FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moje zelje za ljetni rok su Milicevic ili Kovacevic,Prevljak,Rahman i Cimirot??
Ajde malo mjenjamo temu molim vas!!
Ajde malo mjenjamo temu molim vas!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
E volim mu i ja sve zenske clanove.
FK SARAJEVO.
A i ja ko papak naletio, dovoljno profil da sam otvorio

MNON
- relativizam
- Kontakt:
A da li ste vi protiv ovog saopstenja jer ne vjerujete u to
Il ste protiv jer je ovako javno napisano i u nevakat
Il ste protiv jer je ovako javno napisano i u nevakat
- luckystrike
- Kontakt:
Tako i nikako drugačije.keli je napisao/la: ↑11 maj 2025, 20:51Tacno tako.luckystrike je napisao/la: ↑11 maj 2025, 20:51Ako već ne možeš nešto dokazati nemoj na sva zvona insinuirati, praviš budalu od sebe. U suprotnom, iznesi odmah dokaze pa da svi stanemo na isti front.
Kad se na koncu ispostavi da ništa nije namješteno, kasno je. Šteta je već učinjena. Ko će za to onda odgovarati?
UNFKS Horde Zla treba postupiti odgovorno i razumno, te u najkraćem roku objaviti demantij na prethodno saopštenje i ukazati na neodgovorno ponašanje pojedinaca unutar grupe koji su samovoljno zloupotrijebili kanale komunikacije Udruženja i iznijeli lične stavove i neprovjerene informacije.
Sarajevo, Horde, Bog i čaršija!
Ma znam druze, bio sam na istoku, npr mujkic odigra pogresan pas, raja mu **** sve po spisku, a momak se puno popravio u zadnje vrijeme. Meni je isto bilo krivo, ali kontam ma **** ovo hajmo aBd uzeti kup, to je trofej, to se pika. Jbg mi smo takvi, naopaki. Ali to su sve individue, ja, ti, peti deseti.Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 09:09Al druze nije samo sjever tako reagovao nego svi navijaci sa svih tribina. Oni sa sjevera cak i najmanje i pojacavali su pjesmu i podrsku kako se blizio kraj utaknice. Vec sutra ih je sve popustilo ali ostao je problem sa onim obavjestenjenm od unfks.boki86 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 08:35Ljudi se ponasaju kao da smo prvi put izgubili od sirokog, pa jbt mi s njima imamo negativan skor. I sa puno boljim ekipama smo se patili protiv njih. I eto kofol siroki, koji svakako ne moze ispasti radi razigravanja, nema apsolutno nikakvog interesa da igra evropu koja ce mu donijeti min 300 hiljada eura, nego hoce tri boda sa koseva???
Jel ima jos neko da u to vjeruje. Kakvi parmaci i neznalice vode grupu to je cudo
Kod nas su svi navijaci skoro za psihijatrije. Nakon jednog poraza sve tjeraju a nakon pobjede dizu sve u zvijezde.
Oni odvratni komentari na zvanicnoj stranici poslije utakmice 80 posto su bili od raje koja nije na sjeveru. Bar ih ja znam puno.
Znaci kompletno smo svi nenormalni i trebamo se mjenjati
Nezgodno je kad ti glavna navijacka grupa pocne javno prozivati klub, i tu imas pola istoka koji veze nemaju o zivotu kamoli o fudbalu, i oni se pecaju na tu pricu. Ko vele horde znaju, oni su “najveci” navijaci.
Ja od navijacke grupe ocekujem da stanu iza kluba, orilo gorilo, po svaku cijenu. Sve sto smatraju da je pogresno i sto treba da se rijesi, zna se kako se rijesava, u tisini i privatno. Ne da izlaze na **** internet i pisu nebulozne postove vruce glave. Glupani su klubu okacili metu na ledja sa ovim, ne vidi sumu od drveta.
- Varijantas8
- Kontakt:
Iskreno ja bi pokusao i Kovu golmana na neku varijantu vratiti, na neku posudbu, to je to sto se tice povratnika, stopera bi po srbiji pokusao potraziti jer se nisu pokazali krampama i uz minimalne odlazke ubacit 2 akademca uz postojece i piciti dalje, jer đaba sva ulaganja kad neces biti prvak iz znanih razloga.
Nemjerljiva šteta je načinjena klubu. Ko će odgovarati za to? Ko se smio postaviti u situaciju da bude veći od kluba? Sve i da jeste istina, bilo je puno načina na koji se ovo moglo i moralo riješiti.
Nije u redu iznijeti ovakvu optužbu na osnovu rekla/kazala. Ako je bio neki dokaz, isti se morao iznijeti u saopštenju u kojem optužuješ.
Nikakav demant i ograđivanje od pojedinaca koji su bitniji od kluba ne može saprati ovo. A pun nam je qrac pojedinaca koji smatraju da samim tim što vole?? klub, mogu da pljuju, iznose optužbe bez dokaza i misle da mogu da određuju kako će se raditi u klubu.
Sve dok stavljamo pojedinca ispred kluba, ovako će nam biti.
Klub uvijek na prvom mjestu. Uprava je promjenjiva, igrači dođu i odu, navijači dođu i odu ali klub je taj koji će ostati. Svi bi trebali biti navijači kluba, a ne pojedinaca i ličnih interesa.
Nije u redu iznijeti ovakvu optužbu na osnovu rekla/kazala. Ako je bio neki dokaz, isti se morao iznijeti u saopštenju u kojem optužuješ.
Nikakav demant i ograđivanje od pojedinaca koji su bitniji od kluba ne može saprati ovo. A pun nam je qrac pojedinaca koji smatraju da samim tim što vole?? klub, mogu da pljuju, iznose optužbe bez dokaza i misle da mogu da određuju kako će se raditi u klubu.
Sve dok stavljamo pojedinca ispred kluba, ovako će nam biti.
Klub uvijek na prvom mjestu. Uprava je promjenjiva, igrači dođu i odu, navijači dođu i odu ali klub je taj koji će ostati. Svi bi trebali biti navijači kluba, a ne pojedinaca i ličnih interesa.
-
- Kontakt:
Sta ce oni pisati i nekome moralisati! Išli na noge vici, da mu pu.se ka.ru, da ne ispadnu iz lige. To je jos dokumentovano i slikom , koju je vicko, namjerno postavio, da se zna da su molili i dudlalinokee je napisao/la: ↑12 maj 2025, 10:27Bar 10 ih je pisalo od sinoc, mora se svaki ovaj provjeriti. Evo ovaj bot, mazlum plavi, dosadno mu u životu. Cak i ne krije da je fekalija, piše po njihovoj temi.
Ne hvatajte se za ove likove I bombe. Namirisila se krv..
Evo i oni tebe selame!
Pa to su neke zelje za veci iskorak u Europi.
To su ulaganja jbg koja bi trebalo da se vrati visestruko,takodjer bi nam trebao kvalitetniji golman od trenutnih.
Golman
Milicevic Gojkovic Jovic
Began Cimirot Bubanja Kupresak
Rahman
Prevljak Gulisa
to je neka ekipa za euro tekme,ekipa koja bi nam trebala biti u mogucnosti obezbjediti te neke grupne faze.
FK SARAJEVO.
Uh po imenima topmma_hz je napisao/la: ↑12 maj 2025, 10:34Pa to su neke zelje za veci iskorak u Europi.
To su ulaganja jbg koja bi trebalo da se vrati visestruko,takodjer bi nam trebao kvalitetniji golman od trenutnih.
Golman
Milicevic Gojkovic Jovic
Began Cimirot Bubanja Kupresak
Rahman
Prevljak Gulisa
to je neka ekipa za euro tekme,ekipa koja bi nam trebala biti u mogucnosti obezbjediti te neke grupne faze.
A nije poenta liga u ovom trenutku znam da od toga nema nista,jbg pare su u europi a evidentno je da moramo uloziti da bi mogli zaraditi ozbiljnije neke pare-.Varijantas8 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 10:29Iskreno ja bi pokusao i Kovu golmana na neku varijantu vratiti, na neku posudbu, to je to sto se tice povratnika, stopera bi po srbiji pokusao potraziti jer se nisu pokazali krampama i uz minimalne odlazke ubacit 2 akademca uz postojece i piciti dalje, jer đaba sva ulaganja kad neces biti prvak iz znanih razloga.
FK SARAJEVO.
Ja neki dan skontam da je serbecic jos uvijek u klubu
Pavicic, lulic i gordeziani su na posudbi, ja bi pokusao zadrzati pavicica, naravno ako je moguce.
Kome trenutno isticite ugovor od igraca, oprostite ako je vec bilo (znam da istice serbecicu
)

Pavicic, lulic i gordeziani su na posudbi, ja bi pokusao zadrzati pavicica, naravno ako je moguce.
Kome trenutno isticite ugovor od igraca, oprostite ako je vec bilo (znam da istice serbecicu

HZ nazalost padaju ispite zadnjih godina. Mislim da bi I'm dobro doslo regrupisanje kao sto JE bilo 2007/2008 cemu Sam licno svjedocio. Grupa momaka sa mozgom u glavi I velikim srcem I m..I'ma je tad napravila Horde koje su bile ponos drzave sa kojima sam imao cast putovat I druzit se od Sofije, Praga, Podgorice do ovih nasih gudura. Svi ti momci su iskreno voljeli I vile Sarajevo a ovi sad cini MI se ne. Grupa koja je pravila spektakle se dovela na nivo mahalusa I sebi dala za pravo da obezvrijedi rad momaka I trenera koji su pred osvajanjem trofeja za koje se ovaj sport I igra. Kako znaju zvati igrace I drzat im predavanja kad igraju lose Tako sad trebaju na slijedecih tekmu okaciti veliku parolu "IZVINITE" jer su Horde odigrale lose.
.. jer Stari je volio Sarajevo...
Ja znam za Soldu,Rogica,Baltu i Mustafica iako on ima opciju produzenja jos godinu,
FK SARAJEVO.
klub koji je najvise zakidan zadnjih godina ispade najneposteniji zahvaljujuci svojim ‘navijacima’
- JavierBosnia
- Kontakt:
32, 32, 30, 31, 32
To su godine navedeniih igraca. Nisu oni stari, daleko od toga, samo je pitanje zeli li Zekic igrace bez ambicije za daljim napredovanjem
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, Bordo10, BungaBum, iliyaa8, jurisicduska, Kockoglavi, nedimmmm1337, Rule_hz i 83 gosta.