji peticu u derbiju al su nekako imali jedva jedan sut vise od zelje za cjeli mec
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Bolji je Zeljo,izdominirali nas zadnje derbije mora se priznati,igrali viktorije bukvalno sa nama,svaka cast. Zasto im nesto osporavate,bolji su ljudi,evropa,titule jednostavno briljiraju zadnjih 15 godina.
- jurisicduska
- Kontakt:
Priblizvaju se 20 godini kako nisu relevantni ni u našim okvirima. Svako 3 godine Europa maksimalan domet.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Na koju utakmicu misliš?

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
A kad skontas iste ciljeve na kraju ganjamo. Evropu samo ste vi redovniji u tome, sto je i logicno.jurisicduska je napisao/la: ↑30 apr 2025, 01:30Priblizvaju se 20 godini kako nisu relevantni ni u našim okvirima. Svako 3 godine Europa maksimalan domet.
Fk Željezničar.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Redovniji i dolazili do vise playoffova u raznim formatima.Pablo11 je napisao/la: ↑30 apr 2025, 01:53A kad skontas iste ciljeve na kraju ganjamo. Evropu samo ste vi redovniji u tome, sto je i logicno.jurisicduska je napisao/la: ↑30 apr 2025, 01:30Priblizvaju se 20 godini kako nisu relevantni ni u našim okvirima. Svako 3 godine Europa maksimalan domet.
Hahah
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 apr 2025, 03:28, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nije više među živima nažalost a sa tvoje je tribine bio,ti nastavi praviti cirkus,ja preživio ali vama ostaju trajne posljedice i plakanje19vendetta87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 23:55Jesi li ti prezivio derbi? Da te nije rođak presreo negdje na putu do stadiona?![]()
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Giuseppe1, Morpheus, Nane17 i 17 gostiju.