No sikiriki,uzet ćemo kupGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:28
Ako se cuvaju za kup, Boga mi bi mogli ispasti

No sikiriki,uzet ćemo kupGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:28
Ako se cuvaju za kup, Boga mi bi mogli ispasti
I mi smo nesto uzeli sto nam pripada, i vi cete kup realno ste jacibordobijeli je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:32No sikiriki,uzet ćemo kup![]()
Ma sta kazes lutkoGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:39I mi smo nesto uzeli sto nam pripada, i vi cete kup realno ste jaci
![]()
Tik tak kažu vrli stručnjaci da nama vrijeme otkucava.jurisicduska je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:45Kaže sir Coric da je i ove godine cilj bila stabilizacija.
Postavio sam vam ovo pitanje prije 10 godina prije 5 i red je da ga opet postavim.
Jeste se stabilizirali možemo li od slijedece sezone očekivati sportske ciljeve ? Kao u svakom drugom klubu na svijetu ?
Evo stabilizirate se 15 godina.
Nisam u ultra fazonu,ko je koga prebio i krpu uzeo ni malo me to vise ne dira .GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:39I mi smo nesto uzeli sto nam pripada, i vi cete kup realno ste jaci
![]()
Hoćemo li i mi imati 15-20 godina da se stabilizujemo ili ćemo se odmah ugasiti ? Ima li za nas kakve šanse. Znam da nije lako biti 6. ekipa lige ali valjda kad nam vrijeme istekne mognemo se boriti svako 4 godine za Europu ? Ili za nas bas nema nikakve šanse ?mma_hz je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:47Tik tak kažu vrli stručnjaci da nama vrijeme otkucava.jurisicduska je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:45Kaže sir Coric da je i ove godine cilj bila stabilizacija.
Postavio sam vam ovo pitanje prije 10 godina prije 5 i red je da ga opet postavim.
Jeste se stabilizirali možemo li od slijedece sezone očekivati sportske ciljeve ? Kao u svakom drugom klubu na svijetu ?
Evo stabilizirate se 15 godina.
Usput šta je sa ovim terenom u Širokom.Isto livada i to losa.
Pecara je haman najgore odrađena..prvi pljusak odmah teren poplavio...bordobijeli je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:58Vrapcici ,Doboj vrhunski . Banja Luka,Kosevo ,Bijeli brijeg sasvim ok . Grbavica i Pecara moraju nove terene .
Nazalost nista novo. Dovode sve klubove do toga da im treba lomiti noge.siroki1991 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 21:422 gazenja djonom i 1 lakat u grkljan - 0 faula svirano.
Da je obratno bila bi sva 3 crvena.
Dobro sto nas kradu, ozlijedit ce se pola ekipe za Kup do kraja ove lakrdije veceras