Jel moze bar jedno "hvala" sto smo vam asistirali titulu u ruke?

Jel moze bar jedno "hvala" sto smo vam asistirali titulu u ruke?
Posusje jos eventualno ih moze sjebat jer Vico gura Posusje da ostane preko Maksimovica.
Njima ce superkup, kao utjesna nagrada
Sta kaze vicko dodik je spasio borac, kakvi milioni kakve p materine. borac moze sa juniorima igrati s ovim sudjenjem da se bore za titulu. dodik se pita za sve. KAd dodick padne, pada vico, pada borac. Jer borac ne moze osvojit namjestenu titulu sta kad bude posteno sudjenje? Pa nema europe jednu godinu i onda se sve raspusta.Combattente87 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 19:02Pare od evrope još nisu ni legle, i svaka marka će biti pod monitoringom, ali to nije nikakva garancija da neće na ovaj ili onaj način dio da završi u nečijem džepu...
Upravu si za godišnji budžet, to je ta cifra odpilike, upravu si i za roster da je prekup, ali ima tu ofena mnogo, i da se zadrže najbolji igrači i da se dovedu dvije tri bombe, što će i biti slučaj....btw, po meni je Posušje mjesto gdje se Zrinjski može okliznuti, tamo je svima teško, plus Banjalučanin na klupi![]()
Živio mi!19vendetta87 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 19:18Jel moze bar jedno "hvala" sto smo vam asistirali titulu u ruke?![]()
Hvala na brizi, ali vjeruj mi Borac 100 godina nije "pao" pa neće ni sada....bvsic je napisao/la: ↑03 maj 2025, 19:23Sta kaze vicko dodik je spasio borac, kakvi milioni kakve p materine. borac moze sa juniorima igrati s ovim sudjenjem da se bore za titulu. dodik se pita za sve. KAd dodick padne, pada vico, pada borac. Jer borac ne moze osvojit namjestenu titulu sta kad bude posteno sudjenje? Pa nema europe jednu godinu i onda se sve raspusta.Combattente87 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 19:02Pare od evrope još nisu ni legle, i svaka marka će biti pod monitoringom, ali to nije nikakva garancija da neće na ovaj ili onaj način dio da završi u nečijem džepu...
Upravu si za godišnji budžet, to je ta cifra odpilike, upravu si i za roster da je prekup, ali ima tu ofena mnogo, i da se zadrže najbolji igrači i da se dovedu dvije tri bombe, što će i biti slučaj....btw, po meni je Posušje mjesto gdje se Zrinjski može okliznuti, tamo je svima teško, plus Banjalučanin na klupi![]()
Posusje nije kapacitet za tako nesto, sinoc su ih vile nosale da ih Igman ne okrene
Zar moze da padne nize kada aktuelnom prvaku koji je u borbi za prvo mjesto na tribini bude 500 ljudi?Combattente87 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 19:42Hvala na brizi, ali vjeruj mi Borac 100 godina nije "pao" pa neće ni sada....bvsic je napisao/la: ↑03 maj 2025, 19:23Sta kaze vicko dodik je spasio borac, kakvi milioni kakve p materine. borac moze sa juniorima igrati s ovim sudjenjem da se bore za titulu. dodik se pita za sve. KAd dodick padne, pada vico, pada borac. Jer borac ne moze osvojit namjestenu titulu sta kad bude posteno sudjenje? Pa nema europe jednu godinu i onda se sve raspusta.Combattente87 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 19:02
Pare od evrope još nisu ni legle, i svaka marka će biti pod monitoringom, ali to nije nikakva garancija da neće na ovaj ili onaj način dio da završi u nečijem džepu...
Posusje nije kapacitet za tako nesto, sinoc su ih vile nosale da ih Igman ne okrene
Borac je osvajao titulu i kup kada je sve bilo "pošteno" , tako da nemamo ni sa tim problem![]()
A kad ode Vicko, vjeruj mi tek će vam mrak na oči, jer u redu stoje malo ozbiljnije glave da ulože lovu u klub![]()
Sklonit' će se večeras da dobiju "poguranac" protiv Sarajeva u Ligi.
bordobijeli je napisao/la: ↑03 maj 2025, 18:30Koje blamaže Gigovic ,Njegomirovic ,Kazlagic ,Gedzic i opet sve djaba ne može Borac do titule.![]()
Zar vi nećete od naredne sezone igrat ligu Srbije? Tako se priča da izlazite iz BIH!Combattente87 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 19:42Hvala na brizi, ali vjeruj mi Borac 100 godina nije "pao" pa neće ni sada....
Borac je osvajao titulu i kup kada je sve bilo "pošteno" , tako da nemamo ni sa tim problem![]()
A kad ode Vicko, vjeruj mi tek će vam mrak na oči, jer u redu stoje malo ozbiljnije glave da ulože lovu u klub![]()
Na Koševu se cijelu sezonu traži karta višebvsic je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:00Zar moze da padne nize kada aktuelnom prvaku koji je u borbi za prvo mjesto na tribini bude 500 ljudi?Combattente87 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 19:42Hvala na brizi, ali vjeruj mi Borac 100 godina nije "pao" pa neće ni sada....bvsic je napisao/la: ↑03 maj 2025, 19:23
Sta kaze vicko dodik je spasio borac, kakvi milioni kakve p materine. borac moze sa juniorima igrati s ovim sudjenjem da se bore za titulu. dodik se pita za sve. KAd dodick padne, pada vico, pada borac. Jer borac ne moze osvojit namjestenu titulu sta kad bude posteno sudjenje? Pa nema europe jednu godinu i onda se sve raspusta.
Sad je ne mozete ni ukrasti, vidis da pada polahko
Ni ti ne vjerujes u to![]()
Sta to ozbiljnije moze od dodicka, to neko ima vise para od njeg?
Kakve se ovdje bombe bacaju, pa Hadzifejzovic bi vam pozavidiorishovski je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:03Zar vi nećete od naredne sezone igrat ligu Srbije? Tako se priča da izlazite iz BIH!Combattente87 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 19:42Hvala na brizi, ali vjeruj mi Borac 100 godina nije "pao" pa neće ni sada....
Sto si nervozan odma ljubi te fackoCombattente87 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:05Na Koševu se cijelu sezonu traži karta višebvsic je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:00Zar moze da padne nize kada aktuelnom prvaku koji je u borbi za prvo mjesto na tribini bude 500 ljudi?Combattente87 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 19:42
Hvala na brizi, ali vjeruj mi Borac 100 godina nije "pao" pa neće ni sada....
Sad je ne mozete ni ukrasti, vidis da pada polahko
Ni ti ne vjerujes u to![]()
Sta to ozbiljnije moze od dodicka, to neko ima vise para od njeg?smaraš i zelen si !
Zaboravljaš da se u BL igrala evropa do 8 finalabvsic je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:09Sto si nervozan odma ljubi te fackoCombattente87 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:05Na Koševu se cijelu sezonu traži karta višesmaraš i zelen si !
E poredi ti sa Kosevom, proslo kolo kao u BL za polusezonu
Žešća od one: Rodni ko je to zvao!? Miki PirsMikiPirs je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:07Kakve se ovdje bombe bacaju, pa Hadzifejzovic bi vam pozavidiorishovski je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:03Zar vi nećete od naredne sezone igrat ligu Srbije? Tako se priča da izlazite iz BIH!Combattente87 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 19:42Hvala na brizi, ali vjeruj mi Borac 100 godina nije "pao" pa neće ni sada....
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.