FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 170

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 12 maj 2025, 10:10

Moje zelje za ljetni rok su Milicevic ili Kovacevic,Prevljak,Rahman i Cimirot??

Ajde malo mjenjamo temu molim vas!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 maj 2025, 10:11

Pendulum je napisao/la:
12 maj 2025, 10:10
martineli je napisao/la:
03 apr 2025, 09:03
U pola 3 zaspao, u pola 6 ustao, isto zombi, kako su naši puleni spavali noćas, ali vratićemo se, prolazimo na penale, zabit Ce Suljo 2 i jedan Karamarko iz kornera glavom, koliko te samo volim nemaš pojmaa
Mrš sa teme plava fekalijo!
E volim mu i ja sve zenske clanove.
FK SARAJEVO.

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 12 maj 2025, 10:12

Pendulum je napisao/la:
martineli je napisao/la:
U pola 3 zaspao, u pola 6 ustao, isto zombi, kako su naši puleni spavali noćas, ali vratićemo se, prolazimo na penale, zabit Ce Suljo 2 i jedan Karamarko iz kornera glavom, koliko te samo volim nemaš pojmaa
A i ja ko papak naletio, dovoljno profil da sam otvorio :crazy:
MNON

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 12 maj 2025, 10:14

A da li ste vi protiv ovog saopstenja jer ne vjerujete u to
Il ste protiv jer je ovako javno napisano i u nevakat

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 12 maj 2025, 10:25

keli je napisao/la:
11 maj 2025, 20:51
luckystrike je napisao/la:
11 maj 2025, 20:51
Ako već ne možeš nešto dokazati nemoj na sva zvona insinuirati, praviš budalu od sebe. U suprotnom, iznesi odmah dokaze pa da svi stanemo na isti front.

Kad se na koncu ispostavi da ništa nije namješteno, kasno je. Šteta je već učinjena. Ko će za to onda odgovarati?

UNFKS Horde Zla treba postupiti odgovorno i razumno, te u najkraćem roku objaviti demantij na prethodno saopštenje i ukazati na neodgovorno ponašanje pojedinaca unutar grupe koji su samovoljno zloupotrijebili kanale komunikacije Udruženja i iznijeli lične stavove i neprovjerene informacije.

Sarajevo, Horde, Bog i čaršija!
Tacno tako.
Tako i nikako drugačije.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 12 maj 2025, 10:26

Tatamata1946 je napisao/la:
12 maj 2025, 09:09
boki86 je napisao/la:
12 maj 2025, 08:35
Ljudi se ponasaju kao da smo prvi put izgubili od sirokog, pa jbt mi s njima imamo negativan skor. I sa puno boljim ekipama smo se patili protiv njih. I eto kofol siroki, koji svakako ne moze ispasti radi razigravanja, nema apsolutno nikakvog interesa da igra evropu koja ce mu donijeti min 300 hiljada eura, nego hoce tri boda sa koseva???
Jel ima jos neko da u to vjeruje. Kakvi parmaci i neznalice vode grupu to je cudo
Al druze nije samo sjever tako reagovao nego svi navijaci sa svih tribina. Oni sa sjevera cak i najmanje i pojacavali su pjesmu i podrsku kako se blizio kraj utaknice. Vec sutra ih je sve popustilo ali ostao je problem sa onim obavjestenjenm od unfks.
Kod nas su svi navijaci skoro za psihijatrije. Nakon jednog poraza sve tjeraju a nakon pobjede dizu sve u zvijezde.
Oni odvratni komentari na zvanicnoj stranici poslije utakmice 80 posto su bili od raje koja nije na sjeveru. Bar ih ja znam puno.
Znaci kompletno smo svi nenormalni i trebamo se mjenjati
Ma znam druze, bio sam na istoku, npr mujkic odigra pogresan pas, raja mu **** sve po spisku, a momak se puno popravio u zadnje vrijeme. Meni je isto bilo krivo, ali kontam ma **** ovo hajmo aBd uzeti kup, to je trofej, to se pika. Jbg mi smo takvi, naopaki. Ali to su sve individue, ja, ti, peti deseti.
Nezgodno je kad ti glavna navijacka grupa pocne javno prozivati klub, i tu imas pola istoka koji veze nemaju o zivotu kamoli o fudbalu, i oni se pecaju na tu pricu. Ko vele horde znaju, oni su “najveci” navijaci.
Ja od navijacke grupe ocekujem da stanu iza kluba, orilo gorilo, po svaku cijenu. Sve sto smatraju da je pogresno i sto treba da se rijesi, zna se kako se rijesava, u tisini i privatno. Ne da izlaze na **** internet i pisu nebulozne postove vruce glave. Glupani su klubu okacili metu na ledja sa ovim, ne vidi sumu od drveta.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 12 maj 2025, 10:26

mma_hz je napisao/la:

Dobre su ti želje a koliko su realne???

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 12 maj 2025, 10:27

Pendulum je napisao/la:
martineli je napisao/la:
Bar 10 ih je pisalo od sinoc, mora se svaki ovaj provjeriti. Evo ovaj bot, mazlum plavi, dosadno mu u životu. Cak i ne krije da je fekalija, piše po njihovoj temi.

Ne hvatajte se za ove likove I bombe. Namirisila se krv..

Varijantas8
Kontakt:

Post Postao/la Varijantas8 » 12 maj 2025, 10:29

mma_hz je napisao/la:

Iskreno ja bi pokusao i Kovu golmana na neku varijantu vratiti, na neku posudbu, to je to sto se tice povratnika, stopera bi po srbiji pokusao potraziti jer se nisu pokazali krampama i uz minimalne odlazke ubacit 2 akademca uz postojece i piciti dalje, jer đaba sva ulaganja kad neces biti prvak iz znanih razloga.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 12 maj 2025, 10:30

Nemjerljiva šteta je načinjena klubu. Ko će odgovarati za to? Ko se smio postaviti u situaciju da bude veći od kluba? Sve i da jeste istina, bilo je puno načina na koji se ovo moglo i moralo riješiti.
Nije u redu iznijeti ovakvu optužbu na osnovu rekla/kazala. Ako je bio neki dokaz, isti se morao iznijeti u saopštenju u kojem optužuješ.

Nikakav demant i ograđivanje od pojedinaca koji su bitniji od kluba ne može saprati ovo. A pun nam je qrac pojedinaca koji smatraju da samim tim što vole?? klub, mogu da pljuju, iznose optužbe bez dokaza i misle da mogu da određuju kako će se raditi u klubu.
Sve dok stavljamo pojedinca ispred kluba, ovako će nam biti.

Klub uvijek na prvom mjestu. Uprava je promjenjiva, igrači dođu i odu, navijači dođu i odu ali klub je taj koji će ostati. Svi bi trebali biti navijači kluba, a ne pojedinaca i ličnih interesa.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 12 maj 2025, 10:31

nokee je napisao/la:
12 maj 2025, 10:27
Pendulum je napisao/la:
martineli je napisao/la:
Bar 10 ih je pisalo od sinoc, mora se svaki ovaj provjeriti. Evo ovaj bot, mazlum plavi, dosadno mu u životu. Cak i ne krije da je fekalija, piše po njihovoj temi.

Ne hvatajte se za ove likove I bombe. Namirisila se krv..
Sta ce oni pisati i nekome moralisati! Išli na noge vici, da mu pu.se ka.ru, da ne ispadnu iz lige. To je jos dokumentovano i slikom , koju je vicko, namjerno postavio, da se zna da su molili i dudlali
Evo i oni tebe selame!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 maj 2025, 10:34

visokohz je napisao/la:
12 maj 2025, 10:26
mma_hz je napisao/la:

Pa to su neke zelje za veci iskorak u Europi.
To su ulaganja jbg koja bi trebalo da se vrati visestruko,takodjer bi nam trebao kvalitetniji golman od trenutnih.
Golman
Milicevic Gojkovic Jovic
Began Cimirot Bubanja Kupresak
Rahman
Prevljak Gulisa

to je neka ekipa za euro tekme,ekipa koja bi nam trebala biti u mogucnosti obezbjediti te neke grupne faze.
FK SARAJEVO.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 12 maj 2025, 10:38

mma_hz je napisao/la:
12 maj 2025, 10:34
visokohz je napisao/la:
12 maj 2025, 10:26
mma_hz je napisao/la:

Pa to su neke zelje za veci iskorak u Europi.
To su ulaganja jbg koja bi trebalo da se vrati visestruko,takodjer bi nam trebao kvalitetniji golman od trenutnih.
Golman
Milicevic Gojkovic Jovic
Began Cimirot Bubanja Kupresak
Rahman
Prevljak Gulisa

to je neka ekipa za euro tekme,ekipa koja bi nam trebala biti u mogucnosti obezbjediti te neke grupne faze.
Uh po imenima top

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 maj 2025, 10:41

Varijantas8 je napisao/la:
12 maj 2025, 10:29
mma_hz je napisao/la:

Iskreno ja bi pokusao i Kovu golmana na neku varijantu vratiti, na neku posudbu, to je to sto se tice povratnika, stopera bi po srbiji pokusao potraziti jer se nisu pokazali krampama i uz minimalne odlazke ubacit 2 akademca uz postojece i piciti dalje, jer đaba sva ulaganja kad neces biti prvak iz znanih razloga.
A nije poenta liga u ovom trenutku znam da od toga nema nista,jbg pare su u europi a evidentno je da moramo uloziti da bi mogli zaraditi ozbiljnije neke pare-.
FK SARAJEVO.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 12 maj 2025, 10:43

Ja neki dan skontam da je serbecic jos uvijek u klubu :crazy:

Pavicic, lulic i gordeziani su na posudbi, ja bi pokusao zadrzati pavicica, naravno ako je moguce.

Kome trenutno isticite ugovor od igraca, oprostite ako je vec bilo (znam da istice serbecicu :D)

HZSydney
Kontakt:

Post Postao/la HZSydney » 12 maj 2025, 10:44

HZ nazalost padaju ispite zadnjih godina. Mislim da bi I'm dobro doslo regrupisanje kao sto JE bilo 2007/2008 cemu Sam licno svjedocio. Grupa momaka sa mozgom u glavi I velikim srcem I m..I'ma je tad napravila Horde koje su bile ponos drzave sa kojima sam imao cast putovat I druzit se od Sofije, Praga, Podgorice do ovih nasih gudura. Svi ti momci su iskreno voljeli I vile Sarajevo a ovi sad cini MI se ne. Grupa koja je pravila spektakle se dovela na nivo mahalusa I sebi dala za pravo da obezvrijedi rad momaka I trenera koji su pred osvajanjem trofeja za koje se ovaj sport I igra. Kako znaju zvati igrace I drzat im predavanja kad igraju lose Tako sad trebaju na slijedecih tekmu okaciti veliku parolu "IZVINITE" jer su Horde odigrale lose.
.. jer Stari je volio Sarajevo...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 maj 2025, 10:50

boki86 je napisao/la:
12 maj 2025, 10:43
Ja neki dan skontam da je serbecic jos uvijek u klubu :crazy:

Pavicic, lulic i gordeziani su na posudbi, ja bi pokusao zadrzati pavicica, naravno ako je moguce.

Kome trenutno isticite ugovor od igraca, oprostite ako je vec bilo (znam da istice serbecicu :D)
Ja znam za Soldu,Rogica,Baltu i Mustafica iako on ima opciju produzenja jos godinu,
FK SARAJEVO.

Komazec
Kontakt:

Post Postao/la Komazec » 12 maj 2025, 11:06

klub koji je najvise zakidan zadnjih godina ispade najneposteniji zahvaljujuci svojim ‘navijacima’

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 12 maj 2025, 11:21

mma_hz je napisao/la:

Posto ide Guli vjerovatno na ljeto poslije europe , treba iskeširati dobru zamjenu. Ja bih opet probao sa nekim strancem.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 12 maj 2025, 11:51

mma_hz je napisao/la:

32, 32, 30, 31, 32

To su godine navedeniih igraca. Nisu oni stari, daleko od toga, samo je pitanje zeli li Zekic igrace bez ambicije za daljim napredovanjem
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”